• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim için öneriniz

sibelburak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
271
7
118
Sakarya
Slm bayanlar ev yaptırıyoruz 1 ay içinde geçeriz inş. Mütahite anahtar teslim.sorum duşa kabini cam seçtik %90 buzlu model görülmemeye karşı :) sizce doğru şeçimmi.birde mutfak dolapları gördük ama karar verme aşamasındayız ölçüler alına cak üst beyaz alt mürdü istiyorum sizce nasıl olur alt dolaplarda parmak izi olur diyolar mebran üzerine parlak lake olucak acaba başkamı yaptırsam şimdiden cvplarınız için tşkr ederim yardım lütfen

Hayırlu uğurlu olsun. Allah Güle güle oturmak nasip etsin dolapların alt kısmını biiraz daha koyu yaptırırsan vede lake olursa sorun olmaz tam tersi şık durur diye düşünüyorum

canım duşakabini tamamen buzlu cam yaptırma,az estetik olsun ama dimi ,şimdi sadece orta kısmından dalgalar yada kareler geçen yeni modeller var ,bacak ve başa gelen kısım sırf cam yani görünüyor orta kısım desenli ,ayrıca hafif koyu renkler var gri gibi ,o kadar şık duruyor anlatamam
benim büyük banyom öyle ,ebeveyn banyom buzlu ,keşke onuda öyle yapsaymışım diyorum şimdi

ayrıca mürdüm rengini ben sevmem ama sizin tercihiniz tabi ,tamamı membran lake beyaz olsa dahamı güzel olur acaba

canım duşakabini tamamen buzlu cam yaptırma,az estetik olsun ama dimi ,şimdi sadece orta kısmından dalgalar yada kareler geçen yeni modeller var ,bacak ve başa gelen kısım sırf cam yani görünüyor orta kısım desenli ,ayrıca hafif koyu renkler var gri gibi ,o kadar şık duruyor anlatamam
benim büyük banyom öyle ,ebeveyn banyom buzlu ,keşke onuda öyle yapsaymışım diyorum şimdi

ayrıca mürdüm rengini ben sevmem ama sizin tercihiniz tabi ,tamamı membran lake beyaz olsa dahamı güzel olur acaba

arkadaşım yukarıdan aşağıya doğru orta kısımda düz cam desenli
başta bende sırf beyaz lake istiyordumda beyaz ankastre alınca gözüksün diye altını koyu yaptırayım diyorum.hem mutfak masasını camlı sandalyeleride bayaz üzrenine mürdüm lila yaprak desenli aldım

benim üst siyah alt beyaz
ben memnunun beyazdan siyah tozu belli ediyor
keşke üstüde beyaz yaptırsaymışım
koyu renk tavsiye etmiyorum
ayrıca ister istemez çiziliyor kabak gibi belli oluyor özellikle ışıkta

duşa kabinde bizim balık desenli buzlu ben beğeniyorum
hem içeriyi göstwermiyor
hemde su izi belli olmuyor
buzlu cam tavsiyem
düz cam olursa temizlikten başını alamazsın canım

benim üst siyah alt beyaz
ben memnunun beyazdan siyah tozu belli ediyor
keşke üstüde beyaz yaptırsaymışım
koyu renk tavsiye etmiyorum
ayrıca ister istemez çiziliyor kabak gibi belli oluyor özellikle ışıkta

duşa kabinde bizim balık desenli buzlu ben beğeniyorum
hem içeriyi göstwermiyor
hemde su izi belli olmuyor
buzlu cam tavsiyem
düz cam olursa temizlikten başını alamazsın canım

o yüzden buzlu seçmiştim canım çok az yeri düz desenli tşkrler fikrin için :)

duşakabin de düz cam çok estetik duruyor ama temizliği işkence resmen. hele de kullandığınız su kireçliyse, buzlu cam çok doğru bir tercih. Mutfak dolaplarında ise koyu renk çok toz, kir, el izi belli eder, parlak olması da işinizi bi kat daha zorlaştırır. Karar sizin tabi ama temizliği kolay renkler ve malzemeler seçerseniz daha iyi olur, mutfak en çok kullanılan ve en kolay kirlenen yer çünkü..

Benim mutfağım alt dolaplar mürdüm üst dolaplar beyaz malesef alt mürdüm çok leke belli ediyor ama gelen herkes çok beğeniyor mutfağımı belkide büyük olması bir avantaj bilmiyorum Masanı çok merak ettim bende masa araştırmasındayım nerden aldığnı öğrenebilirmiyim

Benim mutfağım alt dolaplar mürdüm üst dolaplar beyaz malesef alt mürdüm çok leke belli ediyor ama gelen herkes çok beğeniyor mutfağımı belkide büyük olması bir avantaj bilmiyorum Masanı çok merak ettim bende masa araştırmasındayım nerden aldığnı öğrenebilirmiyim

canım ben sakaryada oturuyorum herhangi bir dükkan yani.napcam bu mutfak işini ya :(

