• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu evgör den mobilya alan varmı kızlarrr

nazzzan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
29
0
86
İstanbul
$066_sofia_yatak_odasi_o.webpevgörden yatak odası takımı beğendim kızlar bu hafta almaya gidicem ama daha önce hiçbişey almadım acaba ürünleri kalitelimi kullanan varmı ?

Eki Görüntüle 114465 evgörden yatak odası takımı beğendim kızlar bu hafta almaya gidicem ama daha önce hiçbişey almadım acaba ürünleri kalitelimi kullanan varmı ?

bu sitede evgörden alışveriş yapan arkadaşlar var. memnun kalmışlar. fakat şikayet var da bazı şikayetler de yok değil. fakat tahminimce bu bir şans işi. ben de koltuk takımı, yemek odası e yatak odası takımımı evgörden almayı düşünüyorum. inşallah memnun kalırım

bizde salon takımı ve yemek odası takımını aldık memnunuz hiçbir sorun yok sadece biraz geç geldiler o kadar :))

biz de yatak odamızı evgörden aldık kaliteli ve şık ürünler ama servisi çok kötü. gününde gelmediler, geldiklerinde akşam 10'da geldiler, parça parça birkaç günde getirdiler hatta ilk getirdikleri ürün resmen teşhirden söküp getirmişlerdi geri gönderdik, nerdeyse her gün telefon açıp soruyorduk yani işlerini pek önemseyen bir firma değil

benim için önemli olan satış sonrası servis canım ya onu yapmayacaklarsa ne kadar güzel
olursa olsun almam teşekkür ederim yardımın için

ben alt tarafı bi zigon aldım
ürün bu

$410.webp

bugün 21. gün hala gelmedi
daha şimdiden böyleyse hizmetleri
alışveriş sonrasını düşünemiyorum canım
tavsiyem başka yerlerden al :20:
bildiğim kadarıyla sattıkları ürünler inegölden, gitme imkanın varsa mutlaka git
çok güzel modelleri çok uyguna bulabilirsin
oraya gitmeye üşendiğim için şimdi pişmanım
mobilyalarımdan memnunum (evgörden almadım) ama keşke oraya da gitseydim diyorum :19:

benim için önemli olan satış sonrası servis canım ya onu yapmayacaklarsa ne kadar güzel
olursa olsun almam teşekkür ederim yardımın için
rica ederim canım etrafımda böyle almayı düşünenleri hep uyarıyorum sakın almayın
ben alt tarafı bi zigon aldım
ürün bu

Eki Görüntüle 128008

bugün 21. gün hala gelmedi
daha şimdiden böyleyse hizmetleri
alışveriş sonrasını düşünemiyorum canım
tavsiyem başka yerlerden al :20:
bildiğim kadarıyla sattıkları ürünler inegölden, gitme imkanın varsa mutlaka git
çok güzel modelleri çok uyguna bulabilirsin
oraya gitmeye üşendiğim için şimdi pişmanım
mobilyalarımdan memnunum (evgörden almadım) ama keşke oraya da gitseydim diyorum :19:

evet aynı sorunu yaşamışız bizim yatak odası da 2 ayda zar zor parça parça geldi, ama sehpalar tüm gelir:)

dün yatak odamı aldım kızlar evgörden vazgeçtim sorun yaşamak istemiyorum zaten çok stresli bi dönem bi de onlarla uğraşmayalım dedim en az 500 mağaza gezdim şaka değil netten baktıklarım hariç :D en sonunda dün rapsodiden aldım

yatak odamız aldım.
getirmeler,inde bir sıkıntı olmadı bir haftada ürün elimizdeydi.
amaa servis ihtiyacı olduğunda deli ettiler beni
gelmeden arayın dedikçe inadına aramadan geldiler
ev olmadığımız ,ç,inde iş uzadı da uzadı.
sorumsuz değiller ama servis elemanlarına laf dinletemiyorlar sinirleriniz tavan yapıyor
ürünlerini başka bir sürü yer satıyor eğer araştırırsanız ama taksit imkanı olması cezvediyor insanı birazda

evet aynı sorunu yaşamışız bizim yatak odası da 2 ayda zar zor parça parça geldi, ama sehpalar tüm gelir:)

:60:
alt tarafı bi zigon 1 ay 2 gün sonra geldi!
pes dedim valla :47:

dün yatak odamı aldım kızlar evgörden vazgeçtim sorun yaşamak istemiyorum zaten çok stresli bi dönem bi de onlarla uğraşmayalım dedim en az 500 mağaza gezdim şaka değil netten baktıklarım hariç :D en sonunda dün rapsodiden aldım

iyi düşünmüşsün canım hayırlı olsun :54:

biz salon oturma grubu siparişi verdik. 1 ayda gelir diye bekliyordum fakat 25 günde geldi. ayrıca çok da güzel ambalajlamışlar ürünleri. bu yönüyle çok iyi not aldılar benden. ürünlerimin hepsi tam geldi. herhangi bir eksik de yoktu

valla canım bu ürünlerin hepsi hatta daha da iyileri inegölde satılıyo..eyer gitme fırsatın varsa ınan bana daha cok cesıdı daha ucuz fıyata bulabılırsın...cunku ben oyle yaptım..tum mobılyamı ınegolden aldım..evgördekı mobılyaların bır cogunuda gordum ınegolde..yınede karar senın tabı..sımdıden kolay gelsın...

Back
X