Yardim edin gayet temiz biri olduğumu düşünüyorum evime özellikle cok dikkat ederim ama bugun oturma odamda halinin. Altinin ve halinin dışında kalan parkenin kurtlandigini farkettim soka girdim tesadufen gördm zaten temizledim halıyı yikamaya verdim ama neden oldu bu anlamıyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum
1 halıları ve koltukları yakın zamanda sildim aceba cok islak sildiysem olurmu
2 baca deiligi alci ile kapatılmıştı ben onu alciyi begenmedim yamuk yumuktu kirdik icini temizledim daha alci cekmedik baca kapagiyla kapattık ordan gelebilir mi
3 esimin akrabasi ailesi olmayan bir bebegi evlat edindik kizimiz cok hareketli sagolsun biberonla halilari koltukları islatiyor bi kac kerede haliya kustu ben sildim ama aceba bu sebeplerden dolayı kurt olurmu bebegin o bölgede oynadığını düşündükçe çok kotu oluyorum