Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Eve yardımcı arayışımız devam ediyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Komik... Ben de bu olayin avukatlik bolumundeyim :). Oldu mu? Rahatladin mi? Ince ince laf sokmalara gelmem ben.. Gocunma, yazma, polemik cikarma, bana da avukatlik rolunu birakma :)

Neyse hadi sana da hayirli ramazanlar.
konunun en başına gidersek,bu polemik zaten sayın melikeannenin bakıcıları savunarak yaotığım avukatlığa kızdığı için çıkmıştı....yani yanlış sularda yüzüyorsun :))ateşle savunduğun yanlışın içine düşmüşsün.Allah zihin açıklığı versin,körler sağırlar birbirini ağırlar.asıl işte bu KOMİK.....:33:

Ben de eve yardımcı bayan arıyorum ve kesinlikle ve kesinlikle KİLOLU istemiyorum. Çünkü cok çektim. İş yapamıyordu bebeği bırakıp ben yapıyordum. Makina sesinden bebeğin ağlamasını duyamıyordum işim bitince bir geliyordum kı cocuk mosmor. Saglık problemleri işe engeldir bu yuzden normalde işe girerken saglık raporu istenir, kilo buyuk saglık sorunudur. Masa başında oturacak birini aramıyorum dimi :)İnsanlar bi lafa tepki verecekse önce düşünmeli. Neyse evimizde yatılı bayan arıyoruz turk, yabancı farketmez. 30-40 yaş arası tercihimdir. Tertipli, düzenli, güleryüzlu birini bulursam mutlu olurum ..

geç kaldım, özür diliyorum sevgili melikeanne :))bana haddimi bildirdiğiniz ve bilmediklerimi öğrettiğiniz için teşekkürün bi yolunu bulamadım .neyse siz haklısınız damara göre şerbet verip,avukat olmamak lazım.yaniiiiii ÇOKYÜZLÜ ve YALAKA olmak gerekiyor eee o zaman size kolay gelsin zira bunlar bana göre değil.12 YILLIK YÖNETİCİ.... (Allah yardım etsin yönettiklerinize, damara göre şerbet işi yaş, onlarda anlamamıştır sizin karakterinizi :))ee malum kişiye göre değişiyorya o bakımdan)ALLAH yar ve yardımcınız olsun,zihin açıklığı versin ki kime ne yüzle baktığınızı unutmayın zira çok olunca zor olur.idiraksizliğimden dolayı pardon,ama ne bileyim insan herzaman aynı olunca idirakedee çok ihtiyaç olmuyor demekki.ayrıca merdiveninizi güle güle kullanın yeni aldınız sanırım çünkü bi önceki mesajınızda evinizde merdiven olmadığını yazmıştınız.......sevgiler:42:

size sadece mal diyebilirim ben o kadar :)

Son düzenleme:
Sevgili Melike;

Öncelikli olarak hayırlı doğumlar diliyorum.

İkinci olarak da aradığınız kilolu olmama kriteri konusuna sonuna kadar katılıyorum.

Bizimle çalışan yardımcı ablamızın oldukça zayıf olması pratikliğini çok arttırıyor. Elbette ki zayıf ve tembel insanlar, ya da kilolu olmasına rağmen pratik olan insanlar da vardır ancak ben kendim kilolu üstelik genç ama kilolu bir kadın olarak kendi çocuğumuz parka peşinden bile koşamazken, bir başkasından bunu beklemem hata olurdu. Bizim yardımcı ablamız sağolsun evde kendi 2 çocuğunu -hem de biri engelli - bırakarak benim bebeğimin peşinden seve seve hem de rahat rahat koşuyor. Annesi olarak benim eksikliklerimi dolduruyor.

Özellikle ev işleri için bir yardımcı aradığınızı anlıyorum elbette ama yenidoğan bakımı özellikle de ilk defa anne olacaklar için sıkıntılı bir dönemdir. Dolayısıyla birlikte çalışacağınız insanı seçerken, asli görevi temizlik işleri olacak dahi olsa, bebekle ilgili yardımcı olmasına ihtiyaç duyabileceğinizi de hesaba katın ve işin şartlarını baştan belirleyin derim. Ben çok şanslıydım. Ben sırf çocukla ilgilenmesi için, bol bol konuşması ve oyunlar oynaması için çocuk gelişimi mezunu birini arıyordum. Buldum da ve kendisinden hiç bir iş beklemediğimi de açık ve net bildirdiğim halde, bulduğu en ufak fırsatta pıtır pıtır koşturup temizliğimi de yemeğimi de herşeyimi yapıyo sağolsun.
merhaba,

evimize yatılı evişlerine yardımcı temiz titiz bayan arıyoruz, 40yaş üstü tercihimizdir, çok kilolu olmazsa iyi olur. 2 ay sonra bebeğim olacak , çalışmadığım için bebeğime kendim bakacağım, o sadece bana refakat ve evişleri konusunda yardımcı olacak.
evimiz 4.leventtedir. diğer detaylar görüşülür, astronomik rakamlar isteyenler hiç bakmasın derim, ilginize teşekkürler.
lütfen bana burdan mesaj atınız veya ***** olarak açtığım **** hesabıma detaylarınızı ve numaranızı mail gönderiniz.

Ben de eve yardımcı bayan arıyorum ve kesinlikle ve kesinlikle KİLOLU istemiyorum. Çünkü cok çektim. İş yapamıyordu bebeği bırakıp ben yapıyordum. Makina sesinden bebeğin ağlamasını duyamıyordum işim bitince bir geliyordum kı cocuk mosmor. Saglık problemleri işe engeldir bu yuzden normalde işe girerken saglık raporu istenir, kilo buyuk saglık sorunudur. Masa başında oturacak birini aramıyorum dimi :)İnsanlar bi lafa tepki verecekse önce düşünmeli. Neyse evimizde yatılı bayan arıyoruz turk, yabancı farketmez. 30-40 yaş arası tercihimdir. Tertipli, düzenli, güleryüzlu birini bulursam mutlu olurum ..[/QUOT

merhabalar.. benimle irtibata geçermisiniz,yardımci olurum..
qwerty7784@mail.ru

Back