evettt yine grup şurup yine güzel bi buluşma daha :))

gulsah_grafik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
138
1
96
41
İzmir
evet süper bi buluşma daha gerçekleşti ben sonunu kötü bitirsemde :kedi: iyiki gelmişim :enbuyukkk:

O GÜN GÖZLERİM ÇOK RAHATSIZ OLDUĞM İÇİN GÖZLÜKLÜ TAKILMAK ZORUNDA KALDIM sempatiksalakcinni

EEEEE ERENİMİZSİZ OLURMU O GELMESSE BİZ ONA GİTTİK

olumunekankayizsmile

turkbayragi

Gülşah'cığım eline emeğine sağlık... Biz gene yakıyoz ortalığı kızzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.Canım kıyamam çok güzel geçen günümüzün sonunda senin rahatsızlığın beni çok üzdü.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: Neyseki geçmiş sonradan. Tekrar geçmiş olsun. kızzz. test yaptırdınmı , :roflol::teytey:hihoyyytanladın sen onu

Valla öyle Eren'ciğimiz düğün telaşından koşturduğu için gelemedi ama biz onsuz yapabilirmiyiz biz ona gittik.olumunekankayizsmile İyikide gittik. Bu sene düğünlerimiz çokk kızlarrrr hazırlanın...:dance::dance::dance:

test yapmadım perihan abla öyle bi şüphemde yok ama sırf senin hatrına yapıcam kız kırarmıyım tatlım seni opuyorumnanaktan

maaşallah izmir güzellerialkisalkisalkis

maaşallah buluşmaların ardı arkası kesilmiyor .. hızınıza yetişilmiyor bayanlar .allah dostluğunuzu daim etsin inş ...

Ne güzel çıkmışsınız hepiniz...a.s.

Şurup gibisiniz şurup
turp gibisiniz turp
aaaah öptüm sizi şap şup
çikita muz sositososito

maaşallah buluşmaların ardı arkası kesilmiyor .. hızınıza yetişilmiyor bayanlar .allah dostluğunuzu daim etsin inş ...

öle valla çok gezenti bizim bu grup saolasın cnm

Ne güzel çıkmışsınız hepiniz...a.s.

Şurup gibisiniz şurup
turp gibisiniz turp
aaaah öptüm sizi şap şup
çikita muz sositososito

kaydirigubbakcemile3 ayy çok mersiii ne güzel yazmışsın öyle bizde öptük o zaman şapur şapur hehe

yine süpersiniz fıstıklar
geçmiş olsun gülşahım dikkat et kendine
Rabbim dostluğunuzu daim etsin

perihan ablamın davetiyle bende bu buluşmaya katıldım.iyikide katılmışım.
grup şurupun diğer üyeleriyle de tanışmış oldum.hepside çok samimi.

Ne güzel çıkmışızzzz.Maşallah bizee.Beni de çağırdılar apar topar hazırlandım yetiştim Grup Şuruba.Keyifli ve tatlı bir ortamdı.Gülşahcım teşekkürler ne güzel resimler çekmişiz.:enbuyukkk:

canlarım benim hakkatten öyle oldu valla ben gelemedim onlar bana geldi ayaklarınıza sağlık bi taneciklerim...seviyorum sizi...
betüş gelmedi teessüflerimi bildiriyorum kendisine kadriyeciğimide öpüyorum...
gülşahım iyisin dimi ?

maşalah size izmirin fıstıkları,,efsaneciğime, fazladan bir maşallah daha
fıstıklar kızmayın ama, yaşça sizden büyük olmasına rağmen efsanecim içinizde en güzel en genç hanım o,
öptüm hepinizi ,.....

sağol canım gayet iyiyim senin ayrandan sonra yavaş yavaş kendime geldim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…