Çocuk Hastalıkları Evi sobalı olanlar bebeği nasıl giydiriyorsunuz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim sobalı canım ama bebiş bi kaç hafta sonra gelicek:)
bende onu düşünüyorum nasıl olur diye,benimki erkek olucak
erkek bebekler sıcağı pek sevmez diyorlar ne yapıcaz bilmiyorum

kıslar benim ev sobalı bebegim 51günlük kız ben valla fazla kalın giydirmiyom isilikoluyo yoksa boynu kıyafetlerden 2kat giyinse yetiyo onlarda ince oluyo zaten

valla bende de aynı sorun var benim ev de sobalı oğlum da 55 günlük aslında çok giydirmeyeyim diyorum ama sanki üşüyecek diye pimpirikleniyorum odaya termometre astık dr lar 24 dereceyi geçmesin diyo ama sobayla bunu tam tutturamıyosunki ya keşke kaloriferli evde otursaydım dedim bu sene.peki gece uyandığında terlemiş oluyomu sizde benim bi de ter sorunum var

canım bizim iki odad kurulu hem oturma odasında hem yatak odasında altta çıtçıtlı kollu badi kilotlu çorap giyidiriyorum üzerine takım işte sıcak olmazs yelek giydirmiyorum zaten şimdilik çok soğuk yok benle hala evin her odasında geziyor ama kışın ne yapacam bilmiyorum biide bizim ev çok soğuk olur

bizim ev kombili ama kaynanama gittiğimizde soba kullanıyor ve aşırı sıcak oluyor.ben kısa kollu giyiyorum,ogluma da çıtçıtlı kolsuz,kulotlu çorap,üstüne uzun kollu giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…