Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar evigen,bemıks ampulleri saç gözeneklerini mi tıkıyor?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar ben 1haftadır ampul yag karısımı uyguluyorum ama tesaduf zeytınyagı sarımsak bolumunde ampullerın sacları tıkadıgından bahsedılıyordu...ben de cok karasız kaldım napcam bılemedım kızlarr:2:

canım ben bu yüzden ampülleri kullandıktan sonra saçlarımı iyice duruluyorum, kalıntı kalmamasına özen göstermek gerek, sonuçta saçlı deriye uyguluyorsun.

yanı ıyı durulamak yeterli mi dıyosun canım??:26 halde ben 2 defa falan sampuanlayıp durulayım bagrii :26:

bemiks evigen falan gözenek tıkamaz, gözenekleri asıl tıkayan şey, şampuanlardaki dimethicone ve proplen gylicol denen maddelerdir. ve birçok şampuanda bulunur bunlar.

aktar da kesınıkle şampuan kullanma demıstı...en cok saç a zarar verer sey demıstı hatta kendı yerınde satılan zeytınyaglı sabunu da tavsıye etmedı ıcınde ne de olsa zararlı madde var dıye pazarlarda satılan hakıkı zeytınyagı al dedı cok faydası oluyormuşsu sarımsaklı sampuanım bıtsın sabunu denıcem inşallah:26:

yanı ıyı durulamak yeterli mi dıyosun canım??:26 halde ben 2 defa falan sampuanlayıp durulayım bagrii :26:

tıkama ihtimaline karşı ben öyle yapıyorum canım. ama ampüllerin etkili olması için de saçımda iki üç saat bekletiyorum.ampülleri şampuanına eklediysen saçını şampuanlı beklet biraz, sonra iyice durula istersen.

bizim evde de zeytinyağı sabunu var ama saçı kaskatı yapıyor ya berbat ediyor

merhabalar, forumu takip ederkn birzamanlar benim yaşadığım sorunları yaşadığınızı görünce belki yardımım olur diye bilgi vermek istedim.. nashi markasının saç serumunu deneyin (nashi 0)bir kutu içerisinde 6 tüp var haftada iki defa kullandım yani iki yıkamada 1 tüp bitirdim ben... saçlarım çabuk yağlanıyodu ve aşırı derecede dökülüyorlardı uzamaması krık olması vs vs daha birçok sorun... hayatımda ilk defa 4 ay öce kuaföre gittim o da bir arkdaşım saçını kestiriyordu o yüzden yani:) kuaför hemen benim saçlarıma odaklandı ve nashinin 1umaralı şampuanını ve 4 numaralı saç kremini kullandım şampuan saçı çok sertleştiriyor ama saç kreminide kullanmalısınızki yumuşasın... 4 ayda 2 şampuan 2 saç kremi8konsantre oldukları için normal şampuanlar gibi bolca kullanmıyorsunuz tabiki) ve bir kutu 0numara tüp bitirdim sonuç mükemmel şampuanlar saçlarımı güçlendirdi ve asıl olay serumda... saç derimin hava almasını sağladı inanın bunu serumu kullanınca hissediyorsunuz,saçlarım çok daha yumuşak ve parlak oldu, saçlarımın uzaman hızı arttı ve dökülen bölgelerden tabiri caizse saç fışıkırıyo birde artık eskisi kadar kırık yok uçlarında.. tecrübeyle sabittir... argan yağını kullanın birde bunu öneririm.. ama marketlerde ve aktarlarda yok bu ürünler.. profesyonel kuaförlerde bulabilirsiniz... şampuan ve saç kremi 90 tl, 6lı serum 100 tl idi... çok fazla ürün deneyip onlar için çok fazla para harcayıp sonuç alamamaktansa parasını verip profesyonel ve güvenirliği kanıtlanmış ürünler deneyin daha çabuk sonuç alırsnızzz. iyi geceler......

ampullerin saç derisini tıkayacağını hiç sanmıyorum tam aksine saç emiyor ve kuvvetleniyor tıkanmış saç derisi dökülür kellik olusur bu ampuller saç uzatmak saç güçlendirmek için tıkayan bişeyy varsa oda şampuandaki silikon maddesidir

cevaplarınz ıcın tesekur ederım arkadaslar2hafta dır yapıyorum o halde devam edeyim ama galıba sampuanı kullanmayı bırakım ve zeytınyaglı sabunuma baslıım

bende bu yüzden bebek şampuanı yada bildiğimiz yeşil sabunlar var ya köylerden gelen:) onları kullanıyorum... şampuanlar NE KADAR PAHALI OLURSA OLSUN hepsinin ana maddeleri birbirine yakın.. benim size tavsiyem bebek şampuanı kullanmanız.. bizzat kuaförüm önerdi bana... üstelik lüx de bir kuaför:) bepanthen bemix tarzı şeylerde bence saçı besler... takılmayın.... ben daha önce uyguladım bir zararını görmedim... bugün yine yapacağım......

bende forumdan öğrenip bu ampullerden kullanmaya başladım. 15er gün arayla toplam 3 kere uyguladım. sonuç olarak saçlarım 2 parmak kadar uzadı bu bariz belli oluyor. ama benim derdim saçımın uzaması değil. dökülen saçlarım geri gelsin başka bişi istemiyorum. saçım uzamadada olur eskisi gibi gür olsun yeter

saç gözeneklerini tıkamaz bence saçda mantarlaşmaya karşı arada bir sarımsaklı yada ardıç katranlı sabun şampuan kullanın devamlı aynı helede içinde silikon olan şampuanlarla yıkamak asıl gözenekleri tıkayan şeydir saçlar hava alamaz

bence kararsız kalma kulln cnm ben etkısını cok gordum sac cıkrdı dıplerden canlılk werdı tawsıye ederım herkse.ama butun yagların karısımı war onun ıcıne kırdım ole surdum sacıma masaj yapark.. cok guzl herkes denesın

hele bide ben şimdi yağ karışımıma 2 ampül bepanten kırıyorum diplere ve bolca uçlara sıkıyorum artık koparak dökülmeler azaldı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…