Evimdee akrep çıktı:((

nlzkn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
107
58
13
37
Ülke gibi benim evin içi de karışık 2 saat önce parmak kadar bir akreple karşılaştım resmen..Daha önce var mı aynısını yaşayan:((

bayer k-othrine sc50 diye bir ürün var tavsiye ederim. evini diğ köşe temizleyip bundan sık. sıktıktan sonra da bir süre evi temizlememen gerekiyor. tatile çıkacaksanız evi ilaçlayıp gidebilirsin.

Ülke gibi benim evin içi de karışık 2 saat önce parmak kadar bir akreple karşılaştım resmen..Daha önce var mı aynısını yaşayan:KK43:(

Karadenizde oluyor cok, kapıda ateş yakiyorlar duman eve girince gidermis akrep..

Dogru mu, beni korkmayayim diye oyle mi kandiriyor eşim onu bilmiyorum ama:)

Daha önce de yazmıştım

Bir sabah annem uyandığında yatağında akrep bulmuştu babam takılırdı
boşayacağım ben gece akreple yatıp beni aldattı diye
Ciddi olamazsınn şakası bile korkunçç!!

Ciddi olamazsınn şakası bile korkunçç!!

Çok ciddiyim

Gece yatağımızı pijamamızı kontrol
Eder yatardık

Üç çocuk 5 yetişkin babaannemin evinde

Hatta kuzenim anneme kontrol ettirirdi onun annesi ayrıntılı aramıyor vs diye

Ahşap kerpiç karışımı evdi ilaç vs de almadılar galiba zira hayvanlar vardı tavuk vs galiba onlara zarar verir diye

Bu arada arkadaşın yazlık
Evinde çıkmış yatakların ayaklarını kovaya koymuşlar

O doğru mu abartılı mı bilmiyorum anlatmıştı yıllar önce

Çok ciddiyim

Gece yatağımızı pijamamızı kontrol
Eder yatardık

Üç çocuk 5 yetişkin babaannemin evinde

Hatta kuzenim anneme kontrol ettirirdi onun annesi ayrıntılı aramıyor vs diye

Ahşap kerpiç karışımı evdi ilaç vs de almadılar galiba zira hayvanlar vardı tavuk vs galiba onlara zarar verir diye
Yaa off valla çok geçmiş olsun ben heralde aklımı kaçırabilirdim öyle bir ortamda!!

Pencerelerinizin önüne kurutulmuş lavanta, leylak, fesleğen gibi bitkiler koyun. Keskin kokulu şeyleri sevmezler.

Canim bizde şuan bağ evimizde kaliyoruz ve çok korkunç ama hemen hemen her gün karsilasiyoruz ve kesinlikle oonlara ilaç fayda vermiyor bnde her gece korkuyla uyuyorummm özellikle gece 12den sonra ortaya cikiyolar gece su içmeye falan kalktiginzda terliksiz gezmeyin bi elbisenizi ayakkabinizii sirkelemeden giymeyin boyle yani maalesef netten baktim pek kurtuluşu yok diyolar

Evet karsilastim ve terligi yapistirdim:KK66: siz oldurdunuzmu kactimi daha once varmiydi.evi ilaclayin tek cozum bu
Ben hayatta öldüremem komşumu çağırdım o da dışarı götürdü de her zaman komşuyu nerede bulayım:((öyle büyük akrepler terlikle ölebiliyor mu nası yaklaştınız o kadar?

Tam olarak işe yarar mı acaba siz karşılaştınız mı daha önce?

Kayınvalidemin evinin arazisi çok geniş ve çok sıcak bir yerde. Orada çok akrep oluyor. Evin balkonunda ve içinde hep bu tarz bitkiler var, akrep böcek gelmesin diye. Evin içinde hiç karşılaşmadık şimdiye kadar.

Canim bizde şuan bağ evimizde kaliyoruz ve çok korkunç ama hemen hemen her gün karsilasiyoruz ve kesinlikle oonlara ilaç fayda vermiyor bnde her gece korkuyla uyuyorummm özellikle gece 12den sonra ortaya cikiyolar gece su içmeye falan kalktiginzda terliksiz gezmeyin bi elbisenizi ayakkabinizii sirkelemeden giymeyin boyle yani maalesef netten baktim pek kurtuluşu yok diyolar
Off ya valla ne yapacam bilmiyorum:((!!!daha önce hiç öyle büyük olanları ile karşılaştınız mı siyah renkteydi benimki baya iriydi:((

Ben hayatta öldüremem komşumu çağırdım o da dışarı götürdü de her zaman komşuyu nerede bulayım:KK43:(öyle büyük akrepler terlikle ölebiliyor mu nası yaklaştınız o kadar?
Bak yayla evimizde goruyoruz akrepleri.
Bi tane hazirda bekleyen sopam var:sopa:o buyukler icin kucuk gorursemde terlik yapistiriyorum duvara fotokopisi cikiyor:KK45:
Ben pek korkmuyorum bide ilacliyoruz evi akrep ilacli olan yerden gectigi anda oluyor olusunu buluyoruz.sizde ilaclayin ilacin oldugi yerde gectigi anda oluyor

Tabi canim bn her renk her boyuyla karsilastim ve onlar ölü taklidi yapiyo biliyomusun hatta nette okudum çok dayanikli hayvanlarmis yani gördüğün zaman bi sopa falan is görür
Off ya valla ne yapacam bilmiyorum:KK43:(!!!daha önce hiç öyle büyük olanları ile karşılaştınız mı siyah renkteydi benimki baya iriydi:KK43:(

Back
X