Evim kurtlandı

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
903
123
35
Yardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum

Evlat edindiğinizi belirtmenize ne gerek var ben oraya takıldım, bebeği size zorla mı verdiler?
Bebeğim kusan bebekti aynı şekilde çok hareketli elmaları meyveleri sağa sola atardı. Zannetmiyorum bebeğin yüzünden olduğunu.

Konudan alakasız bebeğin evlatlık olduğunu belirtmeniz irite etti beni. Demek ki yeteri kadar benimseyememiş siniz😕 üzüldüm açıkçası.
Daha 2 haftadir bizimle esimle ikimizde istedk bu bebegi özellikte belirttim yeni evliyim oyuzden soran olmasin diye hani yeni evlidin ne zman cocugun oldu gibisinden

Gecmıs olsun...
Lise yıllarım ıdı evımızın salonunda otururken tavandan bı ıkı kurdun yere dustu gunu farkettim.. 1 gun sonra annem farketmıs gunden gune cogalmıstı..gunler gettıkce okadar arttıkı artık dedık yok muhakkak kontrol etmek gerek.. Aslında ılk gunden kontrol etme sansımız olsa ederdik ama Catı katına gırmek pek kolay degıldı... Sonunda babam Catı katına bır arkadası ile zorda olsa kucucuk bır alandan ısık tuttular ve kedi olusu oldugunu gormuslerdı..sonrasında temızlık yaptırttı bı aletle catıya.. Olabiliyor boyle ılgınc seyler 👀🙄

Yardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum
bebeği evlat edindiğinizi özellikle belirtince gözümde yollarda bile her karşılaştığına "günaydın, bu arada biz bu bebeği evlat edindik" diye anlatıp duran biri canlandı.irite oldum, bebek var deyip geçebilirdiniz.
onun dışında bebekten olmaz, olsaydı çoğu evde olurdu.temizlikte ıslak kalırsa yapabilir annem uyarır hep yer silerken iyice kurutmam konusunda, parke kalitesizse/ eskiyse özellikle.parkeyi iyice incelerseniz görünür aslında ordan mı çıkıyor çıkmıyor mu.bacadan düşmüş olabilir baca içlerine sıkışan şeyler oluyor çünkü.bacanın önünü kapatabiliyorsanız kapatın, halıyı kaldırın orayı da iyice temizleyin yarın bir daha kontrol edin yeniden çıkmış mı.dışarıdan gelen herhangi bir şeyden de gelmiş olabilir.dışarıdan satın aldığınız o odaya getirdiğiniz ne olabilir onu düşünün.

bebeği evlat edindiğinizi özellikle belirtince gözümde yollarda bile her karşılaştığına "günaydın, bu arada biz bu bebeği evlat edindik" diye anlatıp duran biri canlandı.irite oldum, bebek var deyip geçebilirdiniz.
onun dışında bebekten olmaz, olsaydı çoğu evde olurdu.temizlikte ıslak kalırsa yapabilir annem uyarır hep yer silerken iyice kurutmam konusunda, parke kalitesizse/ eskiyse özellikle.parkeyi iyice incelerseniz görünür aslında ordan mı çıkıyor çıkmıyor mu.bacadan düşmüş olabilir baca içlerine sıkışan şeyler oluyor çünkü.bacanın önünü kapatabiliyorsanız kapatın, halıyı kaldırın orayı da iyice temizleyin yarın bir daha kontrol edin yeniden çıkmış mı.dışarıdan gelen herhangi bir şeyden de gelmiş olabilir.dışarıdan satın aldığınız o odaya getirdiğiniz ne olabilir onu düşünün.
Hevesliyim anlayin iste herkese soylemek istiyorum bebegimi

Bebekten kaynaklı kurtlanma olmaz lakin bebek için tehlikeli halıya falan bırakıyorsanız hele allah korusun dikkat edin. Bebek varken iki katı hijyen gerekir

Hevesliyim anlayin iste herkese soylemek istiyorum bebegimi
İlk mesajınızda ne alakası var yeaa diye bir garipsemiş olsam da, şu heves durumu gerçekten içimi bir hoş etti tam anlamıyla. :KK200: Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu, birlikte, hep mutlu olun inşallah.

Kurtçuk olayının kusmuktan olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa biz evi kurtçuklara bırakıp başka eve çıkmıştık. Sağ olsunlar kızlarım beni kusmukla epey terbiye ettiler. Ama uzun süre nemli kalmış halıda bir şeyler üremiş olabilir. Sildikten sonra evi de halıyı da iyice bir havalandırmak lazım. Ve evde bir şey bozulmuş olabilir. Bu hafta evde bir iki güve gördüm. Aradık taradık. Meğer erişte bozulmuş. Erişte nasıl bozulur ya, bir de yepisyeniydi, içim acıdı. Neyse... Evdeki kuru gıdaları da bir kolaçan edin bence.

Back
X