Evi satmali miyim

bosvermeyen bedbaht

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
295
85
33
Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Ana baba yok bir o bir evladim var hqyatta su yasadigm hayal kirikligi
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli

Iyi gunler esim askeri personel kripto oynuyormus batirmis bir ev var benim ustume alinmisti dogunun en ucra sehrinde apart 1+1 daire
Simdi pismanim isimden olucam temize cikalim daha yapmicam diyo ama benim.icimd3n gelmiyo
Dogudq suan aile goturulmeyen yerde birikim yapariz diy3 dusunmstm rahmetli ana babamdan kalma evde yasiyorum kardesimde ses etmedi bosa kira vermeyon dedi sunun yaptigina ne demeli
Asla, nasıl batırdıysa öyle temizlesin. Aklı nerdeymiş para batırırken? Ödül gibi bir de ev satıp parasını eline mi sayacaksın?

Satma,batirdigi gibi çıkarsın,kredi çeksin essek gibi ödesin.

Satma pisliğini kendi temizlesin. Sana sormuş mu oynarken peh
Çocuğun rızkını nasıl riske atar? Yazık günah size de
Çeksin kredi ödesin maaşı ile hiç de umursama

Inan huzur birakmadi her gun yok uyuyamiyorm soz bi daha yapmicam falan
Inanin zaten parasi nereye gidiyo cozemiyodm tayinciyiz diye suzgun esyq almadi araba da yok bir o60 mtrekare ev var ondam da olacagiz
Valla o kadar üzülüyorum ki babam da orda burda parayı malı harcadığı için kira derdine düştüm diye. İleride çocuğuna ne diyeceksin. Tabi ki mal senin ama ben olsam çocuğuma bırakırdım hayatta satmazdım.

Inan huzur birakmadi her gun yok uyuyamiyorm soz bi daha yapmicam falan
Inanin zaten parasi nereye gidiyo cozemiyodm tayinciyiz diye suzgun esyq almadi araba da yok bir o60 mtrekare ev var ondam da olacagiz
Boşanmak zorunda kalırsın çocuğunla başını sokmaya yerın olur.
Sakın gaza gelme.

Sakın gaza gelme.
Sakın gaza gelme.
E onuda devlet bosanirsak ikiye boler bir ara bilezik biriktiriypdu aole goturulmeyen yere gitmisti rahmetli annemde laldm hwr ay bilezik yapmwti 1 sene ev gecindirme falan olmamisti bir rahat yuzu gormedm

Haciz gelince işinden olmaz onu geçsin.
Normalde verme derim ama boşanırsanız ev yine satılıp bölüşeceksiniz. Üstüne çalışmıyorsan geçim derdi eklenecek.
Bilemedim.
Kendi ayaklarının üstünde duracaksan satmamaya çalış.
Eğer devam edeceksen sat ama evin maddiyatına komple eline al beş kuruşsuz bırak.

X