evet hamileyim artık neler yapmalı yapmamalı

velaa

Canısı ve Annesi
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
42
5
hamıle olduğumuza göre artık dıkkat etmelıyız neler yapmalıyız ve yapmamalıyız beraber fıkır alışverışı yapalım bayanlar

onun için hep en ıyısını yapmak istiyorum o içimde emanet şimdi ondan başka bırşey duşunmez oldum şimdilik normal hayatta yaptıklarımı ve yedıklerımı yıyorum ama belkı tavsiyeleriniz vardır

Valla kardeşim ben de çok hevesli başladım ilk zaman :) sonra mide beni altüst edince maalesef kendimi bile besleyemez oldum .. Dr lar ilk zamanlar bebek çok küçük olduğu için zaten ek biseye ihtiyaç duymadan anneden ihtiyacını karşılıyor deyince biraz olsun rahatladı. İnşallah bulantı vs yasamazsin çok zorlandim ben ilk zamanlar hala da hafiften devam ediyor ama çubuk kraker dışında birşeyler yiyorum en azından artik hamdolsun. .. Sabahları yumurtani eksik etme ara öğünlerde günlük 2 ceviz 4 badem kesinlikle ye fındıkta tabi .. Sut içe biliyorsan günlük ic meye çalış , benim gibi icemezsen ayran da icebikirsin .. Yoğurt bi kase günlük.. Kış mevsiminde olduğumuz için 2 litre su yeterli olur dedi Dr çok abartma ya gerek yok zaten su olayını 5 litre içenler varmış herşey kararında güzel bence .. Bol bol sebze brokoli karnabahar ıspanak . kırmızıetide ben genelde kköfte olarak alıyorum .. Bide tavuk tan uzak dur malum çok şaibeli tavuk artik .. Beyaz et ihtiyacımızı balıktan alıyoruz zaten bu kadar aklımagelenler yine yyazarim kardeşim .. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize

çok teşekkurler sende benım gıbı yenı anne adayısın mıde bulantım yok benım şukur herşeyı rahat yıyorum tuz sadece sıkıntı ne yesem tuzlu gelıyor bana az bırşey yesem şışkınlık yapıyor evde tur atıyorum resmen bu konu benı rahatsız edıyor

Rica ederim canım evet aramız baya yakın nasipse aynı zamanlarda tadacağız bu mucize duyguyu :) .. Sevindim bulantın olmamasına .. Benim de bulantı değil de önceden de gastrit hastası olduğum için ekşime, hazımsızlık,yanma ve sonuçta iştahsızlık oldu ben de de bi de üstüne nezle oldum o ara tam oldu :) yemeklerden sonra yarım ayva iyi geliyor ya da yarım su bardağı soda içiyorum ben hazımsızlık için.. Rabb,m sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin inş. selam ve duayla canım

hıım a
hıım ayvayı hıç denemedım deneyım bunu öğrendığım ıyı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…