Evimde fareeeeee🙄🙄

Bu saydıklaklarınızı ismi"fare canlı yakalama kafesi ya da kapanı" diye geçen bir ürün var internetten aratın direkt çıkar, o ürünün içine koyun. Fare yemek için kafesin içine girdiğinde kapı kapanıyor ve siz açmadan asla açılmıyor. Fare zarar görmemiş oluyor ve siz de o kafesin içinde istediğiniz alanda hayvanı doğaya salıyorsunuz, öldürmemiş ve zarar vermemiş oluyorsunuz. Biz böyle yakaladık kurtulduk. Fare mutlu biz mutlu..
Kaç günde yakaladıniz vallahi tiksiniyorum ama tabikide can çekişe çekişe ölsün de istemiyorum açıkçası bu süreçte en çabuk nasıl yakalarız çabasındayım

Aa evet haklısınız bir bakıma ulaşılamayacak yerde ölüp kalsa kokar bu

Merak ettim haber et yakalarsan 😀😂😂😂
Valla en son abimle tuzakları hazırlarken bunlarada gelmezse bu evi sizden daha çok hakkediyor evi ona bırakın demişti dediğinin üstünden 2 gün geçti. Oda inanmamisti senin gibi gelmediğine bu geceye kadar yakalanır demişti. Eşim gece işten dönünce bakıp rapor veriyor yakalanmadigini duymayan abim mahçup mahçup suratıma bakıyordu bugün 😁😁

Valla en son abimle tuzakları hazırlarken bunlarada gelmezse bu evi sizden daha çok hakkediyor evi ona bırakın demişti dediğinin üstünden 2 gün geçti. Oda inanmamisti senin gibi gelmediğine bu geceye kadar yakalanır demişti. Eşim gece işten dönünce bakıp rapor veriyor yakalanmadigini duymayan abim mahçup mahçup suratıma bakıyordu bugün 😁😁
Cidden şaşılacak iş kuzum 😂neyle beslediysen hayvanı zehir gibi kafa olmuş 😀😂😂😂

İlaç şirketini çağırın hemen hallederler. Neden ısrarla siz uğraşıyorsunuz ki? Her işi bilen birileri vardır muhakkak.
Valla bugün yakalanır yarın yakalanır dedik belediyede kessin gelir bu kokuya dedi bir ilaçlama yerini tek aradım oda sadece böcek ve sinek için ilaçlama yapıyoruz dedi sonrada ilaçlama şirketinin peşine düşmedim açıkçası

Ayy en korktuğum şeyler birisi bende alçak katta oturuyorum , bi keresinde wc deliğin den çıktığını gordum , yakalandıktan sonra da nerden girdiğini tesbit et ki bir daha giremesin :KK43:

Yemin ederim vallahi billahi ayni dediğim gibi heryere yapışkan koyduk yemin ederim dalga geçer gibi pisliğini bile affedersin yapışkan kartonun dibine yapıp gidiyor 😁 bir kez daha başımiza geldi onda hemen kartona yapıştı peynir kokusuna ama bu kesinlikle kanmiyo 😁
Allah yardimciniz olsun çok çok zor bi durum. Benim bi yakınımin köyde evleri var ve fare genelde olur bu evde. Yazın bir gün kanepenin arkasına bu yapiskanlardan koymuşlar yine. Bunlarda kanepeye seriyorlar yatağını. Orda fare ölüsü olduğunu bilmeden kanepeyi düzeltmisler derken fare galiba orda sikismis ve parçalanmış.aradan birkaç gün geçince evde bir koku başlamış ama hic akıllarına gelmiyor kanepenin altına bakmak. Belki bir hafta olmuş sonra fark etmişler. Çok feciydi diye anlatmışlardı. Fare isi çok zor. Tekrardan kolaylıklar dilerim 😐

Tahmin edebiliyorum ya başıma geldiği var ama bizimkiler o kadar zeki değildi 😂ol

Ayy en korktuğum şeyler birisi bende alçak katta oturuyorum , bi keresinde wc deliğin den çıktığını gordum , yakalandıktan sonra da nerden girdiğini tesbit et ki bir daha giremesin :KK43:
Bende bahçeli müstakil evde oturuyorum. 8 senedir hicbirsey yokken bu sene olduysa 2. Kezdir giriyor duvarımda çatlağım vardı acaba ordan mi girdiler bilmiyorum. Alaturka miydi senin tuvalet canım bizim ki klozet ama bilemedim

Allah yardimciniz olsun çok çok zor bi durum. Benim bi yakınımin köyde evleri var ve fare genelde olur bu evde. Yazın bir gün kanepenin arkasına bu yapiskanlardan koymuşlar yine. Bunlarda kanepeye seriyorlar yatağını. Orda fare ölüsü olduğunu bilmeden kanepeyi düzeltmisler derken fare galiba orda sikismis ve parçalanmış.aradan birkaç gün geçince evde bir koku başlamış ama hic akıllarına gelmiyor kanepenin altına bakmak. Belki bir hafta olmuş sonra fark etmişler. Çok feciydi diye anlatmışlardı. Fare isi çok zor. Tekrardan kolaylıklar dilerim 😐
Valla yapışkanı koyduğum yerlerin hepsini kontrol ediyor eşim. Evdeyken bende kontrol ediyordum ama bu yapiskanlara gelmiyor ben ararken nasıl bulucam onu düşünüyorum kara kara

Bende bahçeli müstakil evde oturuyorum. 8 senedir hicbirsey yokken bu sene olduysa 2. Kezdir giriyor duvarımda çatlağım vardı acaba ordan mi girdiler bilmiyorum. Alaturka miydi senin tuvalet canım bizim ki klozet ama bilemedim
Alaturka canim wc kapağı gevşemiş di ordan çıkmıştı kapiyi acitigim gibi geri delikten kaçtı:KK43: ay çok korkunçtu

Klozeti kuzucum ama asma vardı bızım mutfak tarfında çakın dıbınde muhtemelen ordan girmiştir

Klozeti kuzucum ama asma vardı bızım mutfak tarfında çakın dıbınde muhtemelen ordan girmiştir
İşte benimde mutfağın duvarında çatlak vardı kapattık orayı mutfakta bahçede Oraya da bu sene odunları koydular. Acaba ordan mi girdiler diyorum umarım. Ordandir başka yerdense bunu yakalasam yuva yaptılarsa ordan tekrar yine girer

Yapışkana koyduğumuz yiyeceklere el değdirmeyin onun kokusuna gelmiyormus.eldivenle koyun sucuğu peyniri,insan eli kokusu olmasa ekmeğe bile geliyormuş.nerden biliyorsun demeyin Allah kimselere yaşatmasın 😓🤣

X