E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
evet canım çok garip bir duygu cidden...ben önceden tanıştığım halde yinede heyecanlanmıştım.....dilersen hayatım ilk önce bir tanışma düzenleyin dışarıda bir yemek yada sen onlara bir ziyarette bulunabilirsin....biraz daha rahatlıyor insan o zaman.....
canım 5 yıl boyunca ailesi evine çok davet etti gerek oturmaya gerekse iftar yemeğine gerekse ablaları kendi evlerine davet etti fakat ben çekindim laf söz olur diye gitmedim.. ailesiyle ani tüm sülalesiyle halasının nikahında nikah salonunda teker teker tanıştım kaydirigubbakcemile3ben nedense herşey evimde ailemin gözünün önünde aynı heyecanda yaşansın istiyorum evin en küçü ve son kızıyım benden önce ablamı verdik 4 ay önce ve ben son tekne kazıntısıyım doğal olarakta üzerime çok düşerler işte bu yüzden herşey ailemin gözünün önünde yaşansın mutluluğumu heyecanımı gösrünler paylaşsınlar istiyorum
ahh .. cnm benim şimdi sen böyle yazınca sene 1995 e döndüm ve seni çok iyi anlıyorum.
aynı duygular içerisindeydim gerçi bizimkisi bide görücü usulüydü yani heyecan daha çoktu haliyle..
bana etrafımdaki insanlar içerde beklememi söylemişti bencede doğrusu buydu herkes salona oturup yerleştikten sonra ben girdim.gerçi o andada tüm gözlerin sizin üzerinize dönmesi heyecanı hat safhaya çıkarıyor ama çok hoş bir duygu.büyükten başlayarak hoşgeldiniz demiştim sona damat adayını bırakarak :)
hal hatır soramamıştım vallahi ben okadarda gücüm yoktu yani tek tek sorcak kadar..zaten büyükler konuşuyor genelde ve yaklaşık 10 dk. sonra mutfağa kalkıp kahve yapma işine girişmiştik bir akranımla sonrasıda zaten oluruna kalıyor. benim için çok güzel ve unutulmaz bir akşamdı ..
Allah tamamına erdirsin cnm sizinkinide..
işte burası yaa iştee burasında ben titrerimmm
çok güzel yaaa elma yanaklı heeee süper yaaaa :))) peki güzelim kapı çaldığında kapıda karşılarkenki bölüme geçelim nedersin??
hımm mutfakta bekle diyorsun yaniii:))))
canım ben onları kapıda kim karşıladı onu hatırlamıyorum bile :)) zatii ev kalabalık oluyo herkes kapıya çıkıyo sen arada kaynayıp gidiyosun .. ama kapıda durman lazım tabii, saygı gereği tatlım... o an heyecan meyacan kalmıyo valla rüyada gibi oluyosun bi garipp :))
canım benimm ev kalabalık olucak bizimde ee onlarda kalabalık gelicekk ben gözükmem arada dimineyse yaa dediğin gibi ben kapıda bulunim hoşgeldiniz diyim mutfağa geçerim sonrada el öpmeye salona geçerim
valla canım ben yaklaşık 1.5 ay oldu sözleneli. daha öncesinde aileler tanışmıştı, onun için pek yabancı stresli bir atmosfer olmadı; aksine çok eğlendik, sözlümün dedesi istedi beni ve çok matrak biriydi çok güzel vakit geçirdik...daha öncesine gelinceee..
sözlümün "aşkım biz yola çıktık geliyoruz" mesajından sonra benim elim ayağım boşaldı resmen, yerimde duramıyorum böyle acayip bi heyecan, ancak anlatılmaz yaşanır yani..sonra bizi salonda herkesin görebileceği bi şekilde yanyana oturttular o zaman da çoook heyecanlanmıştım.
yüzüklerin takılmasına dair hiçbi şey hatırlamıyorum yemin ederim fotoğraflarda videolarda baktım sözlümle ben zaten heyecandan iptal olmuşuz:asigim:tüm resimlerde aşkımın yüzü kulakları kıpkırmızı heyecandan...
gece bitince keşke bu kadar bile heyecanlanmasaydım da tadını bol bol çıkarsaydım dediğimi hatırlıyorum canım...
Allah sana ve sevdiğine hayırlı sağlıklı bir yuva nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?