• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim ve kokusu....

bence hepsi tehlikeli soluma açısından hele de evde bebek cocuk varsa asla..ben açıyorum havalanıyor kışsa..yazın zaten acık pencelerer hep..sade hava yani..

prize takılan parfümlerden almıştım dükkanıma
fakat sabah bir geldim komple akmış cihazda erimiş nerdeyse yangın çıkacak
ve parkelerime aktığı için rezil etmiş
bence dikkatli kullanmak gerekiyor

bende kullaniorumda hic boyle biseyle karsilasmadim
sizinki hangi markaydi aaba

Konunuz içeriğinden dolayı "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

Koku Giderici Koku Savar Sprey GittiGidiyor.com'da #34771718

koku çok kalıcı yemek kokusu sigara kokusu tuvalet kokusu rutubet kokusunu flann çok iyi yok ediyo cnm özel bi ürün galiba ben kullanıyorum eşim internetten aldı bu ürünü marketlerde var mı bilmiyorum kokusu yumoşş kokusu bu arada hem alkolsüzzzz iki fıslatıyom iki gün boyunca kokuyu alıyom :)) eşim eve geldiği zaman yemek kokusunu falan almıyoo :))) :89:

canım nette araştırdım ama fiyat göremedim ne kadara alıyorsun mahsuru yoksa söylermisin ve kesin etkilimi bende alıcam cevap yazarsan sevinirim....

arkadaşlar evet bu tür parfümler evimizi çok güzel kokutuyor ancak içerilerinde birçok kimyasal madde var ve sürekli bu kokuları içimize çekerek astım,bronşit gibi bazı hastalıklara hatta daha tehlikelelirine davetiye çıkarıyoruz,özellikle evimizde küçük çocuk,bebek varsa bunları kullanmamalıyız,en güzeli evimizi belirli aralıklarla havalandırmak naçizane fikrim..

ya bayılıyorum o spreylerin kokusuna hatta ütü suyuna bilke koyuyorum bazen ama
faranjitim var lanet olsun saatlerce öksürüyorum,boğazım tahriş oluyor
çok fena yapıyo beni oda spreyleri maalesef...

canım nette araştırdım ama fiyat göremedim ne kadara alıyorsun mahsuru yoksa söylermisin ve kesin etkilimi bende alıcam cevap yazarsan sevinirim....

cnmm o ürünü bende kullandım hakkkaten kalıcı yane airwick falan yanında fossss kocaman bi tüp sık sık bitmiyo zatenn ben 7.70 e aldım ismi dr.mat kokusavar air wick ler 10 lira bu kocaman bi tüp bide kokusu bana tanıdık geliyo ama çözemedim bizde tuvaletlerden yemek kokusu geliyodu oraya bi sıkıyom koku moku yok neyse adresi verim ben denersin .:90::90:

Koku Giderici Koku Savar Sprey GittiGidiyor.com'da #37248069

Ben ankara'da ikamet ediyorum ve aylardır bu kokuyu arıyorum nereden bulacağımı bilemedim. Var mı gören bilen .. harika bir koku adana'daki abimin evinde vardı..

ben koku kullanmiyorum zararli oldugunu dusunuyorum ama mum yakilabilir dumani alir derler.
birde tutsuler var onlarinda iyisini bulmak lazim tabi.

kızlar belki komik gelecek size ama inanın ben çok seviyorum ve tavsiye ederim..oda parfümü değil :) yumuşatıcı...evet yumuşatıcı...bi arkadaşımda gördüm inanın parfümlere spreylere bin basar.. yumuşatıyı avuç içi kadar bir pamuğa dökmüş, sonra metal bir minik kaseye koyup kalorifer peteğinin üzerine koymuş..o ısındıkça o kadar güzel kokuyor ki kurudukça ıslatıyo arada sırada...belki zahmetli ama inanın çok beğendim ben..yumoş ekstra varya pembe şişeli onu kullanıyor.. evine girmeden taa oturma odasından kokusu geliyo burna... bi deneyin derim..sigara içilen ev için ideal..ilginç ama muhteşem..:)

kızlar belki komik gelecek size ama inanın ben çok seviyorum ve tavsiye ederim..oda parfümü değil :) yumuşatıcı...evet yumuşatıcı...bi arkadaşımda gördüm inanın parfümlere spreylere bin basar.. yumuşatıyı avuç içi kadar bir pamuğa dökmüş, sonra metal bir minik kaseye koyup kalorifer peteğinin üzerine koymuş..o ısındıkça o kadar güzel kokuyor ki kurudukça ıslatıyo arada sırada...belki zahmetli ama inanın çok beğendim ben..yumoş ekstra varya pembe şişeli onu kullanıyor.. evine girmeden taa oturma odasından kokusu geliyo burna... bi deneyin derim..sigara içilen ev için ideal..ilginç ama muhteşem..:)

Bunu bende yapıyorum ihtiyaç duyduğum zamanlarda.. Ama peteğin üzerine koymuyorum. Alt kısmında duran sehpanın üzerinde..Çabuk uçmasın diye.

Diğer kokular baş ağrısı yapıyor.

Back
X