Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuEvim için perde seçimi; lütfen yardım edin??
Bu biraz da pencere ve balkon şekillerine de bağlı.
Benim evim de krem/kahve ağırlıklı. Çok aydınlık ve büyük değil evim.Salonumda sadece Fransız balkon var.
Koltuklarım krem ve kahverengi derili, mobilyalarım kahve. O yüzden halımı desensiz krem ipek shaggy seçtim. Perdem de duvardan duvara değil, sadece balkonu kapatacak şekilde katlamalı tül ve stor. İkisi de krem ve kendinden desenli, yani renkli desenleri vs. yok üzerlerinde.
Böylece ev çok aydınlık görünüyor.
Oturma odasında ise, TV ünitesi beyaz ve köşe koltuğum tamamen krem. Bu yüzden hareketi perdeler ve halı sağlıyor. Halım krem, koyu ve açık kahve desenli.
Pencerede ise krem organze tül ve altında krem güneşlik var. Üstünde de kalın kahverengi perdeler var.
Belki fikir verebilir.
tüllerin krem rengi olabilir.organze kumaşta olabilir. perdeler ve fonlarda sütlü kahve tonları gayet ağır ve şık durabilir. umarım dilediğin gibi olur perdelerin. valla ben çok gezdim her gezdiğim yerde ayrı ayrı salona yatak odasına oturma odasına mutfağa küçük odaya beyenmekten epey sıkılmıştım ama sonunda brilliant ta diktirdim bu arada brilliant ta sanırım şubat sonuna kadar %40 indirim var
Tşk ederim kızlar :) krem rengi organze tül ve sütlü kahve güneşlik yada stor perde hoş olur sanırım, peki toplam maliyeti ne olur acaba ortalama,henüz hiç araştırma fırsatım olmadı da ?
Tşk ederim kızlar :) krem rengi organze tül ve sütlü kahve güneşlik yada stor perde hoş olur sanırım, peki toplam maliyeti ne olur acaba ortalama,henüz hiç araştırma fırsatım olmadı da ?