Evimdeki böcekler

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Kızlarr çok önemli bi sorunum var.bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama...
2.5 aydır evliyim evimde banyoda böcek gördüm dün.hamam böcegine benziyo ama türünü anlamadım.o kadarda temzlk yapıyorum neden oluyoki evde böcek.wc-banyo camları açıktı bi süre.ondan olabilirmi?

aynı sorun bende de var canım.ev yenı daha 3 ay once tasındık.ee esyalar yenı.2 haftadır evı ılaclayıp cıkıyoruz bır gece evde kalmıyoruz.oyle olen bkac bocek harıcınde de bısey gormedım acıkcası.sımdı tablet alıcam banyoya ,mutfaga,ebeveyn banyosuna koyucam.sende oyle yapabılırsın.

canım o böcek sorunu bendede var ya. ne tabletler denedim neler yaptım yok onlar bir şekilde giriyorlar. özellikle senenin en sıcak dönemlerinde azıyorlar gece lavaboya falan kalkıyım her yerde görüyorum vallahi kirada olsam inanki başka eve taşınıcam. kesin çözüm yolu bulan varsa lütfen paylaşsın.

yapma defnem ben koklerı kurudu sanmıstım benımkılerınbıter bıter sık sık ılaclayın.olmazsa ılaclama sırketı cagırın.

şirket falan çözüm değil ben çok şey denedim çareyi bu ilaçda buldum tarif edildiği şekilde kulanın 15 gün içinde kayboluyor arada yenilersiniz bi daha görürseniz ne oliim...2 tüp falan alın ben yarım tüple yokettim....... ...

nettede satılıyor örnek link buldum uygun bi yerden alın pişman oolmazsınız......

Ecojel Hamamböceği ve Kaloriferböceği Jel İlacı 5Gr

Boşu boşuna ev ilaçlatmaya sakın para verme hele o ilaç fırmaları dunya paraya enjektor ıcınde jel gibi bir şey sıkacagız dıyorlar sakın yaptırma bosuna paran gider hatta onlarla daha da beslenip cogalıyorlar haseremarket diye bir site var orda K-OTHRİNE SC 50 diye bir ilaç veya bunun benzerı var sulandırarak kullanıyorsun kokusuda yok kesın çözüm ve pahalıda degıl...

Simdi baktım kokusuz ilaçlarda yazıyor digerinin adı da fendona onu da alabilirsin dua edeceksın kesin çözüm...

Bende de vardı aynen böyle yaptım.

ayy kızlar valla çok sağolun yaa. bakalım denicem inşallah yok olurlar. vallahi geçerlerse duacınız olurum.

arkadaşlar bende aynı şeyi yaşıyorum ne yaptıysam yok edemedim bide yavruları falan var bunların büyüklü küçüklü gördüm.çok hızlı hareket ediyorlar.kahve gibi bir renk benim gördüğüm böcekler o şişede sulandırılıp yapılan ilacı denedik sıkıp evi kapatıp gittik ama çözüm olmadı.evim çok sıcak ve sıcakta daha çok ortaya çıkıyorlar.çözüm bulamadım ama arkadaşın önerdiğini deneyeyim birde

bu sene ilk baharda benim evdede olmuştu malesef tablet almıştım hiç bir etkisi olmamıştı sonra şirket çağırdım 1.ilaçlamada böcekler öldü kapsülleri yani yavruları kaldı 2.ilaçlamada %50 indirimle gelmişlerdi ondan sonra görmedim sayılır yani bi kaç kere kapsül gördüm sonra hiç görmedim çok şükür.ama 2.ilaçlamadan sonra garanti veriyorlardı ücretsiz ilaçlarız diye.bu böcek olayının temizlikle alakası yok açık bi yerlerden giriyorlardır ya da rutubet varsa sıcak ve nemi severmiş ondan dolayı mutfakta olurmuş genelde

Bende dört aylık evliyim bizimde yeni evlendiğimiz sıralarda böcek sorunumuz olmuştu.Hamam böcekleri gibi ama kırmızısı gece ortaya çıkıyorlardı ve çok hızlı yürüyorlar öldürmek çare etmedi zirai ilaçlar satan bir yerden zirai ilaç aldım evi ilaçladım bir gün dört saat kapalı tuttum hepsinden kurtuldum şükür.Sanırım dışardan geliyor ve sıcakta çoğalıyorlar evde görmüyorum ama balkonda görüyorum bazen...Eğer isim isterseniz onada bakar söylerim...

Kızlar kafayı yemek üzereyim.banyodaki böcekler deliklerden geliyormuş onu çözdüm.iki gnde bir deliklere çamaşır suyu döküyorum gelmiyorlar.ama başımda daha büyük bi bela var !
Minik beyaz kepek şeklinde böcekler.kurtulamıyorum.toz gibi ama yürüyorlar.bunlar ne bilmiyorum.
Bilen varsa lütfen bana yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…