• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve yardımcı bayan (GAZİOSMANPAŞA) arıyorum

YasarkenYasamak

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
153
3
296
İstanbul
Gaziosmanpaşa merkezde ki yeni evimize taşınacağız.Şuanda bir defaya mahsusu.Taşındıktan ve işini gördükten sonra 3 gün diye düşünüyorum.Güvenilir ve temiz çalışan ben o işi yapmam bu işi yapmam demeyecek yardımcı bayan arıyorum.

Merhaba..

Ben de eve ayda 1 kez yardımcı bayan çağırmak istiyorum.. Cam, kapı, halı ve koltuk silmek için. Evim İstanbul- Sultangazi' de..

Mrb ev temizliğinde profyosyonel olarak çalışmaktayım temiz titiz hijene önem veririm benimle irtibata geçerseniz çok sevinirim

Gaziosmanpaşa merkezde ki yeni evimize taşınacağız.Şuanda bir defaya mahsusu.Taşındıktan ve işini gördükten sonra 3 gün diye düşünüyorum.Güvenilir ve temiz çalışan ben o işi yapmam bu işi yapmam demeyecek yardımcı bayan arıyorum.
Mrb bizi tercih ederseniz memnun kalırsınız hızlı tetik işinin ehli memnun kalırsınız 05456791891

merhaba 25 yasındayım temiz titiz pratiğim.gündelikte olur hafta birkaç gün de olur duruma göre konusulur iyi insanlarla calısmak isterim istanbul avrupa yakasında oturuyorum

Back