Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülke gibi benim evin içi de karışık 2 saat önce parmak kadar bir akreple karşılaştım resmen..Daha önce var mı aynısını yaşayan(
Ya bu büyüktü baya siyah renkliydi karşılaştınız mı hiç daha önceVar bizim yayalada surekli goruyoruz yapistiriyoruz terligi
nerede yasiyorsinuz.
Evinizi ilaclayin
Ciddi olamazsınn şakası bile korkunçç!!Daha önce de yazmıştım
Bir sabah annem uyandığında yatağında akrep bulmuştu babam takılırdı
boşayacağım ben gece akreple yatıp beni aldattı diye
Ciddi olamazsınn şakası bile korkunçç!!
Yaa off valla çok geçmiş olsun ben heralde aklımı kaçırabilirdim öyle bir ortamda!!Çok ciddiyim
Gece yatağımızı pijamamızı kontrol
Eder yatardık
Üç çocuk 5 yetişkin babaannemin evinde
Hatta kuzenim anneme kontrol ettirirdi onun annesi ayrıntılı aramıyor vs diye
Ahşap kerpiç karışımı evdi ilaç vs de almadılar galiba zira hayvanlar vardı tavuk vs galiba onlara zarar verir diye
Tam olarak işe yarar mı acaba siz karşılaştınız mı daha önce?Pencerelerinizin önüne kurutulmuş lavanta, leylak, fesleğen gibi bitkiler koyun. Keskin kokulu şeyleri sevmezler.
Evet karsilastim ve terligi yapistirdimYa bu büyüktü baya siyah renkliydi karşılaştınız mı hiç daha önce(
Ben hayatta öldüremem komşumu çağırdım o da dışarı götürdü de her zaman komşuyu nerede bulayımEvet karsilastim ve terligi yapistirdimsiz oldurdunuzmu kactimi daha once varmiydi.evi ilaclayin tek cozum bu
Tam olarak işe yarar mı acaba siz karşılaştınız mı daha önce?
Off ya valla ne yapacam bilmiyorumCanim bizde şuan bağ evimizde kaliyoruz ve çok korkunç ama hemen hemen her gün karsilasiyoruz ve kesinlikle oonlara ilaç fayda vermiyor bnde her gece korkuyla uyuyorummm özellikle gece 12den sonra ortaya cikiyolar gece su içmeye falan kalktiginzda terliksiz gezmeyin bi elbisenizi ayakkabinizii sirkelemeden giymeyin boyle yani maalesef netten baktim pek kurtuluşu yok diyolar
Bak yayla evimizde goruyoruz akrepleri.Ben hayatta öldüremem komşumu çağırdım o da dışarı götürdü de her zaman komşuyu nerede bulayım(öyle büyük akrepler terlikle ölebiliyor mu nası yaklaştınız o kadar?
Off ya valla ne yapacam bilmiyorum(!!!daha önce hiç öyle büyük olanları ile karşılaştınız mı siyah renkteydi benimki baya iriydi
(