Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaşlar duvar rengim acik krem tonlarinda parkeler açık gri ,koltuklarim,pudra ve koyu pembe, evime uygun hangi renk desen halı almalıyım karar veremedim fikrinizi almak istedim
Sanat delüx 6824 , yani benim salon halım sizin odanıza çok uygun olacaktır bence. Nettei ki fotoğraflarında olduğu gibi çıkmıyor maalesef, açık renk , kenarları pudra rengi çok şık bi halı. İmkanınız varsa bi görmenizi tavsiye ederim.
valla kardes kalitemarket.com a gir bir suru hali var istedigin modeli al ben butun odalarima oradan aldim faturasiyla gonderiyorlar magazadaki urunle karsilastirdim birebir orjilal
Bende halı arıyorum salonuma ama bir türlü istediğim model bir şey bulamadım. Acaba dokutabileceğim bir yer var mı bildiğiniz ? Gerçi uzun sürer o da herhalde :/