- 20 Temmuz 2019
- 1.509
- 2.756
- 133
- 37
Alkol aldığında sarhoş olup kendini kaybetmiyor yada çevresine zarar vermiyor gidip uyuyor sadece. Maddi olarakta iki işte çalışıyor sorumluluğunu bilir ama evi yok, cahil bir insandır diyemem bazen resim çizer bazen şiir okur bazen tarih kitapları okur hakkını yiyemem bu konuda. Ama ben ona göre çok ince düşünceleyim ve çok hassasım ondanda benim yapıma göre davranmasını kalbimi kırdığında gönlümü almasını bekliyorum ama bunu güzel bir şekilde yapamıyor arar sorar vazgeçmez benden ayrılmaz ama alttan almaz.Alkol almak başka bişey.
Alkol bağımlısı olmak çok başka bişey. Sadece arada alkol alıyorsa hiç sorun değil . Ama bağımlıysa koşarak kaç. Çok net söylüyorum hayatınız kararır.
Yani kontrollüyse arada istediğinde içiyorsa ağzıyla içmeyi başarıyorsa sorun Değil.
İşi gücü var mı. Düzenli para kazanıyor mu. Sizden daha az kazanıyorsa falan bunları takıntı yapmayın. Çalışkan olması önemli.
Günümüzde ne üniversiteler var cidden ben pek fark görmüyorum ünü mezunu lise mezunu.
Size kolay gelsin. Sırf evlenmek için evlenmeyin. Biliyorum benim de yaşım 32 anlıyorum sizi.
Ama kötü bir evlilik yapsanız daha kötü.
Hayırlı kararlar alırsınız inşallah.Ben babasız büyüdüm annem dışındada kimseden sevgi yada sahiplenme görmedim. Sanırım bu adama bağlanma sebebim bunlar beni sahiplenmesi ve ilgilenmesi. Ancak dediğiniz gibi mantığımada uyması gerekiyor ancak uymuyor burda zorlanıyorum.
Yatıp uyuduğunu nerden biliyorsunuz, kaç kere aynı evde kaldınız.Alkol aldığında sarhoş olup kendini kaybetmiyor yada çevresine zarar vermiyor gidip uyuyor sadece. Maddi olarakta iki işte çalışıyor sorumluluğunu bilir ama evi yok, cahil bir insandır diyemem bazen resim çizer bazen şiir okur bazen tarih kitapları okur hakkını yiyemem bu konuda. Ama ben ona göre çok ince düşünceleyim ve çok hassasım ondanda benim yapıma göre davranmasını kalbimi kırdığında gönlümü almasını bekliyorum ama bunu güzel bir şekilde yapamıyor arar sorar vazgeçmez benden ayrılmaz ama alttan almaz.
Arkadaşlar, erkek arkadaşım'la ayrılalı 5 ay oldu. Bu süreç içinde yüzyüze görüşmedik ama arasira mesajlaşmalar oldu onlarda tartışma şeklinde. Ben beş vakit namaz kılan, yüksek lisans mezunu, uysal efendi bir kızım. O ise alkol kullanan namaz kılmayan lise mezunu ve agresif bir insan. Bunların yanında tabi olumlu yanlarıda var, bir derdim olsa mutlaka çözmeye çalışır beni dinler sahiplenir ilgi gösterir. Ama küsme huyu vardır ve beni kırdığında da gönül almayı bilmez. En son annesini gönderdi annemle tanışması için ve bizim barışmamızı sağlaması için, lakin kendisi beni karşısına alıp konuşsaydı daha iyi olurdu bana göre. Annesi oğlunun alkolü bıraktığını ve beni sevdiğini söyledi. Yüz yüze görüştük kendiside bunları doğruladı ancak bir yıllık ilişki sürecimizde daha öncede iki kere söz vermişti ve bırakmamıştı . Benim ilerde çalışıp çalışmamam hakkındada ilk zamanlar istersen çalışırsın istemezsen ben geçindiririm diyordu şimdi ise çalış diyor yani deyeceğim başta söyledikleriyle şimdi söyledikleri birbirini tutmuyor. şimdi ben nasıl güveniyim ve annem de istemiyor barışmamı, seni sürekli ağlatıyor mutsuz olursun alkolü de bırakmaz, birde geçim sıkıntısı çekersiniz evide yok diyor. Kızlar ben ne yapmalıyım 31 yaşındayım bir taraftan evlenip yuva kurmam gerekiyor artık e seviyorum da bu adamı ama güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?