Gelinlik Modelleri Evet, sonunda karar verdim...

Ay_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
75
19
98
İstanbul
Gelinliğin bitmiş halini 3.sayfada görebilirsiniz :)

Tekrar ben :)

Uzun araştırmalarım sonucu gönlüme göre bir gelinlik bulamayınca ben de diktirmeye karar verdim. Modeli sizinle de paylaşmak istedim, farklı bakış açıları iyidir, ufku genişletir :)

Gelinliğin genel olarak "Pronovias Berlin" gibi olmasını istedim. Altı tül üstüne dantel, etek uçları dantel. Üstü de dantel olsun dedim. Ama "Pronovias Diosa"nın eteklerindeki dantel dağılımı daha çok hoşuma gitti. Yani altı "Diosa" üstü "Berlin" olacak diye hayal ediyorum. Bakalım siz neler diyeceksiniz?

Son düzenleme:
nasıl göründüğüne sen de karar ver:

ben beğendim, tabi ki doğru kumaş kullandır demekten dilimde tüy bitti. fransız kupon ile diktirirsen %99 benzetirler, diğer dantel çeşitleri ile %70 bir benzerlik yakalarsın...

Minenes, çok teşekkür ederim! Beldeki kuşak kısmı konusunda biraz düşünmeye ihtiyacım var sanırım ama ben de beğendim. Üstten eteklere geçiş kısmını da güzel yaparlarsa tam da istediğim gibi olacak sanırım :)

Bu arada Tunaliz'de diktiriyorum ben gelinliğimi. Senin sayende duymuştum, biraz araştırınca genel olarak iyi yorumlarla karşılaştım. Dantelden çok anlamam ama ben seçtiğim danteli çok beğenerek seçtim. Yarın onun da resmini yükleyeceğim bakalım senden geçer not alabilecek mi :)

Bütçeni bilmiyorum tabi ancak Tunaliz moda fransız kupon kullanan bir modaevi. Hayırlı olsun...

model çok hoş ama bel kısmına kurdeladan kuşak yapsan sanki daha güzel olur
kurdelanın kuyrugunu uzun bırakmamak kaydıyla

bende begendum bu modeli, perde gibi olanlardan degil sade ve zarif. simdiden hayirli ugurlu olsun canim.

Hanımlar merhaba,

Bu da istediğim model için beğendiğim dantel çeşidi. Çok anlamam, deneyimlerinize, yorumlarınıza ihtiyacım var. Gelinliğe biraz ışıltı katması adına kendinden işlemeli olanı tercih ettim, siz ne dersiniz?

Oldukça güzel, fransız kupon dantel. Orijinaline çok benzeyecektir bu durumda. Hayırlı olsun...

Herkese merhaba,

Gelinliğe sahip olmak gibi zorlu bir sürecin de sonuna gelmek üzereyim, inşallah bir aksilik olmaz.

Provalarım bitti gibi, son bir prova olacak. Bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim.

2 duvak kullanacağım. Biri uzun tül, kenarlarında sadece gelinliğin üstündeki boncuklardan olacak. Diğeri de dantel kenarlı kısa duvak.

Eee, nasıl olmuş bakalım?

Genel hatlarıyla güzel, hayırlı olsun. Ancak sizin seçtiğiniz yüksek belli bir gelinlik, yani aslında eteğin bir 10 cm üstten başlaması daha iyi olurdu. Nedense gelinlikçiler yüksek bel yapamıyorlar hiç, elleri alışkın değil herhalde. Belki de siz böyle istediniz. Mutluluklar dilerim...

Gelinliğinizi çok beğendim çok zarif ve kaliteli görünüyor. Böyle gerçek fransız danteli bir gelinlik için 2500-3000 maksimum bir bütçe yeterli olur mu acaba?

Son düzenleme:
Bir de merak ettim, göğse dantel dilim koyacak mısınız? Çünkü berlinin güzelliği biraz da yakasındaki dantel taşırmalardan geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…