Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 114465 evgörden yatak odası takımı beğendim kızlar bu hafta almaya gidicem ama daha önce hiçbişey almadım acaba ürünleri kalitelimi kullanan varmı ?
Eki Görüntüle 114465 evgörden yatak odası takımı beğendim kızlar bu hafta almaya gidicem ama daha önce hiçbişey almadım acaba ürünleri kalitelimi kullanan varmı ?
rica ederim canım etrafımda böyle almayı düşünenleri hep uyarıyorum sakın almayınbenim için önemli olan satış sonrası servis canım ya onu yapmayacaklarsa ne kadar güzel
olursa olsun almam teşekkür ederim yardımın için
ben alt tarafı bi zigon aldım
ürün bu
Eki Görüntüle 128008
bugün 21. gün hala gelmedi
daha şimdiden böyleyse hizmetleri
alışveriş sonrasını düşünemiyorum canım
tavsiyem başka yerlerden al
bildiğim kadarıyla sattıkları ürünler inegölden, gitme imkanın varsa mutlaka git
çok güzel modelleri çok uyguna bulabilirsin
oraya gitmeye üşendiğim için şimdi pişmanım
mobilyalarımdan memnunum (evgörden almadım) ama keşke oraya da gitseydim diyorum![]()
evet aynı sorunu yaşamışız bizim yatak odası da 2 ayda zar zor parça parça geldi, ama sehpalar tüm gelir:)
dün yatak odamı aldım kızlar evgörden vazgeçtim sorun yaşamak istemiyorum zaten çok stresli bi dönem bi de onlarla uğraşmayalım dedim en az 500 mağaza gezdim şaka değil netten baktıklarım hariçen sonunda dün rapsodiden aldım