Evet, özebus_41 hamile:)

rxuxyanaz

KOCALARI AZDIRMA BAKANI:)
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
4.864
15
158
41
Diyarbakır
yanlış duymadınız kızlar özebus_41 hamile...:ecrin_bebek::emir_bebek:
öyle mutlu oldum ki haberini aldıgımdakaydirigubbakcemile2 sanki ben hasmileyim eşime bile söledim aşkım arkadaşım hamile diedelikafadulden...3 gündür yazayım diyorum fırsat bulamadım duyanlar duymayanlara duyursun olumunekankayizsmileözebusum hamile ya bebegimiz gelio...:emir_bebek:.allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin datlum:))mucuxxx

oyyyyyyyyyy canım benim çok çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok mutlu oldumopuyorumnanaktan

evet arkadaşım hamile bende onun adına çok sevindim 2010 yılı bebekli geçecek anlaşılar çünkübende bekliyorum hepiniz için hayırlı evlat olurlar inşallah

evet arkadaşım hamile bende onun adına çok sevindim 2010 yılı bebekli geçecek anlaşılar çünkübende bekliyorum hepiniz için hayırlı evlat olurlar inşallah

:ecrin_bebek::emir_bebek:dileğim analı babalı büyüt demeki ikinçiside geliyor haydı sağlıkla gelsin ablasının gülüüü:nazar::nazar::nazar:
-----------------------------------------------------
ne güzel bi haber analı babalı sağlıkla gelsin tepriklera.s.:nazar:

Ben çok seviniyorum böyle güzel haberleri alınca çok seviyorum ben bu cadıları olumunekankayizsmile. onlar benim için çok önemliler :1hug:
Ebrucum ve dilekcimede sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşamaları dileğimle inşallah bebeişleri kucağınıza aldığınızda bizlerde sevineceğiz.
Yaşasın be teyze oluyorum işte hihoyyyt
Dilekcime :ecrin_bebek:
Böcümede :ecrin_bebek:

Tebrik ederim kızlar :nazar:Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Sıra bizlerede gelir işallah :1hug:

:ecrin_bebek::emir_bebek:dileğim analı babalı büyüt demeki ikinçiside geliyor haydı sağlıkla gelsin ablasının gülüüü:nazar::nazar::nazar:
-----------------------------------------------------
ne güzel bi haber analı babalı sağlıkla gelsin tepriklera.s.:nazar:

evet ablam hiç hesapta yokken oldu öptüm ablam

Ben çok seviniyorum böyle güzel haberleri alınca çok seviyorum ben bu cadıları olumunekankayizsmile. onlar benim için çok önemliler :1hug:
Ebrucum ve dilekcimede sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşamaları dileğimle inşallah bebeişleri kucağınıza aldığınızda bizlerde sevineceğiz.

sağol ablam biliyorsun biraz bulantı problemlerim var hala nasıl geçecek anlayamadım 4 ay bitiyor artık

oy ne güzel özebuscum çok sevindim tatlım.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ya bugün hep güsel bebek haberleri alıyorum.2010da kkya yeni neferler geliyor..
dilecim sanada hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

oy ne güzel özebuscum çok sevindim tatlım.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ya bugün hep güsel bebek haberleri alıyorum.2010da kkya yeni neferler geliyor..
dilecim sanada hayırlı olsun canım.rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

sağlıkla kucağına al inşanlah canım!

hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin

Tebrik ederim kızlar :nazar:Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Sıra bizlerede gelir işallah :1hug:

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun

Onun adına çok sevindim. Allah tüm isteyenlere versin.

oyyyyyyyyyy canım benim çok çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok mutlu oldumopuyorumnanaktan

yanlış duymadınız kızlar özebus_41 hamile...:ecrin_bebek::emir_bebek:
öyle mutlu oldum ki haberini aldıgımdakaydirigubbakcemile2 sanki ben hasmileyim eşime bile söledim aşkım arkadaşım hamile diedelikafadulden...3 gündür yazayım diyorum fırsat bulamadım duyanlar duymayanlara duyursun olumunekankayizsmileözebusum hamile ya bebegimiz gelio...:emir_bebek:.allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin datlum:))mucuxxx

Coook cooook coook tesekkur ederımmm guzel dıleklerınız ıcınnn canlarım beniiimmmm....Hala ınanamıyoruuummm...Allahım tum ısteyenlere versın yasatsın ınsallahh...

Ruyanazım canım benım cook tesekkur ederım bebeğim ınan cok mutlu ettın benı...opuyorumnanaktan Gece gece zıpladım yerımden konunu görunce:kedi:
Hepınızı cok sevıyorum....

ebrucum dilekcim allah saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsin inşallah öptüm ıkınızıde Şeniz

Back