- 14 Mart 2025
- 432
- 59
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Amin ınsallah ben takip etmeyeceğim bu ay tamamen akışa bırakıcam açıkçası çokta o testlerle ilerlemedim genelde akıntıma baktım ve ınternere baktım ama bu ay daha farklı ilerlicem akışa bırakıcam tamamenBenimde regl bugün bitti tahmini yakın zamanlarda yumurtlama olur ovulasyon ile takip ediyorum bir kaç aydır. mayıs ayı güzel sonuclansin bizlere inşallah
Bende öyleUmarım gerçekten öyle bişey vardır geçen ay adetim bi kaç kez lekelenmeyle geçti tam olamadım sayılır bugün de yine lekelenme gibi tam sökülemiyo mu anlamadım.
İnşallah sıra bendedir çevremde herkes hamile bi ben kaldım boynu bükük
Benim 29 nisan ama bende yazayım belki belirti vs olurArkadaşlar adetim 20 Nisan başladı 25 Nisan bitti.
Yumurtlamam 3/4/5 Mayıs gösteriyor.
Bu benim 3. Denemem olacak Allahın izniyle
Şöyle bir şey duydum eğer adetiniz azaldıysa vücut gebeliğe hazırlanır ve bidaki ay hamile kalırsınız diyorlar böyle olan var mı?
İlk denediğim ay adetim gecikmesine rağmen normal bi adet döngüm oldu.
Bu ay hiç gecikmedi ama zor söküldüm az az kanamam geldi pedlerim tam olarak dolmadı bile bakalım bu ay olucak mı heyecanlandım.
29 nisanda mı biticek adetinizBenim 29 nisan ama bende yazayım belki belirti vs olur
Yumurtlama 29 nisan canım29 nisanda mı biticek adetiniz
He anladım canım hayırlısı olsun ınsallahYumurtlama 29 nisan canım
İnşallah benimde 10. Ayım oldu nasip bakalım bu ay olacak mıHe anladım canım hayırlısı olsun ınsallah
Öyle mi uzun süre olmuş biraz umarım en kısa zamanda nasip olur umarım benim 3. Ayda çok iyi hissediyorum ama arkadaşlarım geneli 3. Ayda kaldı ondan da olabilirİnşallah benimde 10. Ayım oldu nasip bakalım bu ay olacak mı
Evet hiç bir sorun yok bizde de ama nasip bazen zamanını bekliyorÖyle mi uzun süre olmuş biraz umarım en kısa zamanda nasip olur umarım benim 3. Ayda çok iyi hissediyorum ama arkadaşlarım geneli 3. Ayda kaldı ondan da olabilir
Sıra bizdedir artık umarımBende öyle
İnşallah canımSıra bizdedir artık umarım
İnşallah bu ay güzel haberler alırsınızArkadaşlar adetim 20 Nisan başladı 25 Nisan bitti.
Şöyle bir şey duydum eğer adetiniz azaldıysa vücut gebeliğe hazırlanır ve bidaki ay hamile kalırsınız diyorlar böyle olan var mı?
Bu ay hiç gecikmedi ama zor söküldüm az az kanamam geldi pedlerim tam olarak dolmadı bile bakalım bu ay olucak mı heyecanlandım.
Ben hiç yapmadım test sadece uygulama öyle gösteriyor ama ben tabi sık ilişki taraftarıyım bu ay bide yok benim kanama şeklinde oldu yine pıhtı da heldi ama normalde yoğun 1 ped dolu dolu olurdu şimdi tam anlamıyla dolmadı her zamankine göre çok daha az olduİnşallah bu ay güzel haberler alırsınız
Benimde hayatımda ilk kez bu ay lekelenme ile oldu normalde tabiri caizse foşur foşur derler yaöyle kanamam olur pıhtılı yoğun bu ay lekelenme şok etti yerleşme falan sandım hatta ama negatifti. Benimde 3. ayım sayılır ilk kez ovülasyon testi yapıyorum siz böyle deyince bir umutlandım hadi inşallah ya
Valla bende sık ilişki taraftarıydım ama olmadı iki aydır işte bende bu regl muhabbeti karıştı iyice belki takvimdeki gibi değildir diye başladım. Bu işler çok karışık ilk hamile kaldığımda istemiyordum bir kere ilişki oldu hemen temizlendim şu bu olmasın diye sonra hamile olduğunu öğrendim bir baktım takvimden yumurtlamaya denk gelmiş ama en önemli etken rahat oluşumdu hem bir kereden olmaz dedim hemde hiç istemediğim için kafama takmadım. İnsan yine öyle olur sanıyor ama olmuyor işte bu ay benimde çeyrek ped doldu normalde 5-6 ped gider bir regl boyunca Allah hakkımızda hayırlısını versin en kısa sürede güzel haberler alalım inşallahBen hiç yapmadım test sadece uygulama öyle gösteriyor ama ben tabi sık ilişki taraftarıyım bu ay bide yok benim kanama şeklinde oldu yine pıhtı da heldi ama normalde yoğun 1 ped dolu dolu olurdu şimdi tam anlamıyla dolmadı her zamankine göre çok daha az oldu
Adetin azaliyorsa lütfen hormon degerlerinize baktırın özellikle amh . Bende böyle sanıyordum aylarca oyalandim yumurta rezervimin azaldığını i yüzden reglmin azaldığını öğrendim insan kabullenemiyir ama genelde iki tarafta da sorun yoksa 3-4 ayda hamile kalınıyor ne kadar vakit kaybedersen o kadar daha zorlaşıyor o yüzden tüm testleri yaptırmak lazimArkadaşlar adetim 20 Nisan başladı 25 Nisan bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?