Evi olmayanlar odasını paylaşsın! Buyrun odama :)

cevapveriyorum

Sınavsız Hava Sahası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
3.055
8
88
Aydın
Son düzenleme:
Cok guzel bir konu olmus canim,
Benimde bir kac resmim vardi,
bir kac detay daha eklerim.
Hem birbirimizede fikir veririz.

Bu arada odan cok sevimli caniim :16:

Buda benim dunyam :27:

$Naamloos.webp

$Naamsdloos.webp

Odalarınız çok hoş kızlaar :32:

Ben de eklemek isterdim ama genç kız odası bahanem nedeniylee

Hiç toplamıyoruum :52::52:

Onun için eklemeyeceğim ama takibe devam :51:

Odalarınız çok hoş kızlaar :32:

Ben de eklemek isterdim ama genç kız odası bahanem nedeniylee

Hiç toplamıyoruum :52::52:

Onun için eklemeyeceğim ama takibe devam :51:

Hahaha, benimkide suan bu kadar temiz degil,
Masamin uzerinde bir kac kagit, 2 bos bardak mutfaga gitmeyi bekliyor,
sandalyemdede bugun giydiklerim :1:
Bekarlik bosuna sultanlik degil.
Keske bide temizleyenim olsaaa :16:

Hahaha, benimkide suan bu kadar temiz degil,
Masamin uzerinde bir kac kagit, 2 bos bardak mutfaga gitmeyi bekliyor,
sandalyemdede bugun giydiklerim :1:
Bekarlik bosuna sultanlik degil.
Keske bide temizleyenim olsaaa :16:

Annem odama girip toplamak istiyor ama ben sokmuyorum :27:

Dağınıklık hoşuma gidiyor yaa :37:

Bence böyle daha sevimli odam :1::1::9::32:

Guzel bi konu beğendimbeğendim:16:
ben evliyim ama henüz evime taşınmadım :50: Neyse aksama odamı paylaşırım :51:

Bu arada ikimizinde odaları cok cici:16:

Odalarınız çok güzelmiş:16:,3 kardeş olduğumuz için oda konusunda şanssızdım,tam oda bana kaldı ablam evlendi derken
benim çeyizlerimden nefes alacak yer kalmadı bana:1::1:
şimdi istediğim kadar odam var kullanmadıklarım bile ama böyle güzel bekar odam olsun isterdim:ssz:

Odalarınız çok güzelmiş:16:,3 kardeş olduğumuz için oda konusunda şanssızdım,tam oda bana kaldı ablam evlendi derken
şimdi istediğim kadar odam var kullanmadıklarım bile ama böyle güzel bekar odam olsun isterdim:ssz:

Oyle oluyor ya, dolabimin ustun yatagimin altinda benimde ceyizlerim var :1:
Lakin aday olmadigi icin, simdilik biseyler almiyorum :37:

Oyle oluyor ya, dolabimin ustun yatagimin altinda benimde ceyizlerim var :1:
Lakin aday olmadigi icin, simdilik biseyler almiyorum :37:

aday olunca iş ciddiye binince alırsın canım:1:
bizim yıllarca ablam ve benim battaniyeler uyku setleri dizi dizi dolapların üstündeydi
kışlıkları nereye kaldıracağımızı şaşırırdık:27:hurçlardan nefret ettim bu yüzden:31:
az almaya dikkat et evlenince de sorun olabiliyor

aday olunca iş ciddiye binince alırsın canım:1:
bizim yıllarca ablam ve benim battaniyeler uyku setleri dizi dizi dolapların üstündeydi
kışlıkları nereye kaldıracağımızı şaşırırdık:27:hurçlardan nefret ettim bu yüzden:31:
az almaya dikkat et evlenince de sorun olabiliyor

Tupperlerim ve siemens tencerelerim var.
Ben hele bi kendime araba alayimda, sonra ceyiz isi icin kenara para koyacagim insallah :1:

en doğru olanı yaparsın para atmak en güzeli
ben hep borca girip almıştım çeyizlerimi zorlandım nakitin oldu mu daha kolay
:34:

en doğru olanı yaparsın para atmak en güzeli
ben hep borca girip almıştım çeyizlerimi zorlandım nakitin oldu mu daha kolay
:34:

Ay, tupperlerim hep farkli renkli oldu, ben ilerde evimi ne renk yapacagimi bilmiyorum.
O yuzden simdi alip ilerde evi farkli renk yapmaya karar verirsem, bosuna masraf yapmis olurum diyede almak istemiyorumda.
Kenarda para kalacakmi yaa, aklim fikrim gezmede, nolcak bilmiyorum:37:

canım odan çok cici ve güzel..ama sana tavsiyem çok aşırı yapıştırma ve sticker var, ders çalışılan bir ortamda bu kadar yapışkanlı figürler konsantrasyonu bozar..odaklanamazsın..uzmanlar bile söylüyor, ferah temiz ve gözyormayan bir yerde çalışın diye...
zaten insanın odaklanma aşaması derse başladıktan 10 dk sonrayı buluyormuş, ama odağın bozulması bi kaç saniyede olabiliyormuş...
tavsiyem en verimli zamanlarını çiçek böcek figürleriyle öldürme canım..başarılar dilerim..

Olsun canım, sende ileride Allahın izniyle kızın olursa onun odasını istediğin gibi şekillendirirsin :1:

canım odan çok cici ve güzel..ama sana tavsiyem çok aşırı yapıştırma ve sticker var, ders çalışılan bir ortamda bu kadar yapışkanlı figürler konsantrasyonu bozar..odaklanamazsın..uzmanlar bile söylüyor, ferah temiz ve gözyormayan bir yerde çalışın diye...
zaten insanın odaklanma aşaması derse başladıktan 10 dk sonrayı buluyormuş, ama odağın bozulması bi kaç saniyede olabiliyormuş...
tavsiyem en verimli zamanlarını çiçek böcek figürleriyle öldürme canım..başarılar dilerim..

Teşekkür ederim.. Biliyorum aslında bende farkındayım bu stickerlerin fazlalığını.. Posterler neredeyse 1 senedir öyleler şimdi çıkarsam duvarda izleri kalacak biliyorum.. Kitaplığımın üstündeki yapıştırmalar da bir kaç sene önce Bilim Çocuk dergisinden çıkan yapıştırmalar :) Zaten çok fazla dikkatimi dağıtmıyorlar :)

Back
X