Teşekkür ederim akşam üstü yapayım bunu ..Gece banyo yapmak tehlikeli derler malum sebeplerden ama özellikle saat 23-02 arası dus alınmamalı alınacaksa da 10 dk da çıkılmalıymış..bunu enerji işleriyle çok uğraşan mistik bir tanıdık söylemişti :)))
Sıcağa daha yakın ılık suya kaya tuzu ve lavanta yağı katıp ayaklarını sokabilirsin 10-15 dk hem rahatlatır negatif enerjini alır hemde üstüne muhteşem bir ayak bakımı yapabilirsin çünkü ayağı yumuşacık yapıyor :)
Bilmeden doğru şeyler yaptığına göre enerji akışlarını hissediyorsundur..aslında bilmeden doğru şeyler yapmayız içgüdüsel olarak doğru şeyler yaparız :)
Tuzu ağzı açıkta bırakma yalnız canım ..
Bizde de malesef eşyaların yeri evden taşınana kadar değişmez gıcık annem
tavada mı yaptın...cezvede dene...
Ben gergin oldugum zaman odamin balkonuna gecer tek basima bitki cayi icer meditasyon yaparimsiz de biraz yalniz kalip nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Adacayi papatya melisa kantaron cayi icebilirsiniz. Klasik muzik dinleyebilirsiniz ama sozlu muzikler dinlemeyin bence benim duygu durumumu cok etkiler sarkilar o yuzden bana bir seyler cagristiracak sarkilar dinlemem zihnimi bulandirmasin diye. Bol bol dua veya esmalardan uygun olanlari okuyabilirsiniz. Basarilar size dua edecegim insallah iyi gecer sinaviniz 💕
Evlerimizle ilgili değil de şey geldi aklıma, Osmanlı döneminde bazı hastalıkların tedavisinde müzikten faydalanılırmış. O seslerin verdiği enerji bunda etkilidir heralde diye düşündüm. Kurduğum bağlantı yanlış mı acaba :44:
Ben gergin oldugum zaman odamin balkonuna gecer tek basima bitki cayi icer meditasyon yaparimsiz de biraz yalniz kalip nefes egzersizleri yapabilirsiniz. Adacayi papatya melisa kantaron cayi icebilirsiniz. Klasik muzik dinleyebilirsiniz ama sozlu muzikler dinlemeyin bence benim duygu durumumu cok etkiler sarkilar o yuzden bana bir seyler cagristiracak sarkilar dinlemem zihnimi bulandirmasin diye. Bol bol dua veya esmalardan uygun olanlari okuyabilirsiniz. Basarilar size dua edecegim insallah iyi gecer sinaviniz ��
Hayır yanlış değil şu melek müzikleri vs diye pazarladıkları şeyler tabiki melek müzğiğ falan değil ancak bazı sesler düşük frekansları uzaklaştırır..
O sebeple feng shui çanları satılıyor..çıkardığı sesin düşük frekansları uzaklaştırdığına inanıldığı için..
Feng shui cani nedir? Ilk defa duydum. Normal herhangi bir çandan farki var mi yoksa rastgele aldigimiz bir çan da ayni isi gorur mu?
Sevilacım tam benlik bir konu olmuş tbrk ederim cnmmm aboneliklerime ekliyorum dualar harici yazıyorum adaçayı tütsüsünü sürekli yaparım özellikle eve misafir gelip gittiğinde ayrıca nazar için üzerimde çörek otu taşırımmm elma sirkesini camsilin içine 1/4 orarnına ekleyip toz alırken cam silerken kullanırım yerleri silerken de elma sirkesi eklerim . feng shui ile de biraz bilgim var kendi yaptıklarımı söyleyeyim salonumda kıbleye yönünde bir akvaryumum var müsait yeriniz varsa sizde akvaryum veya şelale gibi suyla ilgili bir nesne ekleyin salonun en sol üst köşesine su dolu gümüş bir kase ve içine bir bozuk para atın haftada bir suyunu değiştirin evinizdeki bereketin ne kadar değiştiğini göreceksiniz yatak odanızda bazanızın altında kesinlikle eşya olmasın haklısınız evlerimiz küçük fakat bu eşyaların ağırlığı uyku düzenimizi etkiliyor ve negatif enerjiler veriyor bazanın altına tuz olayını denemiştim fakat bende olumsuz etkisi oldu şu an denemiyorum fakat herşeyden önemlisi temizlik ve düzen negatif enerjinin oluşmasını temizlikle ve düzenle sağlayabiliriz antika eşyaları oldum olası hiç sevmem içimi karartır hiç almadım almam da kullanmadığım hiçbir eşyayı saklamam ametist ve pembe kuvars taşını birlikte kullanıyorum 15 günde bir saksıda arındırıp kodlama yapıyorum ve çok memnunum ilk aklıma gelenler bunlar takipte olacağım
Gumus kaseyi nereye koydugumuz onemli mi acaba?
