Evim ısınmıyor çözüm???

Cilli_begonya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
556
440
103
Merhabalar arkadaşlar...
Rabbim başka dert vermesin diyebilirsiniz.
Fakat...
Evim bir türlü ısınmıyor yanı ısı tutmuyor. Müteahhitle konuştum yalıtımı olduğunu söylemişti satın alırken 4 aydır oturuyorum evde. Büyük bi ev değil 2+1 (120 metrekare) ve 700 lira civarı doğalgaz ödüyorum eve annem gelince kadının ayakları üşüyor gelen her kişi bu faturaya bu ev soğuk diyor anlamadım ki. Cidden terliksiz gezmiyorum sanki yerler taş. Evet en üst katım bu dezavantaj farkındayım egede bi sahil kentinde oturuyorum aşırı bi iklimsel soğuğu yok ama çözüm bulamadım.

Merhabalar arkadaşlar...
Fakat...
Evim bir türlü ısınmıyor yanı ısı tutmuyor. Müteahhitle konuştum yalıtımı olduğunu söylemişti satın alırken 4 aydır oturuyorum evde. Büyük bi ev değil 2+1 (120 metrekare) ve 700 lira civarı doğalgaz ödüyorum eve annem gelince kadının ayakları üşüyor gelen her kişi bu faturaya bu ev soğuk diyor anlamadım ki. Cidden terliksiz gezmiyorum sanki yerler taş. Evet en üst katım bu dezavantaj farkındayım egede bi sahil kentinde oturuyorum aşırı bi iklimsel soğuğu yok ama çözüm bulamadım.
Bina icinden de yalitimda yapıliyor onları deneseniz memnun kalanlar var yapı malzemesi satan yerlerden tedarik edilebiliyor

Merhabalar arkadaşlar...
Fakat...
termostat taktirirdasaniz gazdan biraz daha kar etmis olursunuz ama 2+1 icin 120 m² baya geniş kaliyor.

Rabbim nasip etsin mutfağın oturmadiginiz odanın kapısını kapatıp önüne bı havlu koyun ki soğuk gelmesin tek bı odada oturun elektirikli isiticiyla ısınmaya çalışın

Alt katınızda kimse var mı, veya açıyorlar mı kombilerini?
120 metrekare küçük değil ki. Doğalgaz da pahalı. Eğer bütün gün kombi açıksa 700 tl çok gelmedi bana. Ama tabii mesele 700 tl ödemek değil, buna rağmen ısınamamak sanırım.

Faturalar panoyo yapıştırılıyor genelde geçen ay kendi faturamı ararken gayri ihtiyarı alt katı gördüm 40 lira falandı şaşırdım bu ay özellikle baktım 120 gelmiş iki de çoçuğu var ben anlamadım onların evi ara kat diye sıcak oluyor demekki. Ama benim özellikle yerler çok soğuk terliksiz gezilmez. Aynen verdiğim miktarın karşılığını biraz alsam gam yemeyeceğim

Evi her gün havalandirman lazim beş dakikada olsa içeride nem kaldığı sürece ev ısınmaz birde kombiden kaynaklı olabilir tam yoğuşmalı lazım o metrekaredki bir ev için

Faturalar panoyo yapıştırılıyor genelde geçen ay kendi faturamı ararken gayri ihtiyarı alt katı gördüm 40 lira falandı şaşırdım bu ay özellikle baktım 120 gelmiş iki de çoçuğu var ben anlamadım onların evi ara kat diye sıcak oluyor demekki. Ama benim özellikle yerler çok soğuk terliksiz gezilmez. Aynen verdiğim miktarın karşılığını biraz alsam gam yemeyeceğim
Alt katınıza çok az gelmiş fatura, yerlerde soğuk diyorsunuz demekki yakmıyor. Alt yakmayıncada sizin ısınmanız çok zor. Pek çözümü yok gibi

Alt kat açmıyor demek ki pek. Idare ediyorlar ara kat olduğu için alttan üstten. Ama yapacak bir şey yok. Maddi durumunuz müsaitse zemine izolasyon yapmayı düşünebilirsiniz.

siz 700 liralık yakınca belli ki ısınmışlar. Ben de petek temizliği önericem ilk kullanım olduğu için. Seneye daha bakın olmuyorsa çatıya izolasyona yaptırabilirsiniz belki.

Alt katınıza çok az gelmiş fatura, yerlerde soğuk diyorsunuz demekki yakmıyor. Alt yakmayıncada sizin ısınmanız çok zor. Pek çözümü yok gibi
Komşuyu değişemiyeceğim gibi kiracı olsam kesin evi değişirdim ama evi yeni aldım maalesef keşke merkezi sistem bi yerden alsaydım hiç bilemedimki bunları düşünemedim

Back
X