• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eve yardımcı!

icgl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
4
0
16
İstanbul
Merhabalar,

Ataşehirde oturan 4 kişilik bir aileyiz. Bir de ufak köpeğimiz var. haftada beş gün gündüzleri hem ev işlerinde yardımcı olacak hem de köpeğimizle ilgilenecek bir yardımcı arayışımız bulunmaktadır. İlgilenenler varsa görüşebiliriz.

Bakamayacagınız köpeği neden beslersiniz hiçççç anlamam ya''''

Valla biz köpeğimize bebekten farksız bakıyoruz siz kafanıza takmayın =) yargılamak da size düşmez. Köpeğimiz evde yalnız kalamıyor annemde yine aynı binada ablamın bebegine bakmaya inecegi icin gunduz saatlerinde biz calısırken hem bize yardımcı olcak hem de kızımız yalnız kalmıcak. saçma sapan seyler yazmayın.

köpeğin evde beslenmesine karşıyım yazık yani kendi dogal ortamından alıp eziyet cektiriyorsunuz

Merhabalar,

Ataşehirde oturan 4 kişilik bir aileyiz. Bir de ufak köpeğimiz var. haftada beş gün gündüzleri hem ev işlerinde yardımcı olacak hem de köpeğimizle ilgilenecek bir yardımcı arayışımız bulunmaktadır. İlgilenenler varsa görüşebiliriz.

Ben isinize talibim.umraniye atakentte oturuyorum.tecrubem var evliyim.2 cocugum var.bugun sanirim ablamla telf.da gorusmussunuz.baraj yolunda oturuyor kendisi.o bana soyledi ilaninizi.umarim yanilmiyorumdur.05414251975

Merhabalar,

Ben isinize talibim.umraniye atakentte oturuyorum.tecrubem var evliyim.2 cocugum var.bugun sanirim ablamla telf.da gorusmussunuz.baraj yolunda oturuyor kendisi.o bana soyledi ilaninizi.umarim yanilmiyorumdur.05414251975

evet telefonda konustuk diger arkadasla da konusup ailemle paylaşacagım. tekrar haberleşiriz. teşekkür ederim ilginize :)

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Back