evimde fare pislikleri buldum

Sakın internetteki o prize takılıp fareleri kovduğu iddia edilen cihaz reklamlarına kanmayın.
Ya adam gibi bir ilaçlama şirketini arayın ya da mum blok olarak geçen çeşitli markalara ait
fare zehirleri var onlardan evin muhtelif yerlerine koyun. Daha etkili bir yöntem yok. Evde
çocuk falan varsa, mum blokları mümkün oldukça göremeyeceği yerlere koymanızda fayda
var.

yanlış anlamayın ama bişey soylemek ıstıyorum, eğer fare giremeyecek bı evde oturuyorsanız yanı nasıl olur ne işi var burda dıye bı tepki verdiysenız, fare pisliği sandığınız şey kauçuk olabılır, zira ben kauçıkları fare pıslığı sanıp evı ılaçlattım sonra anladıkkı eşimin kramponlarından dökülen kauçuklarmış

canım benim eşim veteriner hekim. çalıştığım okulun her yerinde fareler vardı. eşim ilçe tarım müdürlüğünden bi yem getirdi. hepsi onu yedikten sonra yuvalarında öldüler. hem de koca koca tarla fareleriydi. sen de en yakın ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğüne git. bu yemden iste. kesin çözüm.

başka bişey olma ihtimali yok çünkü bi kaç kişiyi çağırıp sordum ewet dediler,ayrıca mutfak tezgahımın üstündeler:( mum blok nedir hiç duymamıştm;ve bu cihazları kullanan biri olarak mı konuşuyosunuz çünkü bizim yurda takılmıştı bu cihazlar ve yüzde yüz etkili olmuştu
sonuçta müstakil bir ewde oturuyorum ve tekrar girme ihtimali yüksek sonuçta ilaçlama şimdilik bir çözüm :(

Bencede tarim hayvancilikdan aldigin zehir en iyisi olacak, bizde yazlikda psiligini gördügümüz an zehir koyuyoruz ama onu yiyor birsey olmio sanirim pek siddetli degil:(

Mum blok oldukça etkili bir tür fare zehiri. Ama piyasada bilinen şu buğday karışımı fare
zehirleri gibi değil. Farelerin çok sevdiği mum, sabun gibi bir madde, sanırım parafin içeriyor.
O prize takılan aletleri bir yakınımız kullandı ancak başarılı bir sonuç alamadı. Biz de mum
blokları belediyenin sokaklarda mazgalları ilaçlayan ekibinden öğrendik. Büyük lağım fareleri
için kullanıyorlarmış özellikle. Çünkü diğer yemlerde zehirlenmek için yeterli dozda yenmezse
fare ölmüyormuş ve zehiri de tanıdığı için bir daha yeme yaklaşmıyormuş. Bu mum blok
şeklindeki zehirlerde ise zehir daha az dozda alınsa da etkiliymiş ayrıca fare bu yemlerden
şüphelenmiyormuş. Hatta o dönem binadaki kömürlükte dolaşan dev fare için babam almıştı
ve kapan, zehir, yapışkan bant gibi türlü yöntemle öldürülemeyen fare ölmüştü. Artık tesadüf
mü yoksa biz dinlediklerimizin etkisinde kalıp o yeme mi yorduk ya da gerçekten oldukça etkili
bir şey mi bilemem ama sonuç iyiydi.

Arkadaşın dediği gibi olmadı İl Tarım Müdürlüğü'ne danışın ya da belediyede ilaçlama işi yapanlara
bir sorun. Size kalıcı bir çözüm lazım. Onlar yardımcı olurlar.

