- 29 Mart 2011
- 95
- 8
- Konu Sahibi mavikelebek01
arkadaşlar benim salonum biraz küçük yemek odası tam anlmı ile sığmaz neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"yemek odası" konsepti dahilinde nasıl olur bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam ikea'da kanatları katlanan iki çeşit masa vardı, bir tanesi çekmeceliydi falan bana değişik gelmişti. fikir vermesi açısından internet sitesinden bakabilirsiniz belki.
Koltuk takımı yerine köşe takımıda kullanılabilir...
Ben salonum için bir mobilyacı ile anlaşıp köşe takımı, konsol ve 6 kişilik masa ve sandalye takımını salonun boyutlarına göre küçülttürdüm... Böylece daha az malzeme kullanıldığı için fiyatlarıda daha uyguna gelmişti...
mobilyacılarda satılan masa sandalye takımları evet biraz küçük dediğin.büyük hipermarketlere bak masa ve sandalyeyi ayrı ayrıca alcaksın cnm ölede biraz pahalıya gelir.yada mobilyacıya yaptırcan.yemek masası ve konsol almak istiyoruz, ama neden masalar hep 8 kişilik, yani açılınca 8 kişilik ama kapalı hali bile 150 ye 90 oluyor ölçüleri, küçük masa bulanlar markalarını paylaşabilir mi(
mobilyacılarda satılan masa sandalye takımları evet biraz küçük dediğin.büyük hipermarketlere bak masa ve sandalyeyi ayrı ayrıca alcaksın cnm ölede biraz pahalıya gelir.yada mobilyacıya yaptırcan.
arkadaşlar benim salonum da küçük yalnızca koltuk takımı ve tv ünitesi sığar gibi eni 3 metre boyu 3.5 ...
kafamızda tasarlamıştık eşyaları ama salon kapısının genişliği 77 cm koltuklar parça parça gelip odada mı kuruluyor biliyor musunuz.
eğer kurulu şekilde gelirse kapıdan sığmıcak begendıgımız koltuklar
evet, özel yaptırmaya karar verdik. bizim için en kullanışlı olacak şekilde büfenin modeline karar verdik, bol çekmeceli yaptıracağız. ancak masayı en dar şekilde hangi ölçülerde yaptırabiliriz onu hesaplamaya çalışıyoruz şimdi. artık ferah bir salon istiyoruz çünkü