Evimde kurtulamadığım fare için yardım

Koyduk kartonlara yapışkan hatta ilk gördüğümüz gün kardeşim bilmeden yerlere dökmüş yapışkanı onları da zorla çıkardık sonra kartona yapışkan peynir koyduk gitmeden ben Bir hafta hiç ses yoktu evde ben yokken ilaçlandıda ev hiç birine dokunmamış ki geldim eve girer girmez karşıma çıktı beni görünce korkudan makinanın altına kaçtı aslında kormasam orda yakalanabilirdi de çok korkuyorumpisliğini ev temizlerken hiç görmedik hatta herkes geldiği gibi gitmiş dedi ancak halen evim de

Öldürmeden kurtulmanın bir yolu yok mu? ☹

Biz arkadaşimla sınıfa giren yavru fareyi, üzerine derin bir kabı çevirerek yakalamıştık sonra altından bir karton geçirip bahçeye bırakmıştık. Tabi bizim fare hem minnacıktı hem bir ayağı aksıyordu.

Keşke korkmasam da yakalasam salsam ama maalesef ki çok korkuyor ve tiksiniyorum benim evdeki de çok küçük

her yolu denemissinizdir mutlaka ama sucuk denediniz mi? bizim eve girmisti bir zibidi. ne yaptiysak yakalayamamistik.

en son yapiskanin uzerine kardesim “bu heralde elit fare sucuk koyalim” diyince, denemekten zarar gelmez diyip sucuk koymustuk. sabahina yapismisti farecik.

Şimdi ilaçlama geliyor tekrardan bakacaklar yemlerden yemiş mi diye,bide dedi ki bir çarpı 5 düşüneceğiz çünkü tek olmuyor genel de Allahım İnşAllah tektir invelicekler her yeri bakalım dilerim bende en kısa sürede kurtulurum 3 hafta oldu evde sucuğuda duydum ama denemedim eve giremiyorum ki

5x mi?

Kedi sahiplenmek kesin çözümdür. Kedinin kokusunun olduğu yere gelmiyorlar. Ya kedi yakalıyor ya da fare kaçıyor.

Naftalin koymayın evinize, çok kanserojen bir madde o . Soludukça zarar verir size. Ben evime giren fareyle 1 ay yaşadım, en sonunda internetten fare canlı yakalama kapanı diye bir ürün aldım. Kapan diyor ama aslında dikdörtgen şeklinde bir metal. İçine farenin seveceği birşey koyuyorsunuz kapağı açık bırakıyorsunuz, fare içeri girince kapak otomatik kapanıyor ve fare içeri hapsolmuş oluyor. Herhangi bir zarar vermemiş oluyorsunuz fareye ve siz kapağı açmadığınız takdirde dışarı çıkması mümkün değil. O ürünle 2 gün içinde yakalayıp doğaya geri saldım. Fare mutlu ben mutlu

Benim evimde de aynı sıkıntı oldu 3 tane çıkmıştı bahçeli bizim ev oradan girmiş. Evi ilaçlattık girip çıkabileceği delikleri kapattık biri kapanla yakalandı zaten. Bir de ilaçlayan kişiler kokusuz tablet gibi yumuşak bir zehir koydular her odaya(koltukların arkasına koydurduk biz evde çocuk olduğu için ortada değildi zehir) o tablet 6 ay etkiliymiş. Bir de nane yağı döktük her yere onun kokusuna asla gelmiyorlar aklınızda bulunsun bu da

Canlı yakalama tuzakları diyorlar biliyorum bizim şimdi yine canlı yakalama bandı konuldu 3 tane,naftalin fare Için koydum zaten dokunuyor bana astımım var ancak fareden sonra ne deseler yaptım bir umut

Benim de 10 gün önce ilaçlandı ancak hiç yememiş az önce tekrar ilaçlandı baktı ilaçlayanlar,sadece mutfaktaki yemin birinin ucunu kemirmiş ve yine ortada yok,siz ne kadar sürede kurtuldunuz,benimde tablet bırakıyor her yere bide yapışkanlı bant,ancak uyanık benimki hiç yanaşmıyor Bİle bakalım nasıl halledeceğiz,sizde ilaçlama işe yaramış mıydı

Apartmanda oturuyosanız tüm apartmanın ilaçlanması gerekiyor bence
Ev sahibide aynı binada bizimle ve hiç umrunda değil benim evime de onların yüzünden geldi kızları alt katta görmüş hiç ilaç Bİle koymamışlar ve bana da söylemediler,görünce odanın kapısnı bantladım diyor böyle bir şey olabilir mi bir ay önce görmüş ve o bana çıktı sanırım çıkacak yer bulamayınca sanırım

Offf ben de çok korkarım fareden ama evet bu yapışkanlı yöntem çok kötü Benim de aklıma direkt bu dedikleriniz geldi

İlaçlama işe yaradı bizde tek seferde kurtulduk şükür. Sizin farenin girip çıktığı bir yer var demek ki onu bulmanız lazım, mutlaka. Bizim ki mesela çocuğun bazasının altında yer yapmış psrkenin köşesinde duvarın olduğu yeri kemirmiş oradan girip çıkıyormuş. Tavsiyem mutlaka girdiği yeri bulun zehir atılınca oradan kaçmış olabilir ondan ölmemiştir

Yapışkanlı olanlar çok efektif olmayabiliyor. Kutu gibi bi şey var içinde kokusu ile fareyi çeken bi şeyler varmış. Büyük merkez fırınlarda dahi çok jyi sonuç alınıyormuş öyle bi şey denediler mi ? Bi de tabii esas sadece ev de değil binanın ilaçlaması lazım. Keşke taşınma imkaniniz olsa olmasa bile insan devamlı tıkırtı dinlemeye falan başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…