• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime hoşgeldiniz kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi justmarried
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım resimler çok küçük olmuş,birde linkleri teker teker açmak zorunda kalışımız sıkıntı yaratıyor.
Azda olsa fikir edinebildim ,sade bir ev huzurunuz daim olsun inşallah.

Bu arada resimlerin açılması konusunda mod arkadaşlardan yardım isteyebilirsin

sagolun kızlar darısı sıze,evet evımı cok sevıyorum her yerıyle ben ılgılendım daha 6 ay oldu yenı evlıyım her yerıne yenı alıstım ama cok rahatım süsten önce konfora önem verdım cok kalabalık evlerı hıc sevmıyorum.

ıyı gunlerde oturmanız dılegıyle evınız gerceten cok guzel

waovvv çok güzel cnm.salonun tam benim tarzım.modern uzun heykelciklerle zenginleştirebilirsin salonunu.güle güle oturun.mutfağında şahane.

güle güle otur canım çok güzel..halılar özelliklemi yok merak ettimm??

Huzurla mutlulukla oturun evinizde,leopar desenlere bayılıyoruz anladığım kadarıyla :)

Soft renklerde ve göz yormayan hoş bir eviniz var, huzur veriyor sanki. Ama söylemeden edemeyeceğim, o kadar avizenin temizliği zor olmuyormu? ılk baktığımda ilgimi hemen avizeler çekti, sanırım bekarken annemin avizelerinden gına geldiği için kendi evime almıyorum, öyle taşlı avizeler, hoş oluyor bu bir gerçek :)) güle güle oturun, mutluluklar a.s.:nazar:

Evet haklısın ama evıde gosteren avızeler oluyor temızlıgını arada ben yapıyorum arada bır ablam var ayda 1 gelır o gelıyor temızlıyor oyle ıdare edıyoruz,halılarım var pelus hepsı ama hem kopegım var hemde yazın kaldırayım dedım kısın tekrar serecegım sagolun kızlar begenmenıze sevındım :)

Evin çok güzelmiş canım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah bu arada girişte duvardaki kelebeklerini çok beğendim ayrı bir hava katmış evine :1rolleyes::asigim::nazar:

Resim yok bir şey yok.Bari görevlilerden rica edin de kapatsınlar içeriği boş konuyu.........

Back