Evim yeni evim :)

cottoncandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
33
0
86
42
Eskişehir
uzun süredir eklemeye çalıştığım ama bir türlü ekleyemediğim fotograflar.dağınıklık için kusura bakmayın. eğer bugün de çekmeseydim resimleri sürekli ertelemeye devam edecektim :kedi:

29 mayısta evlendim ve işte yeni evimm. yorumlarınızı bekliyorum.

girişten başlayalım

girix.jpg

mutfak fotografları da burada :)

mutfak1.jpg

mutfak2.jpg

benim favorimm sade salonum :utangac:

salon1a.jpg

salon2a.jpg

salon3.jpg

salon4.jpg

salon5y.jpg

rahatlatıcı oturma odamız :kahve:

oturma1.jpg

oturma2.jpg

oturma3.jpg

yatak odamızz :utangac:

yatakodas1w.jpg

yatakodas2a.jpg

yatakodas3.jpg

Oh misler gibi,açık renkler kullanılmış ve evinizi çok ferahlatmış..
ınnaın bayıldım resimlere.
Rabbim yuvanızdan sağlığı,huzuru,mutluluğu eksiltmesin inşallaha.s.
Güle güle oturun.

güle güle otur cnm çok beğendim yalnız yatak odasındaki aynalı komodinin üstü çok kalabalık bence biraz azalt tabi benim fikrim hayatım

Yatak odana bayıldım:) Mobilyaların çok güzel. Sadec hoş modern bir ev olmuş. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşım :nazar:

herşey hoş olmuşta izin verirsen mutfak dolaplarındaki ötüler benim gözümü yordu açıkcası bence sade olsa daha şık olurdu...
ama diğerherşey çok hoş görünüyor
güle güle oturunnnn

her şey çok çok güzel cnm uzun mutlu bir evlilik diliyorum
şimdikiler çok şanslı ya bunun kıymetini bilin 10 yılda sahip ola bildim ben bunlara ev öde eşya öde derken 10 yıl oldu

üff:( yatak odası mobilyaları benim hayalimdeki yatak odası yaa:(( ve çok hoş durmuş canım güle güle otur evini çok beyendim.yalnız sürgülü dolapta problem olur diyorlar bana nasıl sence?

evine bayıldım canım.çok güzel.yalnız salonunun mobilyaları siyah beyaz ya, neden halıyı kahveli aldın acaba ? keşke onu da siyah beyaz alsaydın

misler gibi yeni gelin evi...
süper yaa bayıldım..
yatak odanız yataş dimi bu arada?
[/eşimin abisi evleniyor eşyalarını aldılar..
yatak odanız aynı ..
özellikle çok beğendim yani

Son düzenleme:
Mutlulukla aşkla oturun canım. Çok ferah bir eviniz var.
Her şey çok güzel. Tek bir şey söylemek istiyorum. Mutfak dolaplarındaki örtülerini o şekilde dışarda bırakmasan mutfağın daha güzel görünecek sanki. :kedi:

Back
X