- 19 Nisan 2021
- 1.358
- 2.163
- Konu Sahibi BerryBlossom
Merhaba herkese biz eşimle yaklaşık 7-8 ay önce kredi çekip ev aldık uygun bir fiyata. Evimiz ters dublex dışarıdan bakıldığı zaman güzel bir ev ama gelip bir de bana sorsalar keşke. O kadar şikayetçiyim ki bu 7-8 aydır ne böceği bitti ne de lağım kokusu. Aldığımıza binlerce kez pişman oldum evi defalarca ilaçladık gider borularını değiştirdik ama yok artık yürümeye korkar oldum her an önünüze bozuk para büyüklüğünde koca bir böcek çıkabilir. Ya da eve ansızın gelen misafir afedersiniz ama b.k kokusunda oturmak zorunda malesef Bir de temizlik sorunum var evin içinde 2 adet merdiven var değişik bir yapısı var evin haftasonlarım komple temizlik yapmakla geçiyor. robot süpürge aldım fakat onu bile rahatla kullanamıyorum aşağı indir yukarı çıkar okadar bezdim ki.
Bir diğer sıkıntım mahalle. İşten eve geliyoruz apartman kapısının önünde 4-5 teyze oturmuş onların üstünden atlayarak eve giriyoruz resmen. Yani kısaca evimden fazlasıyla soğudum, işin güzel tarafı evimizi satın aldığımız fiyatın 150 bin tl kadar fazlasına şuan satabiliyoruz ama kredimiz var hala ödemekte olduğumuz. eşim beni bir türlü anlamıyor kendisi asla temizliğe yardım etmiyor masadan bardağını bile kaldırmaz. alt kattaki çocuk odasının camı sokağa birebir olduğu için açtığım an toz toprak içerde. Çocuğum olsa onu orada yatırmak bile istemem. Bu ev satılsın istiyorum ama eşim 5 sene buradayız en az diyor sende amma ''materyalistsin'' dedi bana ama alakası bile yok böyle bir evde oturmak bana eziyet gibi geliyor aklımı kaybedicem az kaldı
Bir diğer sıkıntım mahalle. İşten eve geliyoruz apartman kapısının önünde 4-5 teyze oturmuş onların üstünden atlayarak eve giriyoruz resmen. Yani kısaca evimden fazlasıyla soğudum, işin güzel tarafı evimizi satın aldığımız fiyatın 150 bin tl kadar fazlasına şuan satabiliyoruz ama kredimiz var hala ödemekte olduğumuz. eşim beni bir türlü anlamıyor kendisi asla temizliğe yardım etmiyor masadan bardağını bile kaldırmaz. alt kattaki çocuk odasının camı sokağa birebir olduğu için açtığım an toz toprak içerde. Çocuğum olsa onu orada yatırmak bile istemem. Bu ev satılsın istiyorum ama eşim 5 sene buradayız en az diyor sende amma ''materyalistsin'' dedi bana ama alakası bile yok böyle bir evde oturmak bana eziyet gibi geliyor aklımı kaybedicem az kaldı