Evim çok dağılıyor

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
Evim hep dağınık hep dağınık.

Küçük bebeğim var emekliyor.

Mutfakta yemek yaparken tüm dolapları indiriyor sonra oyun odasına geçiyoruz oraası hep dağınık zaten

Dışarıdan geliyoruz ek gıda bulaşıkları,
üzerimiz kirleniyor onlar etrafa

bebeğim zaten bir dk durmuyor sağolsun
Banyo yaptırıyoruz aman yarabbim onu hiç saymayayım zaten havlular bebe yağı şampuan alıp başını gidiyor

Ben dağınıklıktan rahatsız olan biriyim elim hep etrafta ama olmuyor olmuyor gece yattığımda ayaklarım zonkluyor artık ev toplamaktan

Bunun bir yolu var mı yoksa bebekli olmak böyle bir şey mi akışına mı bırakmalıyım

Çocuklar küçükken her kadının yaşadığı sorun ev dağınıklığı, biraz daha büyüyünce heryer bu kadar dağılmaz ama bu seferde oyuncak dağınıklıkları olur:)

Aynen benumde 2 bebegim var biri 2 yasinda biri 9 aylik ama surekli topluyorum birde önerim banyoyu dusakabinde yaptirmaniz öyle daha iyi oluyor bide kova vb dus ekipmanlari ortaligi dagitmaz ben 5ayliktan beri dusakabinde tek basima yikiyodum emekledigine gore sizinde var 10 aylik birde bulasigin enonemli caresi hemen makinaya koymak oyuncaklara ellemiyorum ancak uyuduklarinda hatta gece bile daginik kaliyorlar ama merak etmeyin yalniz degilsiniz bende sizin gibiydim alistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…