evim içinn önerilerinizz...

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
bu koltuklarınn ikilisi berjerinn yesilindenn , berjer de mürdümm rengi oldu. orta sehpam tv sehpam ve yemek masamla sandalye ayaklarım amerikann cevizi. sandalyeler kuması siyah kadifemsii. cokk koyuu bi evv olduu. yeni evliyimm degiştirelimm de diyememm.. perde ve extra önerileriize ihtiyacımm varrr kızlarrr.....:)

Son düzenleme:
odanın rengın ve perdeyı acık renk tutmandan baska aklıma bısy gelmıyor neden bukadar koyu renklerı tercıh ettın bılemıyorum ama aklıma gelenler bunlar

calısıodumm vaktimm yoktuu. adetler geregii 5 kişiii gezincede böle olduu. sıkıldım aldım cıktım heralde. aslında istedigimm beyaz bi köse koltuktuu. bende bilmiorum yaa koltukların kumasını mı degiştirsemm acabaa. bide yerlerr acaba akcaagac gibi acık bi renk mi daha ii gösterirr yoksa koyu bi parke mii??

halını ve perdelerini krem/ekru gibi tonlarda seçip duvarlarını da o tonlarda boyatırsan çok sorun kalmaz sanıyorum. yeşili, siyahı ve mürdümü açar. ama parkelerin çok çok açık bir renkte olmasın. mobilyalar sırıtabilir.

şekerim.sanırım mobilyaların ceviz di. ya mobilyalarını boyat ya da perde, duvar ve diğer aksesuarlarla aç salonunu. bence perde için çiçekli perde seçme çünkü zaten koltuklar çiçekli diye hatırlıyorum. bana çok yorucu geliyo her yer çiçekli model olunca yeşil ya bda mürdüm hangi renk yoğunda o renk fon içine krem ya da beyaz perde stor olabilir. perde seçiminde çok iri desenli falan seçme bence sırıtır. çiçeklerin varsa perden gibi krem ya da açık renk saksı yap mobilyalarını henüz göremedik ama sporsa seramik aksesuarlarda açabilir. salonu duvar rengi de açık renk ferahlatır. sen içini ferah tut soğuma mobilyalardan çözüm çook. eminim çok şık olacak.

bu arada sandalye rengin çok farklı koltuklarınla siyah yakışmamış bence. sandalyelerini koltuk takımının açık rengi neyse onla kaplat mümkünse ya da mümkün değilse eşin tepki gösterirse (benimki şimdi öyle yapıyor:)) uygun kumaş al sandalyerinin üst kısmına kurdaleli ya da mobil yalarına uygun tarzda yarım kılıf yaptır. fiyatı çok uygun olur ve şık durur uyum katar bence:81:

$Fotoğraf0505.webp$Fotoğraf0502.webp$Fotoğraf0504.webp$Fotoğraf0503.webp

işte salondaki mobilyalar. böyle daha net fikirr oluscak bence

mobilyaların renkleri çok koyu be arkadaşım ama perdeyi ekru rengi bişiy yaparsan hoş durur gibime geliyor.. bide örtülerinide sereceksen açık renk olsun krem olabilir aksesuarlarınıda koyu almamaya bak derim

mudodan aldın sanırım daha şık seyler alabilirdin bence beyaz köşe takımı çok daha hoş olurdu bunlar çok eski gibi kalmışlar niye bunları tercih ettin canım tabi sen beğendiysen sorun yok ama çok karışık geldi gözüme

tepe home dan aldıkk. yaa benimm odam ısık mı almıoo acaba ya. yada ahsap mobilya acık renk olmalıydı sanırım o zamann ii görüncekti sanki. parkelerr yanlıss yapıldı bide. aslında kayınn olcaktı o zamn daha aydınlık görüncekti:(

evett ya yatass ta büyütülebilenn beyaz bi köse begenmiştimm aslında silemezsin diip vazgecirdilerr. keske onu alsaydımm:25:

