- Konu Sahibi prensess05
ben bisey göremiyorum :26:Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bisey göremiyorum :26:
benim yatak odam
bence güzel bi tercih canım tavsiye ederim
hemen alllll
ya evim kira acaba ev almayıda planlıyorz evlndkten sonra flan yıpranırmı başka renk önerimisin beyaz eskir dersen hala daha bu modeli beğenyom ve rengini ama yıpranırsa flan die korkuorm :/
Bende bunu alcm cnm erkek arkdşmla bunu çok bgnmştkk :)
ama benı çok duşdren şey temzlıgı :)
model olarak çok güzel((
Mutlu günlerde kullanırsın inş :)
Bende bunu alcm cnm erkek arkdşmla bunu çok bgnmştkk :)
ama benı çok duşdren şey temzlıgı :)
model olarak çok güzel((
Mutlu günlerde kullanırsın inş :)
canım temziliği beni düşndürmyorda ev kira işte yıpranma bakımndan düüşünuyorm sanırım vazgeçtim :S bu renkten krem kahve giib bişide alablrim belki ama gördğümden beri bunu çok beğendim .d inş. sende mutlu gunlerde kullnırsn sen hallettnmı sorununu?
Ağustosta doğum gunum war o gün açıklıycam istiyorum diyeceğim :))
cesaretımı topladım kararlıyım yıpranmaktansa söylemelıyım :)erkek arkdşmı da ikna ettım biraz bekliyecek :)
inşallah istediğimz herşey hayırlısıyla olur canımm :) destegın ıçın çok çok çok teşekkur ederim yanımda oldunn hep
- bence yatak odasını bunu almalısın oturma odası fln olsaydı o zamn renk konusunda dusunurdum ama yatak odası için ferah ferah çokhoşş bence .. annlaştıgın nakliyatçıyı bu konuda uyarmalısın .. önlemleri alırlar onlar :) e göz nurunu korumak amaçlıda biraz paraya kıyıp naklıyatçı gerek ..yoksa çizerler.. yatak odana çok yakışıcaktır düşünme derim :)
nedemk bu forum bu gunler için :) canım iyi sevndm çözmeneev kira o yzden yıpranma payını düşünuyorum en çokj ama nişanlmda beğenrse alırız :) bencede yakşkctr bende sana teşkkr ederm..... topla cesareti :) hadi bakalm gelşşmeleri ağustosta bekliyor olucam canım ağustosn 26sında da düğünm var bnmde
![]()
Aaa çok az kalmışşşşş ben bile şuan çok heycnlandım senı düşünemıyorum :)) çok sevındım canım benımmm .. bnce nısanlınıı ıkna edersın senn :) ferh ferahh misgibi uyursunuz :)
gelişmeleri aktarıcam sana 28.de benım doğum gunumm hep mutlu ol inşşş :) :)