• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim için aldıklarım

Bana geri dönüş yapmamışlar bile...Ben de senin taktiği uygulayayım ve peşini bırakmayayım. Göndeririz demişlerse gönderirler herhalde o kadarına da cesaret edemezler. Ben de sen bana söyledikten hemen sonra mail atmıştım neden bana dönüş yapmadılar ki?

Bilmiyorum cnm ama bana da çok sonra mail attılar ben senden önce yazmıstım.Sana da eksik ürünleri göndereceklerdir sende söyle göndersinler çünkü göndermeleri gerekiyordu onu da

canım tv battanıyen ve sprey yagdanlına bayıldım .nerden aldın tv battanıyesı englısh home ama fıyatı nedır banada lazım ...
sprey yagdanlık tan memnunmusn etrafı yag falan oluyomuu.

Bilmiyorum cnm ama bana da çok sonra mail attılar ben senden önce yazmıstım.Sana da eksik ürünleri göndereceklerdir sende söyle göndersinler çünkü göndermeleri gerekiyordu onu da[/QUOT]
Tekrar mail atayım ben en iyisi. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için vakit ayırıp da. Sağ olasın. Yine haberleşiriz elimize ulaşıp ulaşmadığını bildirmek için...

Bilmiyorum cnm ama bana da çok sonra mail attılar ben senden önce yazmıstım.Sana da eksik ürünleri göndereceklerdir sende söyle göndersinler çünkü göndermeleri gerekiyordu onu da[/QUOT]
Tekrar mail atayım ben en iyisi. Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için vakit ayırıp da. Sağ olasın. Yine haberleşiriz elimize ulaşıp ulaşmadığını bildirmek için...

Bilmiyorum cnm ama bana da çok sonra mail attılar ben senden önce yazmıstım.Sana da eksik ürünleri göndereceklerdir sende söyle göndersinler çünkü göndermeleri gerekiyordu onu da
En iyisi ben tekrar mail atayım. Haber verdiğin için tekrar teşekkür ederim vakit ayırıp da. Sağ olasın. Yine haberleşiriz eksik olan parçaların elimize ulaşıp ulaşmadığı konusunda.

canım tv battanıyen ve sprey yagdanlına bayıldım .nerden aldın tv battanıyesı englısh home ama fıyatı nedır banada lazım ...
sprey yagdanlık tan memnunmusn etrafı yag falan oluyomuu.
Canım tv battaniyesi 24 küsürdü,ama biraz tüy bırakıyor haberiniz olsun. Bu arada sprey yağdanlık henüz yeni elime ulaşmadı,kullanınca yorum yapabilirim ancak. Onun markası da Bernardo.

Back
X