Evim için aldıklarım

:nazar:guzel gunlerde kullanman dılegımle canım
Çok teşekkürler canım.

english home tv battaniyeninizin markası ?
evet english home.

kupalarına ve bambu tepsine bayıldım canım güle güle kullan inşallaaaahhhhh
Teşekkürler,daha güzelleri senin olsun canım.

Güle gule kullan canımmmmmm guzel gunlerde inşallah....
Amin canım,inşallah. Bu güzel dilekler benden sizlere de gelsin.

Laptop tepsisine bayıldım canım güle güle kullan
teşekkür ederim canım,inşallah. Daha güzelleri senin olsun.

$1000_120122921942.webp Fransız dantelli pamuk saten nevresim takımı

Son düzenleme:
canım çok zevklisin aldıklarına bayıldım laptop tepsiyi açıkcası ilk defa gördüm çok hoşuma gitti güle güle kullanırsın inşallah :16:

canım çok zevklisin aldıklarına bayıldım laptop tepsiyi açıkcası ilk defa gördüm çok hoşuma gitti güle güle kullanırsın inşallah :16:

Teşekkür ederim canım, sen de beğendiğine göre sen de zevklisin:). İnşallah hepimiz aldıklarımızı güle güle kullnırız.

canım yeni gördüm başlığını :))

Eki Görüntüle 355705 Fransız dantelli pamuk saten nevresim takımı

Eki Görüntüle 353210 1 numaralı olan havlular ikili set.

ay hepsi güzel ama bunlara bayıldım. nevresim takımına hele çok güzel ya :16: bu yıkanıyor mu peki makinada? kayınvalidem de bana pikesini almış buna benzer dantelli yine sanırım yıkanmıyor o kuru temizleme istiyor en azından pikesi yani:14: ama çok güzel ya değer bence senin ki de öyle yıkanmıyorsa bile değer yani :16:

şu tv battaniyesi de 19a mı ne düşmüştü pembesi kalmamış alamadım peh

havlulara da bayıldım ne markası? netten satış yeri var mı?

canım yeni gördüm başlığını :))

ay hepsi güzel ama bunlara bayıldım. nevresim takımına hele çok güzel ya :16: bu yıkanıyor mu peki makinada? kayınvalidem de bana pikesini almış buna benzer dantelli yine sanırım yıkanmıyor o kuru temizleme istiyor en azından pikesi yani:14: ama çok güzel ya değer bence senin ki de öyle yıkanmıyorsa bile değer yani :16:

şu tv battaniyesi de 19a mı ne düşmüştü pembesi kalmamış alamadım peh

havlulara da bayıldım ne markası? netten satış yeri var mı?

Teşekkür ederim canım benim. O nevresimim de kuru temizleme yapılıyor canım, dezavantajı var ama dediğin gibi çok güzel ve değer diye aldım ben de. Bu nevresimi kıyamadım atmaya canım makineye normalde kuru temizleme yazan ürünlerimi 20 derecede,devrini de çok düşük tutarak atıyorum bazen ama bu nevresimimde risk alamadım. Evet canım 19a düşmüştü. Pembesi de çok hoştu ama benim oturma grubuma bu daha çok uyuyordu,eşim de bunu beğendi. Havluların markası da Taç canım.1 ay olmadı alalı Linens mağazasından. Taç'ın sitesine bir göz at vardır belki, hatta ben de bakayım dur:)

maşallah daha oncede çeyızlerıne bakmıştım çok zevklısınız .sanırım mudadan aldıgınız bulaşıklık vardı memnunmusunuz acaba herhangı bır kararma falan yaptı mı ?

Back
X