VALLA bence bir firma ile anlaş ve onlar çözüm bulsunlarr en iyisi bu canım..Güzelce ilaçlarlarrr hepside ölürr :)

kızlar çözümleriniz için teşekkürler elbetteki öldürmek için bi kaç yöntem deniycem ama asıl korkum bundan sonrası hep içimde bi korku olacak :(

Valla arkadaşlar ben fare pisliği bulmakla kalmayıp çok sayıda fare yakaladım. şu yapışkan bantlar sayesinde hemen yakalanıyor ama mesele bu farelerin soyu tükenmiyor. Nerden geldiğini neden kaynaklandığını anlamadım. Yan binanın altında fırın var o etkili olabilir mi sizce. Bi de tamam bu yapışkan bantlar işe yarıyor ama soyu nasıl tükenecek. Sizin dediğiniz bu zehirlerden alsam ve fareler evde bir yerde yuva yaptıysa evde bir yerlerde ölüp kokarsa ne olacak ondan korkuyorum

bende bi yöntem yazayım önceki evimiz gecekonduydu evi tadilat etmiştik inşatı yapan usta bir miktar unun içine bir miktar geç donan alçıyı karıştır tabi su ilave etme fare un kokusuna gelr unu yer içinde alçı olduğu için ölür kesin çözüm

Bizim de eve gelmişti biraz vahşet gibi duruyor ama kurtulmanın yolu yoktu.Büyük cam parçaları bulduk üzerine yapışkan aldık nalburdan tüm yüzeyine sürdük.üzerine ekmek parçaları ve fare zehiri koymuştuk kaçarken cama çıkmıştı yemek için cama yapıştı .zehirlendi öldü attık.baya da büyüktü perdeleri masa örtülerini hep yemişti.allaha şükür olmadı bir daha öyle sorun.

benim oturduğum ev yeni bina daha önceden tarlaymış e çok miktarda tarla faresi varmış eve ilk taşındığımızda kocaman bi fare girdi kapıdan gözümün önünde ama öyle küçük falan değil yapışkanlardan aldık peynir koyduk üstüne dışarı çıktık eve döndüğümüzde peynirleri yemiş ama yapışmamış oraya en son mum gibi zehirler var büyük fareler için çözüm onu koyduk yemiş onu çok yavaş hareket ediyordu tam ölmeden eşim attı... sonrasını hiç sorma 1 hafta boyunca temizlik yaptım :1::1::1:

İnternet sitelerinde öyle yorumlar yapılmış ki insan şu cihazları ne alayım nede almayayım diyebiliyor. Samimiyetime inanın zerre inancım olmadan falcon dan 2 adet aldım. Apt oturuyorum öyle mecbur kaldım ki yanan param olsun dedim aldım . Nasıl bi ürün kötü olduğunda yerin dibine sokuyorsak işe yarayan ürünüde övmek lazım diye düşündüm. Allah razı olsun diyorum bunuda içten söylüyorum. Gerçekten ümitsizdim ne fare ne böcek şuan yok. Emin olmak için etraftaki pislikleri takip ettim. Temizlikten sonra hiç görmedim Kullanmak isteyenlere de tavsiye ederim.

Fare evde istenmeyen bir haşeredir, haklısınız. Ancak küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum; lütfen kapan ve yapışkanla bu hayvanları öldürmeyin. Evet insana çok itici geliyorlar ama bu eziyette reva değil özellikle yapışkan, hayvan ölmüyor saatlerce can çekişiyor ve fareler bebek sesi gibi bir sesle ağlıyor, içi dağlanır insanın. N'olur eziyet etmeden uzaklaştırın evinizden, fare de olsa can çekişmesine sebep olmak doğru değil.

yanlış anlamayın ama bişey soylemek ıstıyorum, eğer fare giremeyecek bı evde oturuyorsanız yanı nasıl olur ne işi var burda dıye bı tepki verdiysenız, fare pisliği sandığınız şey kauçuk olabılır, zira ben kauçıkları fare pıslığı sanıp evı ılaçlattım sonra anladıkkı eşimin kramponlarından dökülen kauçuklarmış

Sesli güldüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizimde işyerinde çıktı fare. sıyah bıseyer goruyordum hemen temızlıyordum ama hiç gormedım fare pıslıgı. dolabın altından gecerken gordum sonrada baktım netten gorupte temızledım fare pısıgıymıs. bugday gıbı ıactan koyduk yedımı yemedımı bılmıyorum 1 2 ay gelmedi.

tekrar gormus iş arkadasım bu seferde yapıskan surduk ayyy cok huylandım kasındım yazamıyorum.

Back