Slm bayanlar ev yaptırıyoruz 1 ay içinde geçeriz inş. Mütahite anahtar teslim.sorum duşa kabini cam seçtik %90 buzlu model görülmemeye karşı :) sizce doğru şeçimmi.birde mutfak dolapları gördük ama karar verme aşamasındayız ölçüler alına cak üst beyaz alt mürdü istiyorum sizce nasıl olur alt dolaplarda parmak izi olur diyolar mebran üzerine parlak lake olucak acaba başkamı yaptırsam şimdiden cvplarınız için tşkr ederim yardım lütfen

Mutfak dolaplarında alt dolapların koyu renk olması problem çıkartmıyor merak etmeyin.
Üst kapaklarda koyu renk lekeyi,tozu çok gösterir ama alt kapaklarda farkedilmiyor.Seçiminiz gayet güzel durur bence.
Duşakabin camlarında düz cam seviyorum ben.Özelliklede siyah cam çok şık duruyor,tavsiye ederim.

güle güle otur şimdiden,duşakabının buzlu olması guzel su lekelerı bellı olmaz hemde kuvet ıcınde sakladıgın seylr görünmez,mutfak dolapları beyaz model şık duruyor ama dıkkatle kullanılması gerekır leke oluyor kendımden bılıyorum mürdüm cok koyu kaçmazmı bambu düşünebilirsin hem beyazla cok guzel duruyor ve bence üst kısımlar beyaz olmalı

mutfak dolaplarında alt dolapların koyu renk olması problem çıkartmıyor merak etmeyin.
üst kapaklarda koyu renk lekeyi,tozu çok gösterir ama alt kapaklarda farkedilmiyor.seçiminiz gayet güzel durur bence.
Duşakabin camlarında düz cam seviyorum ben.özelliklede siyah cam çok şık duruyor,tavsiye ederim.

teşekkürler canım

güle güle otur şimdiden,duşakabının buzlu olması guzel su lekelerı bellı olmaz hemde kuvet ıcınde sakladıgın seylr görünmez,mutfak dolapları beyaz model şık duruyor ama dıkkatle kullanılması gerekır leke oluyor kendımden bılıyorum mürdüm cok koyu kaçmazmı bambu düşünebilirsin hem beyazla cok guzel duruyor ve bence üst kısımlar beyaz olmalı

tşkürler canım cvbın için, ama ben mutfak masasını aldığım için sırf beyaz istiyordum .ama ankastreyide beyaz alınca, altını koyu yaptırcam. Mutfak masasına uygun olsun diye mor tanunda mürdüm olsun istedim :(

Slm bayanlar ev yaptırıyoruz 1 ay içinde geçeriz inş. Mütahite anahtar teslim.sorum duşa kabini cam seçtik %90 buzlu model görülmemeye karşı :) sizce doğru şeçimmi.birde mutfak dolapları gördük ama karar verme aşamasındayız ölçüler alına cak üst beyaz alt mürdü istiyorum sizce nasıl olur alt dolaplarda parmak izi olur diyolar mebran üzerine parlak lake olucak acaba başkamı yaptırsam şimdiden cvplarınız için tşkr ederim yardım lütfen[/Q

Canım güle güle otur çncelikle. Bence duşakabin seçimini iyi yapmışsın benimki şeffaf cam yeni ayptırdım ancak su lekesi çok oluyor buzlamalı olunca en azından rahat edersin. füme camlarda da kireç izi çok belli oluyor dediler. benim mutfak modelime bakmanı öneririm bir blogda var resimlerim. komple beyaz ama beğeniceğinden eminim. baharmasalı bloğunda sizden gelenler bölümünde yer alıyor mutfak resimlerim.. çok kullanışlı ve şık duruyor.

Slm bayanlar ev yaptırıyoruz 1 ay içinde geçeriz inş. Mütahite anahtar teslim.sorum duşa kabini cam seçtik %90 buzlu model görülmemeye karşı :) sizce doğru şeçimmi.birde mutfak dolapları gördük ama karar verme aşamasındayız ölçüler alına cak üst beyaz alt mürdü istiyorum sizce nasıl olur alt dolaplarda parmak izi olur diyolar mebran üzerine parlak lake olucak acaba başkamı yaptırsam şimdiden cvplarınız için tşkr ederim yardım lütfen[/Q

Canım güle güle otur çncelikle. Bence duşakabin seçimini iyi yapmışsın benimki şeffaf cam yeni ayptırdım ancak su lekesi çok oluyor buzlamalı olunca en azından rahat edersin. füme camlarda da kireç izi çok belli oluyor dediler. benim mutfak modelime bakmanı öneririm bir blogda var resimlerim. komple beyaz ama beğeniceğinden eminim. baharmasalı bloğunda sizden gelenler bölümünde yer alıyor mutfak resimlerim.. çok kullanışlı ve şık duruyor.

teşekkür canım bakıcam

gerçekten çok şıkmış mutfağın benim ankastremde silverline memnunmusun?

Back
X