Sevilacım tam benlik bir konu olmuş tbrk ederim cnmmm aboneliklerime ekliyorum dualar harici yazıyorum adaçayı tütsüsünü sürekli yaparım özellikle eve misafir gelip gittiğinde ayrıca nazar için üzerimde çörek otu taşırımmm elma sirkesini camsilin içine 1/4 orarnına ekleyip toz alırken cam silerken kullanırım yerleri silerken de elma sirkesi eklerim . feng shui ile de biraz bilgim var kendi yaptıklarımı söyleyeyim salonumda kıbleye yönünde bir akvaryumum var müsait yeriniz varsa sizde akvaryum veya şelale gibi suyla ilgili bir nesne ekleyin salonun en sol üst köşesine su dolu gümüş bir kase ve içine bir bozuk para atın haftada bir suyunu değiştirin evinizdeki bereketin ne kadar değiştiğini göreceksiniz yatak odanızda bazanızın altında kesinlikle eşya olmasın haklısınız evlerimiz küçük fakat bu eşyaların ağırlığı uyku düzenimizi etkiliyor ve negatif enerjiler veriyor bazanın altına tuz olayını denemiştim fakat bende olumsuz etkisi oldu şu an denemiyorum fakat herşeyden önemlisi temizlik ve düzen negatif enerjinin oluşmasını temizlikle ve düzenle sağlayabiliriz antika eşyaları oldum olası hiç sevmem içimi karartır hiç almadım almam da kullanmadığım hiçbir eşyayı saklamam ametist ve pembe kuvars taşını birlikte kullanıyorum 15 günde bir saksıda arındırıp kodlama yapıyorum ve çok memnunum ilk aklıma gelenler bunlar takipte olacağım
Canımmm hoşgeldin ne kadar güzel bilgiler vermişsin özellikle kaseye para olayını yapıcam mutlaka..
Ben kapının sol girişine kaseye su içinde koyulan bir taş var parayı getiren hangisi olduğunu unuttum ama sitrin değil böyle gri pasparlak değerli bir taş..ama bizim sokak kapının dolu direkt oda kapısı olduğundan almadım ..
Buarada bende ametist siparişini bekliyorum evde kullanıcam kaya olarak..perşembe pembe kuvars takmaya başladım daha çok yeni olduğu için henüz bir etkisini farkedemedim açıkçası..senin taşların etkisini farketmen ne kadar sürdü?
Ametisti nerden sipariş ettin..Ben de düşünüyorum ama gerçek meslesi işte..
hoşbuldum cnmmm uygulamanı öneririm sitrine eski zamanlarda tüccar taşı da denirmiş kasalarında saklarlarmış fakat bazı kişilerde uğursuz olduğuna inanır dediğin taşı bilemedim:26:
inşallah güvenilir bir yerden sipariş etmişsindir cnm taş konusu suistimal edilmeye çok açık malesef ben kendime güvenemediğim için maden mühendisi kuzenimden yardım istemiştim kendisi aldı 3 yıldır kullanıyorum etkilerine gelince enerji verdiği bir gerçek ayrıca depresyona birebir başka bir etkisini henüz farkedemedimm
fiyatından belli olru diyeceğim ama anlayan birinden yardım almalısın bence çünkü dandik taşları bile çok pahalıya satanlar olabiliyor cnm
Ametisti nerden sipariş ettin..Ben de düşünüyorum ama gerçek meslesi işte..
evet cnm feng -shui ye göre önemli sırtını sokak kapısına dönüp en soldaki odanın en sol üst köşesinde bulundurmalısın mümkünse tabiiigümüş ve su karışımı parayı çekmek için mıknatıs görevi görür
Evet nir tanıdığımın arkadaşı bu maden taş işindeymiş benim için özel getirttiriyor yani şüphem yok..pembe kuvarsımıda çok bilinen güvenilen biryerden aldım..
Ben taşı perşembe taktım 2 gündürde başıma kötü olaylar geldi ruh halim huzursuz o yüzden etkisini göremedim dedim..
Pembe kuvars kalp acısını unutturur yeni aşklar falan çeker denir ama :)
Salonda gumus oldugunu sandigim bir sekerlik vardi onu kullanayim dedim anneme sordum gumus degil dedicam kase yada baska bir sey olmaz mi?
Bugün aktardan adaçayı aldım , yaklaşık 1 cm lik kuru yapraklardan oluşan bir paket . Ben daha büyük yaprak bekliyordum yanlış almadım değil mi ?
Sirkeyi temizlik ürünüyle beraber mi kullanıyorsunuz yoksa sırf sirke-su karışımı ile mi evi siliyorsunuz.
Ben geçen gün sirke-su karışımı ile sildim ama mobilyaları , parkeleri pek iyi temizlemiyor . :26:
Günaydın , teşekkür ederim . Büyük yapraklı olanlar daha kolay mı oluyor ?günaydın bende hafta sonu aldım... yapraklar büyükte oluyor küçükte... fakat zor ateş alıyor yakerken biraz zorlanabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?