evim ve aksesuarlar

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
arkadaslar 4 ay sonra evlenip yuvamıza gecicez nasibse
gümüşlük takımı yerine duvar üntesi ve masa aldım birde koltuk takımı
bütün mobilyalarım siyah beyaz
sizce halı,perde ve aksesuarlarım ne renk olmalı
ben beyaz tül,siyah kanat perde,siyah beyaz küçük bir halı ve gümüş taşlı aksesuarlar düşündüm.
ama odada hiç canlı bir ren olmayınca nasıl olur bilmiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkürler

Son düzenleme:
siyah beyaz a uygun kırmızı uyar ama gına geldi siyah beyaz üçlüsünden walla. aldığın mobilyalarda siyaa oranla beyaz renk daha hakimse 3. renk olarak mor yada mürdüm ekleyebilrisn. mesela halın mürdüm beyaz olabilir. ama sen istersen sedefede sor fikrini..

siyah beyaz a uygun kırmızı uyar ama gına geldi siyah beyaz üçlüsünden walla. aldığın mobilyalarda siyaa oranla beyaz renk daha hakimse 3. renk olarak mor yada mürdüm ekleyebilrisn. mesela halın mürdüm beyaz olabilir. ama sen istersen sedefede sor fikrini..

yardımcımı oluyosun lafmı sokuyosun.terbiyesiz

Amanede, hasta zavallı insan 3 gün sonra yine bir konu açarsın o da kapatılır.Sen konu açmaya doyamadın.Konuların da kapanmaya.düğün düşüneceğine tedavi olmayı düşün.

Amanede, hasta zavallı insan 3 gün sonra yine bir konu açarsın o da kapatılır.Sen konu açmaya doyamadın.Konuların da kapanmaya.düğün düşüneceğine tedavi olmayı düşün.

hahaha hakketen bir insan bu durumdayken niye hala düğün derdinde olur hayret, gerçi gitse yatırırlar muhtemelen bunu ondan gitmiyodur doktora

arkadaslar 4 ay sonra evlenip yuvamıza gecicez nasibse
gümüşlük takımı yerine duvar üntesi ve masa aldım birde koltuk takımı
bütün mobilyalarım siyah beyaz
sizce halı,perde ve aksesuarlarım ne renk olmalı
ben beyaz tül,siyah kanat perde,siyah beyaz küçük bir halı ve gümüş taşlı aksesuarlar düşündüm.
ama odada hiç canlı bir ren olmayınca nasıl olur bilmiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkürler

ben burda aynı sizn tarfi ettiğiniz gibi bir ev hatılrıyorum her şiey siyah beyaz gri o kdr renksizdi ki evin sahibi bayan da renk katabilmek için salonuna fikir almak istiyordu.bence turkuaz güzl renklendirir siyah ve griyi onn haricnde pembe de olabilir diye düşünüyorma ma turkuaz düşünnce dha mantıklı gelıyor

Back
X