- Konu Sahibi melikeanne
-
hay Allah iyiliğinizi versin, güldürdünüz beni akşam akşam.,,:))))
evet kilolu olmasın çünkü 4.katta oturuyorum asansör yok inip çıkarken zorlanır, tavanlar çok yüksek perdeler çok yukarda ve çıkaramaz evde merdiven yok, ayrıca bi yardımcı aldık 100 kiloydu ve kilosu çok sorun oldu çalışırken,süpürge yapıp nefes nefese kalıyordu sonra soğuk soğuk kolaları içip hasta oldu malesef, neyse bence size de açıklama yapmak durumunda değilim ama insanlık bende kalsın :)
bu arada nedir bu ya? kınamak, eleştirmek, aşağılamak için yer mi arıyorsunuz perdeler arkasından??
Allah hepimizin iyiliğini versin gerçekten sağolun:))açıklamak zorunda olmadığınızı bilerek açıklama yaptığınız için teşekkürler, çok naziksiniz....bebek beklediğinize göre benden bi hayli küçük olmalısınız ben 42 yaşımda,17 yaşında oğlu,12 yaşında kızı olan bir anneyim.kınamak,eleştirmek,aşağılamak sözlerini hamileliğinizin getirdiği duygusallığa veriyorum çünkü abartmışsınız.kaldıki eğer saydıklarınızı yapmak istersem perdenin arkasında olmaya ihtiyacım olmaz.aradığım neydi derseniz İŞ.çünkü bende 12 yıllık sertifikalı ve referanslı ayrıca K.M.L çocuk gelişimi mezunu bir bakıcıyım.ilanınıza tesadüf etmemin yegane sebebi buydu:))eveet şimdi size tecrübelerime dayanarak bazı önerilerim olacak(kabul buyurursanız tabi)siz iş veren,ben iş arayan gözüyle bakıyoruz ya olaya:)öncelikle evinize küçük portatif bir merdiven alın(çünkü ne kadar zayıf olursa olsun insan boyu tavana ulaşamaz ee tabi koltuk tepelerinden takmıyorsanız perdeyi )sonra, yeni bir ilan vererek sıcacık bişeyler yazın hizmetli değilde arkadaş aradığınızı belirtin çünkü bizler sizlere hem yardım ediyor hem zamanla artık dertlerinizide anlattığınız kahve arkadaşı oluyoruz çünkü hiç bir evin işi akşama kadar sürmez(tabi bakingam sarayında oturmuyorsanız)dolayısıyla bizler ister şişman ister zayıf olalım evinizden önce kalbinizde yer almayı istiyoruz:)3.önerim alacağınız yardımcıda özellik ararken dikkatli olun öncelikle kendisi büyümüş , terli terli soğuk KOLA içmemeyi öğrenmiş olmalı, dikkat edin bu çok büyük sorun,eğer öyle yapmassa asla hastalanmaz,(biyoniğizdir bizlerde o bakımdan)sonrada böyle arkasından konuşulacak bişey kalmaz..... neyse melike anne:).....acizane benden size küçük abla tavsiyeleri:)yanınızda çalıştıracağınız insanların karakterlerini başlamadan tayin ve tetkik edemessiniz dolayısıyla karşınıza geldiğinde kalbinize hitap edeni alın,boşverin nasıl göründüğünü önce seveceğiniz biri olsun.ortak bir diliniz olsun çünkü onunla konuştuklarınızı asla kimseyle konuşmayacaksınız,sizi onun görmüş olduğu halinizle belki anneniz bile görmemiş olacak,parasnı asla eline vermeyin zarfa koyarak görebileceği bir yere koyun.alsın.çünkü herne sebeple yapıyorsa yapsın en zor olanı başkasının evini temizlemektir sonra onu evinize dahil edin ,hatalarını yüzüne söyleyerek düzeltmesine fırsat verin,onunda sizin gibi İNSAN ve ANNE olduğunu unutmayın,eğer çocukları varsa arada küçük hediyelerle onlarıda sevindirin(çünkü onlar çocuk ve sahip olmadıkları para sizde var),bu onu size yakın kılacaktır.....(çünkü biz çocuklarımızı sizin evinizi temizlemek yada bebeğinize bakarak para kazanmak için bırakıp sizin evinize geliyoruz)SEVGİLER Allah yar ve yardımcınız olsun......
