Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elevebeyn kontrollü bisiklet arıyorum 2 adet kız bebek için...
istanbul bagcılar elden teslim 70 sadece 2 defa dışarı çıkardık kızım pembe ıstedıgı için pembe aldık bunu kaldırdık sıfır sayılır, 120 ye almıştık, yakınsanız görebılırsınız
ewet tam olarak istediğim bisiklet bu rengide güzel ama dilaver marka bu bisiklet ve piyasa fiyatı 80 tl bence siz pahalıya almışsınız birazcık ...ben 45 tl civarı ikinci el arıyorum daha indirim yapmanız mümkün olmazmı?
bendeki dilaver marka değil,, ümit bisiklet ve fıyatı 120-130 arası satan yere göre değişiyor 130 dan indirim yaptırıp 120 ye aldık, zaten 2 defa dışarı çıkarttık oda resımlerde gördugunuz gıbı,
ayrıca dedığiniz gibi 80tl olan farklı modellerde var, biz alırkende vardı, ama bu onlardan değil, yinede siz bilirsiniz, ben seçenek olarak ekledım,