• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde karınca var yardım!!!!!

benim de bebeğim var vede karınca da var kaydirigubbakcemile3 ama mutfakda var canım senin nerde varlar?öncede tam kızımın beşiğini ayağının ordan çıkıyolardı...makineyle çektim sonra yuvalarını kapattık slikonla...üzüldüm ama napabilirim..habire öldürmekden iyidir diye düşündüm..sonra mutfakdan çıktılar şimdi bişey yapmıyorum...kızıma zarar vermesinlerde..çünkü burnunu beş yerden ıssırmışlardı çok üzülmüştüm benneyaptımki

canım benim hem mutfakta hemde banyoda var 1-2 gün önce yatağımda gördüm.öldürmek istemiyorum kendiliğinden gitseler. ne yapsam kiiiiii

belki gülüceksin ama...ben konuşuyorum..biliyormusun bilmem ama hz.süleymanın kıssası var kur'an-ı kerim de...neml suresinde (neml karınca demek bu arada arapçada) karıncalarla konuşuyormuş ya bende konuşuyorum diyorum ; bakın sizi öldürmek istemiyorum ama sinir de oluyorum çünkü ne yapsam hemen tezgaha koşuyorsunuz..lütfen gidin gidinki sizi öldürmeyim opuyorumnanaktan inan bana gidiyolar canım...inançla da alakalı olabilir ama istersen dene..kahve koyuncada gidiyolar ama hepde kahveli kahveli durmazki tezgah!yuvalarını bulupda tıkasan..başka yerden çıkarlar nasılsa?

kızlar yeni bir şey duydum eczacıdan karbonatı karıncaların çıktıgı yerlere koyun çıkmazlarmış bir deneyin faydasını görürseniz yazarsınız sevgiler.

benimde oturma odamda var
kalorifer borularının yanından çıkıyorlar
evde çocuk olmadığı için bende boruların yanına toz naftalin döktüm
birkaç gündür çıkmıyorlar :lepi:

benımde balkonumda çıkıyolar içeride giriyolar kendıleri bende yarım limonu kesip koyuyorum kayboluyolar

Back