Eğer bir bakıcıya ihtiyacım olsaydı sizi kesinlikle kaçırmazdım...
Allah hepimizin iyiliğini versin gerçekten sağolun:))açıklamak zorunda olmadığınızı bilerek açıklama yaptığınız için teşekkürler, çok naziksiniz....bebek beklediğinize göre benden bi hayli küçük olmalısınız ben 42 yaşımda,17 yaşında oğlu,12 yaşında kızı olan bir anneyim.kınamak,eleştirmek,aşağılamak sözlerini hamileliğinizin getirdiği duygusallığa veriyorum çünkü abartmışsınız.kaldıki eğer saydıklarınızı yapmak istersem perdenin arkasında olmaya ihtiyacım olmaz.aradığım neydi derseniz İŞ.çünkü bende 12 yıllık sertifikalı ve referanslı ayrıca K.M.L çocuk gelişimi mezunu bir bakıcıyım.ilanınıza tesadüf etmemin yegane sebebi buydu:))eveet şimdi size tecrübelerime dayanarak bazı önerilerim olacak(kabul buyurursanız tabi)siz iş veren,ben iş arayan gözüyle bakıyoruz ya olaya:)öncelikle evinize küçük portatif bir merdiven alın(çünkü ne kadar zayıf olursa olsun insan boyu tavana ulaşamaz ee tabi koltuk tepelerinden takmıyorsanız perdeyi )sonra, yeni bir ilan vererek sıcacık bişeyler yazın hizmetli değilde arkadaş aradığınızı belirtin çünkü bizler sizlere hem yardım ediyor hem zamanla artık dertlerinizide anlattığınız kahve arkadaşı oluyoruz çünkü hiç bir evin işi akşama kadar sürmez(tabi bakingam sarayında oturmuyorsanız)dolayısıyla bizler ister şişman ister zayıf olalım evinizden önce kalbinizde yer almayı istiyoruz:)3.önerim alacağınız yardımcıda özellik ararken dikkatli olun öncelikle kendisi büyümüş , terli terli soğuk KOLA içmemeyi öğrenmiş olmalı, dikkat edin bu çok büyük sorun,eğer öyle yapmassa asla hastalanmaz,(biyoniğizdir bizlerde o bakımdan)sonrada böyle arkasından konuşulacak bişey kalmaz..... neyse melike anne:).....acizane benden size küçük abla tavsiyeleri:)yanınızda çalıştıracağınız insanların karakterlerini başlamadan tayin ve tetkik edemessiniz dolayısıyla karşınıza geldiğinde kalbinize hitap edeni alın,boşverin nasıl göründüğünü önce seveceğiniz biri olsun.ortak bir diliniz olsun çünkü onunla konuştuklarınızı asla kimseyle konuşmayacaksınız,sizi onun görmüş olduğu halinizle belki anneniz bile görmemiş olacak,parasnı asla eline vermeyin zarfa koyarak görebileceği bir yere koyun.alsın.çünkü herne sebeple yapıyorsa yapsın en zor olanı başkasının evini temizlemektir sonra onu evinize dahil edin ,hatalarını yüzüne söyleyerek düzeltmesine fırsat verin,onunda sizin gibi İNSAN ve ANNE olduğunu unutmayın,eğer çocukları varsa arada küçük hediyelerle onlarıda sevindirin(çünkü onlar çocuk ve sahip olmadıkları para sizde var),bu onu size yakın kılacaktır.....(çünkü biz çocuklarımızı sizin evinizi temizlemek yada bebeğinize bakarak para kazanmak için bırakıp sizin evinize geliyoruz)SEVGİLER Allah yar ve yardımcınız olsun......
