- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 75
- 363
arkadaşlar geçen cuma günü nöbetten çıktım 5 gün boşluğum var diye izmite anneme gittim birkaç günlüğüne. eşim oğlumla beni otobüse kadar arabayla bırakmak için bizimle geldi. o sırada telefonunu uzattım yanına alsın diye şarjı yok bırak dedi. ben de salondaki masanın üzerine bıraktım. neyse çok uzattım biliyorum ama çok etkilendim. izmitten beni aradı ve telefonu nereye koydun dedi masanın üzerinde dedim. orada olmadığını söyledi. daha sonra bütün evi aramış ama bulamamış. izmitten döndüm ve evi temizlerken bulabileceğimi umdum. ama evi temizlerken telefonu bulamadığım gibi tamire götürmesi için eşime bıraktığım yatak odasında komidinin üzerinde duran kendi telefonumun ve mücevher kutumun da olmadığını farkettiğimde gerçek anlaşıldı. ah be karım bi telefona sahip çıkamıyorsun hani masanın üzerindeydi diyen eşim önce defalarca özür diledi. sonra kayıplarımıza göz gezdirdik. eşime babamın düğünde taktığı saat , benim hediyem olan saat, bir kaç maşaallah, oğlumun altın künyesi, gümüş takılarım, altın zincirim ve telefonlarımız çalınmış anlayacağınız.Allahtan setim ve bileziklerim bankada kasadaydı da az zararla atlattık. Giden eşyalara üzülmüyor insan ama insanın kendi evinde bir yabancının dolaşmış olması çok ürkütüyor. birkaç zaman üzerimden atamayacağım. işin ilginç yanı çok yakın zamanda rüyamda apartmandan birinin koşarak indiğini görmüştüm.( hırsızmış sözde) neyse fazla uzattım hepinize iyi akşamlar bayanlar.