evim içinn önerilerinizz...

mobilya boyatmak maliyetli bi iş mi ya. nerde yapıolar bunu. ne kadara mal olur bana??

mobilyaları boyatacagına yeni al daha ii bence orjinalliğini bozma yapabildiğin şeylerde değişiklik yap fazlada dekoratif ürünlere gitme koltuklar desenli iice boğar odanı

Ben de aynı şeyden şikayetçiyim, aslında mobilyalar açık renk koltuklar koyu renk olsun istiyordum ama tam tersi oldu. Koyu mobilyalar daha kaliteli gözüktü gözümüze. Şimdi aksesuar ve tablolarla renk katmaya çalışıyorum. Sen de perde, tablo, kırlent, vazo gibi aksesuarlarla canlandırabilirsin.Bunları açık parlak canlı renklerden kullan, tabi salonunla uyumlu olacak şekilde

koltuğunuzun yeşilinden içinde hafifte siyahlar olan bir fon kullanabilirsiniz.
ama ne açık ne koyu olacak.
beyaz perde kullanmayın bence hafif kırık ya da krem renk perde bence iyi durur.
bence eşyalar gayet ferah duruyor
bukadar takmanıza gerek yok derim ben

canım mobilyaların süper bence, kesinlikle harikalar. kendine has bir karakteri olmuş bence salonunun. hep o gri beyaz fln odalardan böö gelmişti artık:)))
açık renklerde kırlent koyabilirsin canım, tv unitesinin arkasına yine acık renk duvar kağıdı olabilir mesela hem çok masraflı da olmaz. yere kadar perdeler filan derken bence super olur

perdeler halılar açık renk kullan ahize rengin dahil açık olsun bence. eğer mobilya üzerinde dantel kullanırsan oda odanın koyuluğunu değiştirebilir diye düşünüyorum

gercekten cok koyu renkler, insanin ici kararir bide yeni evlisin, bende yeni evliyim, evim bembeyaz, siddetle tavsiye ediyorum HERKESE. acik renk kullanin, insan odaya girince ohbee diyor rahatliyor:)..

Sana gelinceee, perdelerini acik yaptirmalisin bence, duvarinada renkli ic acici bir tablo uzunlamasina, cok yakisir diye düsünüyorum.. hem renk katar odaya (yada sadelik sectigin tabloya bagli)... halinida acik renk yap oldu bu is :).. en azindan simdiki görüntüden cok daha hos olur.. aslinda acik renk kirlentlerde düsünebilirsin (hali kirlent perde üclüsünü acik renkte düsünsen?)

Bence mobilyaların harika, zevkli ve çok kaliteli duruyor, son zamanlarda beyaz-siyah-kırmızı dır almış gidiyor çok soğuk renkler iticiiiiii.
Perdelerini pudra seç bence hatta daha iyi bi tavsiye: english home da dantel perdeler var hazır, fiyatları da oldukça uygun, kırık beyaz dantel perdeler ve pudra ince bi fon (koçtaşa bakabilirisin)süper olur, pudra ve açık pembe lila vs. dekorasyon objeleri olabilir, örtiler için de yine english home derim ben, hem çok şık hem de uygun...

Bende diğer arkadaşlar gibi mobilyaların çok eski ya da koyu olduğu eleştirilerine katılmıyorum cnm. Şimdi boyatma ya da diğer işlemleri düşünmek için çok erken belki yıllar sonra sıkıldığında zaten yaparsın onları.
Arkadaşın da dediği gibi bende beyaz-siyah-kırmızı kombinasyonları beğenmiyorum. Yapay geliyor bana ve herkes bu renkelri kullanıyor. Senin koltuk takımın farklı en azından. Vizon perdeler ve açık renk tüllerle bunlara uygun hafif desenli pastel renk halı odayı tamamen değiştirecektir.
Bence avize olarakta bol ışık veren avizeleri belki odanın şekline uyarsa bir tablo ve aplik şeklinde aydınlatmalardan da yararlanabilirsin. Gayet ferah ve aydınlık olacaktır.
Mutlu ve huzurlu akşam oturmaları,yemekleri ve sohbetleri dilerim sana salonunda cnm :)

cok tesekkür ederim iyi dileklerin için cnm. iki tane avizem var taslı . herkes ev karanlık durmuo dio bana nieböyle gelio anlamadım. yastan kaynaklı heralde. 21 yasa tutmadı bu renkler. 30 da daha basarılı olabiir:) aksesuar eksikligim var. evim kücük konsolum bile yok. dügün fotografımı koycak yer yok. cok esya yıgılmasın derken bunu kastetmemistim:):20:

şekerim tablolar ve ya aynalar ile hareket kazandırabileceğini düşünüyorum. canvas tablolar var tasarımı filan çok tarz araştırabilirsen belki hoşuna gider.

bence mobilyalarda sorun yok sorun duvar renginde yeşilin çok güzel tonları var hatta bir duvarda farklı diğerinde farklı renk kullanın ve halı perde aksesuar tablolar lambader avize falan hepsi tamamlanırsa şık olabilir..üzülme..güle güle kullan

bu mobilyalara krem kahve turuncu tonlarında aksesuarlar al bu renklerde tablolar mumlar vazolar vazoların içine krem ağaç dalları filan koy şahane olur ve tabi perdenide bu 3 renkten seç şahane canlanır turuncu canlılık krem de ferahlık verir kahvede bu iki rengi dengeler

ayyy krem kahve ii de turuncuyu hiç sevmemm:) bir tane krem lambader aldım basarılı gibi.. ikilemek lazımm:66:

Back
X