Aaaaa bikere mobilyaların harikaaa kesinlikle.Ben bayıldım canım söyleyeyim.hatta bende tepe homeda buna benzer bir takım beğenmiştim kayınvalidem burun kıvırmıştı.neticede dediğin gibi adetler üzerine beş on kişi gezincede her kafadan bir ses çıktı ve bende aman olsun bitsin artık diye sütlü kahve ve beyaz bir takım beğendim:43:
ama şimdi çok pişmanım.1 sene oldu hala beğenmiyorum.evimin duvarlarıda krem tonlarında kağıt olunca sanki hastane gibi bir hava verdi yaa.yani şimdiki aklım olsa işte tamda böyle bir takım alırıdm.sana tavsiyem vizon rengi, punra pembesi yani çok açık ve pastel tonlarda perde ve tül kombinasynonu yapman.sakın şuan mevcut olan hiçbirşeyi değiştirmeyi düşünme.hem ziyan olur hemde gerek yok inan.he birde aksesurarları açık renklerde seç mesela.ne bileyim krem rengi ayaklı bir abajur bahar renklerinde beyaz yapma çiçekler bile odanın havasını çok değiştirecektir.Güle güle kullan ve içini soğutma.Harika bir seçim olmuş.Mutlu günlerde sağlıkla huzurla aşkla oturun inşallah:71::71::71:

bence koltuklar hoş da mobilyalar koyu kalmış boğmuş boyama şansın var mı bence akçeağaç,beya,krem birini boya. süper olur koltuklar aslında tarz. sandalyelere de mürdüm ince uzun tül al düğünlerde yaptıkları gibi arkada düğüm at ve ortasına da slikonla beyaz krem çiçek yap süper olur.

bu arada önceden perde için yeşil don demiştim ya vaz geçtim eğer mobilyaları boyatırsan müdüm fon içine krem, mürdüm, yemişlli stor yakışır duvara da renklerine uygun bi tablo güzel olur tablo çerçevesini de mürdüm yapabilirsin.mobilyaları boyatmazson mürdüm fon boğadabilir

Aldığınız takım son derece kullanışlı ve çok rahat mağazada bizzat bakmıştım.
Bence kötü durmuyor, iyi günlerde kullanın inşallah.
Tv ünitesi, yemek masası açık kahve tonlarında olsaymış daha iyi olurmuş ama olsun kaliteli bir mobilya almışsınız.Zamanla oturtursunuz beğeninize göre..:nazar:

mobilya boyatmak maliyetli bi iş mi ya. nerde yapıolar bunu. ne kadara mal olur bana??

bencede mobılyaların super canım gorur gormez tanıdım tepede bende vurulmustum buyuk koltuguna:31:sakın olan esyanı degıstırme boyatma-yenı evlıymıssın kaplatmada.bencede acık renk perde kı bence storunda sade acık renk olsun,çok acık renklerden bır tablo,bır arkadasın onerdıgı gıbı pudra pembede cokyakısır-aksesuarlarla ferahlat odanı.bej yada krem bır lambader ve krem agırlıklı kucuk bırkac yastık ısını gorur.genıs krem agırlıklı bır halı bırde.ayy aslında bu koltukla eskıtme mobılyaları kullancaksın ınanılmaz olur ama ılrde artık:21:ya belkı aynada alabılırsın penerenın karsı duvarına.umarım gonlune gore olur..

ayy hakikatten gidipkahve aksesuar bakıyımm ben. herkes söylüoasa vardır bi bildiginiz:3: akıl akıldann üstün ayy öyle aydınlanır ins yaa:86: cokk sagolunn kızlarr:16:

Eki Görüntüle 119593

bu koltuklarınn ikilisi berjerinn yesilindenn , berjer de mürdümm rengi oldu. orta sehpam tv sehpam ve yemek masamla sandalye ayaklarım amerikann cevizi. sandalyeler kuması siyah kadifemsii. cokk koyuu bi evv olduu. yeni evliyimm degiştirelimm de diyememm.. perde ve extra önerileriize ihtiyacımm varrr kızlarrr.....:)

koltuk renklerin cok güzel ve cevizle uyum sağlayan bir renk sandalyeleri krem renk düşünebilirdin perdelerin açık sütlü kahve olabilir ve bu renklere bence en ii altın sarısı dekoratif şeyler gidebilir yada eskitilmiş gibi

Back
X