- 22 Ocak 2024
- 76
- 9
- 28
-
- Konu Sahibi pamuksekeri27
Çok teşekkür ederim. Folbiol adı araştırmadım açıkçası ama pazartesi kan vermeye gittiğimde sorarımHayırlı olsunfolik asit devletin verdiği ise o ağır gelebilir bu arada
Evet folbiol devletin tek karşıladığı folik asit olduğu için onu veriyorlar ama almanız gerekenden bilmem kaç kat fazla folik asit var. Ücretli ama klasik olan diğerlerinden kullansanız daha iyi olurÇok teşekkür ederim. Folbiol adı araştırmadım açıkçası ama pazartesi kan vermeye gittiğimde sorarım
Anladım çok teşekkür ederim hemen alayım ya da folbiolu 2 günde bir kullansam nasıl olur acabaEvet folbiol devletin tek karşıladığı folik asit olduğu için onu veriyorlar ama almanız gerekenden bilmem kaç kat fazla folik asit var. Ücretli ama klasik olan diğerlerinden kullansanız daha iyi olur
Hiç bilmiyorum o kısmı sorarsınız daha iyi bilgi verir doktorunuz, sağlık ocağı değil de kadın doğum doktorunuz yaniAnladım çok teşekkür ederim hemen alayım ya da folbiolu 2 günde bir kullansam nasıl olur acaba
Doğum doktoru için erken diyordum ama pazartesiye randevu bulursam giderim hemen :)Hiç bilmiyorum o kısmı sorarsınız daha iyi bilgi verir doktorunuz, sağlık ocağı değil de kadın doğum doktorunuz yani
Sakın folbiolu kullanmayın gebelik için ihtiyaç olanın 12,5 katı miktarı içeriyor ve o kanser hastalarında veriliyor, aktif folat içeren 400 mcg miktarlı bir takviye kullanmayı öneriyorlar ben doktorum ve bu yüksek miktarın bebeğe Allah korusun yan etkileri var sizi uyarmak istedimDoğum doktoru için erken diyordum ama pazartesiye randevu bulursam giderim hemen :)
Yaaa bende şimdi gördüm mesajınız çok teşekkür ederüm çok :) <3Geçen ay farklı bir topikte yazmıştım size şimdi bu haberinizi görünce çok sevindim hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Anladım çok teşekkür ederim iki günde bir alıyorum artık zaten kan verdim değerlerime bakılacak zaten doktor tarafındanSakın folbiolu kullanmayın gebelik için ihtiyaç olanın 12,5 katı miktarı içeriyor ve o kanser hastalarında veriliyor, aktif folat içeren 400 mcg miktarlı bir takviye kullanmayı öneriyorlar ben doktorum ve bu yüksek miktarın bebeğe Allah korusun yan etkileri var sizi uyarmak istedim
Folbiolu kullanmayın iki günde bir için bile çok fazla var 12-13 günde bir almanız gerekir ki onun yerine 400 mcg içeren başka bir folat içerikli takviye alın sevgilerAnladım çok teşekkür ederim iki günde bir alıyorum artık zaten kan verdim değerlerime bakılacak zaten doktor tarafından