- 28 Ekim 2016
- 58
- 48
- 8
- 38
- Konu Sahibi Pembe-corap
-
Iste bencede oyle olmali ama olmuyor anlamiyorum yanlis bez deterjan desem herkesin kullandigi sey yani bilmiyorum neden olmuyor ama inanin takintili degilim gercektenSiz biraz temizlik takıntılı olabilirmisiniz? Anlattığınız temizlik ritüeliyle bal dök yala olmalı o ev ( en azından benimkine göre)
Canim ayni dert bendede vardi.her gun supursemde ertesi gun hic supurulmemis gibi duruyodu.ihlasin s plus temizlik robotunu aldim.butun yerdeki tozlari suya cekiyo.bide dovucu ucu onun gorevi eskiden haliyi asipta cirparlardiya buyuklerimiz o gorevi yapiyo tavsiye ederim .simdi haftada 1 kere supuruyorum gayette temiz duruyo ev.daha onceden bu robotu alinca konu acmistim.cok yorum gelmedi ama internetten arastirabilirsin.bana ozelden ihlasta onceden calismis bi bayanda detaylica anlatmisti cok iyi bi urun oldugunu.hatta makineyi bos hic bisey yapmadan evin ortasina koyup calistirdiginda evdeki butun mite(mayt) denilen toz sandigimiz canli ve ureyen havada ucusan o minikleride cekiyomusSlm herkese benim sorunum evimin bir turlu tam anlamiyla temiz olmamasi. Haftada birgun buyuk temizlik yaparim,en fazla on gunde bir.ayda bir perdelerimi yikar cam silerim. Uc gunde birde makina acarim toz alirim evde tekim diyebilirim cocuk yok esimde gec geliyor.yani ben batiriyorum ben temizliyorum gibi bisey.
Ama tam anlamiyla,temiz olmuyor mesela,fayanslarim sürekli su lekesi var mutfak fayanslarim dalgali dalgali.toz,desen hic bitmez,zaten
Yani disardan biri gelse ev temiz zanneder ama ben biliyorum detaylara girince sanki burayi ben bir yıldır silmemişim diyorum.
Senede iki kere temizlik yapan arkadaşlarım var nasil,isin icinden cikiyolar anlamıyorum ben ayda yaptigim halde hic yapilmamis gibi
Belki fayanslarla alakalıdır o lekeler. Bide sade sirkeli suyla silin iz yapacakmı diye bakın. Ama eminimki temizdir. Bebekli evlere gidin, bana gelin bigün temizliği görürsünüzIste bencede oyle olmali ama olmuyor anlamiyorum yanlis bez deterjan desem herkesin kullandigi sey yani bilmiyorum neden olmuyor ama inanin takintili degilim gercekten
Yeni evli degilim on yillik evliyim halidan degil yani sorunum ama sorun ne onu bulamiyorumYeni evliysen halilarin hic yikanmadiysa o tozlar bitmez.Hergun mutfak fayanslarini tezgah arasini silmeyi aliskanlik yaparsan gozune cok gozukmez.
Benimde supurgem ihlas aura yani sizinkindenCanim ayni dert bendede vardi.her gun supursemde ertesi gun hic supurulmemis gibi duruyodu.ihlasin s plus temizlik robotunu aldim.butun yerdeki tozlari suya cekiyo.bide dovucu ucu onun gorevi eskiden haliyi asipta cirparlardiya buyuklerimiz o gorevi yapiyo tavsiye ederim .simdi haftada 1 kere supuruyorum gayette temiz duruyo ev.daha onceden bu robotu alinca konu acmistim.cok yorum gelmedi ama internetten arastirabilirsin.bana ozelden ihlasta onceden calismis bi bayanda detaylica anlatmisti cok iyi bi urun oldugunu.hatta makineyi bos hic bisey yapmadan evin ortasina koyup calistirdiginda evdeki butun mite(mayt) denilen toz sandigimiz canli ve ureyen havada ucusan o minikleride cekiyomus
Camasirdandir o zaman bendede ayni dert var camasir cok toz yapiyor.Kurutma makineniz yoksa arastirin o kiyafetlerdeki tozu temizliyor ama kurutmaniz varsa sebebini bilmiyorum.Yeni evli degilim on yillik evliyim halidan degil yani sorunum ama sorun ne onu bulamiyorum
Var oda varrCamasirdandir o zaman bendede ayni dert var camasir cok toz yapiyor.Kurutma makineniz yoksa arastirin o kiyafetlerdeki tozu temizliyor ama kurutmaniz varsa sebebini bilmiyorum.
Vazgec ya toz bu sil supurVar oda varr
Yeni evli degilim on yillik evliyim halidan degil yani sorunum ama sorun ne onu bulamiyorum
Bilmem oluyor galiba yavas yavaş
takıntılarınız olabilir mi?
Evet ya bende izledim bi kac sefer ayni programdanmi bahsediyoruz bilmiyorum.trt1 de cikiyo sadece yurt disindakileri gosteriyo.o titiz insani alip cok daginik ve kirli olan bi eve goturuyolar orayi temizliyo igrenerek falanbi kanalda bunlarla ilgili program var. 2 kere izleseniz vazgecersiniz bu temizlik hastalıgından. Çünkü gercekten sosyal hayatları yok gibi. her gün saatlerce temizlik , evlerine bile misafir çok zor kabul ediyorlar. O raddeye gelmenizi hiç istemem
Evet ya bende izledim bi kac sefer ayni programdanmi bahsediyoruz bilmiyorum.trt1 de cikiyo sadece yurt disindakileri gosteriyo.o titiz insani alip cok daginik ve kirli olan bi eve goturuyolar orayi temizliyo igrenerek falanonu izledigimde dunyanin en pis insani benim galiba demistim.magazada ayakkabi bile deniyemiyolardi :)
Olabilir demekki farkli kanallardada cikiyo.ama cok tuhaf gelmisti okadar titiz olmak bana.hayattan kopuk sadece butun gununu evde temizlik yaparak geciriyolar
aynen ama trt1 degil tlc kanalındaydı benim izledigim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?