- 8 Kasım 2013
- 884
- 191
- 53
- Konu Sahibi simgenur_00
-
Arkadaşlar saçsız kalmak istiyorsanız her gün yağları kullanın bu kadar saç yorulmaz zaten kafa derimizin yağı yeterince iyi dışardan bakım tabiki yapılmalı ama sınırlı haftada 1 gibi
Her gün duş alırım hergün saçıma sampuan sürmem çünkü iyi değil lütfen biraz bilinçli olalım
Ya ayda 5 6 cm dese neyse 2 haftada 7 cm insanlarda inanıyor yazık
Ya ayda 5 6 cm dese neyse 2 haftada 7 cm insanlarda inanıyor yazık
Bende herkese h.cevizi yağını ve sinamekiyi tavsiye ediyorum ama gerçekçi olmak lazım he bide sarmaşık özlü şampuanı bioblassın
Ben bunu kullanıyorum canım duştan sonra sürüyorum saçima yediriyorum tarıyorum yumusacık oluyorYumuşatacak kabarmasını önleyecek bir şey var mı bibi abla?
Ben bunu kullanıyorum canım duştan sonra sürüyorum saçima yediriyorum tarıyorum yumusacık oluyorEki Görüntüle 1881410
Bunlarin elektiriklenmi önleyenleride var bakabilirsin
Rica ederim canımÇok teşekkürler canım bibim
dene bakalım bi canım üşenme yoksa olmuyorsaka gibi...anam ne yaptıysam yokya uzamıyor bu sac cok yavas belki ayda bircm var yok..ama bu forumu okudukca bir heves geliyorrr ki hiç sorma..ama ah yokmu su üsengeclık
ya tabiki inanıyoruz saçın 2günde 1santim ve ayda 15santim uzuyor bu çok normal bişey
Fotogragraf atarmisiniz oncesi sonrasi gibi veya simdiki haliniEveet kızlar yaklaşık 2 hafta önce kırıklarımın hepsini aldırdım ne kadar varsa gitsin dedim yaklaşık 7 cm gitti.Belime kadar uzatmak istiyorum saçımı ve saçlar kesilince bi bunalıma girdim ne kadar güzelleşse de kırıklar alınınca neyse..evde hindistan cevizi yağı ve yılan yağı vardı haftada 3 gün yılan yağı 3 gün de hindistan cevizi yağı uyguladım.Şu an size saçlarımın parlaklığını yumuşaklığını anlatamam o kadar sağıklı ve hızlı uzuyor ki 2 haftada 7 cm geri geldihedef belime kadar ^^
Fotogragraf atarmisiniz oncesi sonrasi gibi veya simdiki haliniEveet kızlar yaklaşık 2 hafta önce kırıklarımın hepsini aldırdım ne kadar varsa gitsin dedim yaklaşık 7 cm gitti.Belime kadar uzatmak istiyorum saçımı ve saçlar kesilince bi bunalıma girdim ne kadar güzelleşse de kırıklar alınınca neyse..evde hindistan cevizi yağı ve yılan yağı vardı haftada 3 gün yılan yağı 3 gün de hindistan cevizi yağı uyguladım.Şu an size saçlarımın parlaklığını yumuşaklığını anlatamam o kadar sağıklı ve hızlı uzuyor ki 2 haftada 7 cm geri geldihedef belime kadar ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?