Evi Toplarken

dione

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
116
1
96
56
İstanbul
Temizliğe başlamadan önce tabii evi şöyle bir dolaşır,etraftaki yayıntıları toplarsınız...Salonun orasına burasına saçılmış oyuncakları,kirli çorapları ve daha pek çok yayıntıyı ait oldukları yerlerine ulaştırırsınız...Bu da zaman alır...Oysa evinizi toplarken belinize,önünde büyük bir cebi olan bir önlük takarsanız,sürekli tek bir yayıntı içinde odaya girip çıkmanız gerekmez...Önlüğün cebinde biriktireceğiniz yayıntıları daha sonra da ait oldukları yerlerine kaldırabilirsiniz.

kimileri icin iyi bi fikir olabilir de ben cok tahammulsuz bi insanim bende bi bebis varki kucuk bi kamyonet lazim onumde onun oyuncaklarini gezdirmeye bana uymaz yinede onerin icin tesekkurler canim:1no2:

Bende genelde kizimin arkasindan toplar dururum günboyu en sonda o uyuyunca aksam toplarim. Her yer oyuncak, kalem ,kraker artiklari..vs akla gelmeyecek baska seylerl doluyor bazen. Tabi ben dolmasina müsade etmemeye calisiyorumki birikmesin diye.
Cocuk olunca maalesef en büyük sorunlardan biri bu, ilkide uykusuzluk tabi:)

bana büyük cepli bir önlük değil oldukça iri bir çuval lazım :))

bende elimde sepetle dolaşırım evin her bir tarafına gittiğimde onu yerine koyarım dört dolanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…