• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim ve kokusu....

evlimutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
77
1
36
Eskişehir
kızlar selam aranızayeni katıldım ve konuyu nereye açsam bilemedim.benim derdim şu oda parfümlerine bayılıyorum ama kalıcısını bulamadım şöyle sabah sıkayım eve gelince akşam mis gibi koksun ama yok acaba yardım etseniz.bide airwick agua mist gibi bişey duydum kullananınız varmı yardımlarınız için şimdiden saolun..bayanssulusmile

Hoşgeldiniz..
Yumoş spreyi kesinlikle tavsiye ederim. günlerce geçmiyor kokusu.

kesinlikle glade fabric and air derim. sadece evi güzel kokutmakla kalmıyor , oda içindeki sigara kokusu, yemek kokusu gibi kokularında yok olmasını sağlıyor. tavsiye ederim.

ben prize takılan kokulardan kullanıyorum alt kattan kokusunun duyulduğu söyleniyo herkesin çok hoşuna gidiyo bende dışarıdan eve girerken o kokuyu duyunca bayılıyorum

air wick makinelilerden kullanıyorum ,ayarını yapıyosun o sen yoksanda fıslatıyo ,doğal olarak eve girdiğinde mis gibi kokuyo ..

öncelikle hoş bulduk tavsiyelerinizi deniycem evimde malesef sigara içiliyo.ne kadar havalandırsamda olmuyo evime kadında gelip temizliyo ama ben halen daha kalıcı koku istiyorum.iyiki varsınız ...opuyorumnanaktan

prize takılan parfümlerden almıştım dükkanıma
fakat sabah bir geldim komple akmış cihazda erimiş nerdeyse yangın çıkacak
ve parkelerime aktığı için rezil etmiş
bence dikkatli kullanmak gerekiyor

cnm dedigin ürünün fısfıslı spreyini kullandım..sıkınca güzel kokuyor ama kalıcı deill..yarım saat en fazla etkisi..sonrasında yuvarlak küre gibi oluyo ya nereye koyarsan koy sürekli kokuyo bi ay sürüyooo nerdeyse..o tarz bşy alabilirsin..

prize takılan parfümlerden almıştım dükkanıma
fakat sabah bir geldim komple akmış cihazda erimiş nerdeyse yangın çıkacak
ve parkelerime aktığı için rezil etmiş
bence dikkatli kullanmak gerekiyor

üzüldüm şimdi inşallah parkelerin düzelmiştir.ben onlardan aldım ama eşim çok kullandırtmadı baş ağrısı yaprı ona en iyisi bence sprey şeklinde olanlar.bilmiyorumkismile

cnm dedigin ürünün fısfıslı spreyini kullandım..sıkınca güzel kokuyor ama kalıcı deill..yarım saat en fazla etkisi..sonrasında yuvarlak küre gibi oluyo ya nereye koyarsan koy sürekli kokuyo bi ay sürüyooo nerdeyse..o tarz bşy alabilirsin..

teşekkür ederim.küre gibi şey dediğinin markasını yazabilirmisin canım...saol

ben de kullanmak istiorum ama sprey şeklinde değil kalıcı olmuyor pek küre gbi dediğin şeyi biliorum sanırım 10 tl civarında gayette güzel oluo ama hangi marka bilmiorum yarın bi bakım ben:)

teşekkür ederim.küre gibi şey dediğinin markasını yazabilirmisin canım...saol

air vick cnmm bnmm..hatta 1 alana bi bedava..ikitane aldım birini antreye koydum digerini oturma odama..kavun kokuluu..süper bi kokuuuu..tavsiye eidyorummm 1 ay gidiooo:)

Back
X