- 12 Ekim 2021
- 85
- 114
- 43
Merhaba değerli hanımlar.. Evimin temizlik ve düzeni için özellikle calisan hanimlardan öneri bekliyorum. İki küçük çocuğum var, akşam 6 gibi evde oluyorum. Birkaç gün sonra genel temizlikte yardımcı olması adına bir hanım gelecek ve evi tamamen temizleyeceğiz. Benim sorum şu, genel temizlik sonrasi evimin düzenini ve temizliğini nasıl sağlarım, sizler nasıl bir yol izliyorsunuz? Evim genelde temiz ve düzenlidir ama iş biriktirme ve el yavaşlığı gibi huylarım var, bir de her yer birden dağılıyor sanirim zamanında el atmadığım için. Sonra da zaman alan bir temizlik sonrasi evim tertemiz oluyor ancak izlediğim bir düzen olmadığı için bunu uzun süre koruyamıyorum.. Sizlerin günlük rutin olarak yaptığı işler nelerdir, ya da temizlikte nasıl bir planlama yapıyorsunuz, bana fayda sağlayacak aliskanliklar nelerdir? İstiyorum ki evim genel anlamda derli toplu ve temiz kalsın, temizlik için genel şeyler dışında uzun süre ayırmak gerekmesin.. Genel temizlik günü benim için yeni bir başlangıç olsun istiyorum Bi el uzatın becerikli hanimlar..