Koyduk kartonlara yapışkan hatta ilk gördüğümüz gün kardeşim bilmeden yerlere dökmüş yapışkanı onları da zorla çıkardık sonra kartona yapışkan peynir koyduk gitmeden ben Bir hafta hiç ses yoktu evde ben yokken ilaçlandıda ev hiç birine dokunmamış ki geldim eve girer girmez karşıma çıktı beni görünce korkudan makinanın altına kaçtı aslında kormasam orda yakalanabilirdi de çok korkuyorumNerden girmiş acaba anlamadım bende illaki pisliğini görürsün demek tekdir o yapışkan koyun aslında hemen yapışır küçükler çok akıllı olmuyo nerde gorduyseniz 3. 5 tane yapışkan koyun sabaha yapisir
Koyduk kartonlara yapışkan hatta ilk gördüğümüz gün kardeşim bilmeden yerlere dökmüş yapışkanı onları da zorla çıkardık sonra kartona yapışkan peynir koyduk gitmeden ben Bir hafta hiç ses yoktu evde ben yokken ilaçlandıda ev hiç birine dokunmamış ki geldim eve girer girmez karşıma çıktı beni görünce korkudan makinanın altına kaçtı aslında kormasam orda yakalanabilirdi de çok korkuyorumpisliğini ev temizlerken hiç görmedik hatta herkes geldiği gibi gitmiş dedi ancak
Tam yapışacak şekilde koyun dikkatli vi şekilde muhakkak yapışacak dir almayın kenar Lara koyun şuan ewde misiniz
Maalesef benim de en büyük fobim di ve Şuan durumun içindeyimHOŞGELDİN YENİ FOBİ
Keşke korkmasam da yakalasam salsam ama maalesef ki çok korkuyor ve tiksiniyorum benim evdeki de çok küçükÖldürmeden kurtulmanın bir yolu yok mu? ☹
Biz arkadaşimla sınıfa giren yavru fareyi, üzerine derin bir kabı çevirerek yakalamıştık sonra altından bir karton geçirip bahçeye bırakmıştık. Tabi bizim fare hem minnacıktı hem bir ayağı aksıyordu.
Şimdi ilaçlama geliyor tekrardan bakacaklar yemlerden yemiş mi diye,bide dedi ki bir çarpı 5 düşüneceğiz çünkü tek olmuyor genel de Allahım İnşAllah tektir invelicekler her yeri bakalım dilerim bende en kısa sürede kurtulurum 3 hafta oldu evde sucuğuda duydum ama denemedim eve giremiyorum kiher yolu denemissinizdir mutlaka ama sucuk denediniz mi?bizim eve girmisti bir zibidi. ne yaptiysak yakalayamamistik.
en son yapiskanin uzerine kardesim “bu heralde elit fare sucuk koyalim” diyince, denemekten zarar gelmez diyip sucuk koymustuk.sabahina yapismisti farecik.
5x mi?Şimdi ilaçlama geliyor tekrardan bakacaklar yemlerden yemiş mi diye,bide dedi ki bir çarpı 5 düşüneceğiz çünkü tek olmuyor genel de Allahım İnşAllah tektir invelicekler her yeri bakalım dilerim bende en kısa sürede kurtulurum 3 hafta oldu evde sucuğuda duydum ama denemedim eve giremiyorum ki
Kedi sahiplenmek kesin çözümdür. Kedinin kokusunun olduğu yere gelmiyorlar. Ya kedi yakalıyor ya da fare kaçıyor.Ne olur yardım edin 3 haftadır evimde fare var evime adım atamıyorum,her türlü ilaç denendi ilaçlama firması çağırdım evi didik didik yaptık iki bayan tuttum,hiç Bşr yerde yoktu pisliği de yoktu ilaçlama ve temizlik sonrası bir hafta şehir dışına tatile gidecektim denk geldi gittim ve içim rahattı biraz evde o kadar temzilikte hiç bir iz yok diye döndüğüm gün kapıdan içeri girdiğim de beni gördü çamaşır makinasının altına kaçtı küçük fare neden ölmemiş olabilir yapışmamış tuzaklara ve ilaçları yememiş başka ne yapabilirim girebileceği her yeri gitmeden kapatmıştım bilmiyorum girip çıkıyor mu yavrulamış olabilir mi evimde kafayı yemek üzereyim evimden çok soğudum annemde kalıyorum onu gördüğüm zamandan beri evime giremiyorum başka ne yapabilirim başına gelen yardımcı olursa çok sevinirim((
Benim evimde de aynı sıkıntı oldu 3 tane çıkmıştıŞimdi ilaçlama geliyor tekrardan bakacaklar yemlerden yemiş mi diye,bide dedi ki bir çarpı 5 düşüneceğiz çünkü tek olmuyor genel de Allahım İnşAllah tektir invelicekler her yeri bakalım dilerim bende en kısa sürede kurtulurum 3 hafta oldu evde sucuğuda duydum ama denemedim eve giremiyorum ki
Canlı yakalama tuzakları diyorlar biliyorum bizim şimdi yine canlı yakalama bandı konuldu 3 tane,naftalin fare Için koydum zaten dokunuyor bana astımım var ancak fareden sonra ne deseler yaptım bir umutNaftalin koymayın evinize, çok kanserojen bir madde o . Soludukça zarar verir size. Ben evime giren fareyle 1 ay yaşadım, en sonunda internetten fare canlı yakalama kapanı diye bir ürün aldım. Kapan diyor ama aslında dikdörtgen şeklinde bir metal. İçine farenin seveceği birşey koyuyorsunuz kapağı açık bırakıyorsunuz, fare içeri girince kapak otomatik kapanıyor ve fare içeri hapsolmuş oluyor. Herhangi bir zarar vermemiş oluyorsunuz fareye ve siz kapağı açmadığınız takdirde dışarı çıkması mümkün değil. O ürünle 2 gün içinde yakalayıp doğaya geri saldım. Fare mutlu ben mutlu
Benim evimde de aynı sıkıntı oldu 3 tane çıkmıştıbahçeli bizim ev oradan girmiş. Evi ilaçlattık girip çıkabileceği delikleri kapattık biri kapanla yakalandı zaten. Bir de ilaçlayan kişiler kokusuz tablet gibi yumuşak bir zehir koydular her odaya(koltukların arkasına koydurduk biz evde çocuk olduğu için ortada değildi zehir) o tablet 6 ay etkiliymiş. Bir de nane yağı döktük her yere onun kokusuna asla gelmiyorlar aklınızda bulunsun bu
Ev sahibide aynı binada bizimle ve hiç umrunda değil benim evime de onların yüzünden geldi kızları alt katta görmüş hiç ilaç Bİle koymamışlar ve bana da söylemediler,görünce odanın kapısnı bantladım diyor böyle bir şey olabilir mi bir ay önce görmüş ve o bana çıktı sanırım çıkacak yer bulamayınca sanırımApartmanda oturuyosanız tüm apartmanın ilaçlanması gerekiyor bence
Amin Allah razı olsunAllahım yardımcınız olsun inşallah.
Offf ben de çok korkarım fareden ama evet bu yapışkanlı yöntem çok kötüYapisirsa da eşiniz dışarıda bol sirke kullanarak kurtarsın lütfen fareyi. YouTubeda çok sayıda video var. Sonuçta o da canbir daha hatırlayıp da gelmez evinize,merak etmeyin. Bir parkta falan bol sirke ve diş macunuyla yapiskanindan kurtarabilir
İlaçlama işe yaradı bizde tek seferde kurtulduk şükür. Sizin farenin girip çıktığı bir yer var demek ki onu bulmanız lazım, mutlaka. Bizim ki mesela çocuğun bazasının altında yer yapmış psrkenin köşesinde duvarın olduğu yeri kemirmiş oradan girip çıkıyormuş. Tavsiyem mutlaka girdiği yeri bulun zehir atılınca oradan kaçmış olabilir ondan ölmemiştirBenim de 10 gün önce ilaçlandı ancak hiç yememiş az önce tekrar ilaçlandı baktı ilaçlayanlar,sadece mutfaktaki yemin birinin ucunu kemirmiş ve yine ortada yok,siz ne kadar sürede kurtuldunuz,benimde tablet bırakıyor her yere bide yapışkanlı bant,ancak uyanık benimki hiç yanaşmıyor Bİle bakalım nasıl halledeceğiz,sizde ilaçlama işe yaramış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?