merhaba,
kusura bakmayın ama sizden 2 yaş bile küçük olsam sizden nasihat almak istemiyorum bence kendinize saklayın herkesin aklı kendine....bu kadar da açık konuşmak gerekiyor sizinle yoksa yazınızın üzerine sizin idrakınızdan şüpheleniyorum.
bu arada 44 yaşında hamile olanlar da var ve bende o kadar küçük değilim bunu da belirteyim.
ilanıma boşuna bakmışsınız demeliyim, demekki pek dikkatli biri değilsiniz çünkü ben bir bakıcı aramıyorum, eve yardımcı arıyorum yani işi temzilik ve evişi yapmak olacak.
o kadar sığ bkmışsınız ki olaylara ve anlatılanlara şu onca döktüğünüz yazıya ve karşılığındaki emeğe yazık olmuş, eve merdivende alsak (ve merdiven de var) 120kilo birisi yine merdivene çıkarken çekinecek nitekim konumuz KİLO , boy değil :)))
bi de iş ilanını gazeteye verdim ben :)) sıcacık ilanlar yazıcak kadar gazeteleri zengin etmek istemem çünkü günlük kelimesi 4TL, insanlar neden iş ilanında bile bu kadar duygusallık arar ben hiç bilmem.Siz öyle bir beklenti içindeyseniz hep hüsran oluyordur çünkü genelde bakarsanız gazetedeki ilanlar 10 kelimeyi geçmiyor. Ayrıca evim Buckingham sarayı değil tabiki zaten olsa burda sizinle muhattap olmaz uşaklarımı gönderirdm :)))şaka bi tarafa kalbimizde yer almak istiyorsanız nabza göre şerbet vermeyi şu ana kadar çoktan öğrenmiş olmalıydınız.Ayrıca arkasından konuşulan siz değilseniz kalbimizde yer edinmek için tanımadığınız kişilere de avukat kesilmemeniz de gerekir bunu da biliyor muydunuz bilmiyorum :))
Ayrıca 12 senedir yönetici olarak çalışan biri olarak biraz da olsa insan sarrafı olduğumu düşünüyorum sizin gibi akıl hocalarına da ihtiyacım olmadığı için emin olun sizi kesinlikle işe almazdım. Bu arada iyi bir noktaya değinmişsiniz arkasında birilerini bırakıp evime yatılı gelmek isteyenleri zaten görüşmede etik olmadığını düşünerek eliyorum çünkü arkada küçük bir çocuk, bir koca bırakarak yatılı çalışılmaz bunu da biliyor olmalısınız hem işverene hemde çalışana sıkıntı olmaması açısından ben kendi adıma dikkat ediyorum, size kolay gelsin, sizin bol şansa ihtiyacınız var gerçekten kalbe hitap etmek için.
iyi çalışmalar.
melike
kilo konusu ne kadar çok kişiyi gocundurmuş böyle:) bu alınanan şahıslar alınıp melike hanıma b.. atmak yerine önce kendi sağlığınız için kilolarınızı verin bence. kusura bakmayın ama bende kilolu bir yardımcı istemem çünkü kilolu insan herşeyden önce kendine yeterli özeni göstermemiştirki benim evime gösterebilsin. işveren olarak elbetteki bazı şarttlarımız olacaktır. zaten şartları uyan insanlar başvurur olur biter.
Kadin burada kriterlerini yazmis da neden birsuru kisi uzerine alinip laf savasina girmis anlayamadim. Ben de evime surekli yardimci alacagimda kilolu olmamasini isterim, en dogal hakkim. Cunku kilolu insan daha yavas hareket eder, daha cabuk yorulur, kendi sagligi acisindan ise hic girmiyorum... Ayriyeten kilolu bir insani evimde haldir huldur calisirken gormek de bana eziyet olur cunku uzulurum.. Nitekim bu is...
Kadin isveren, yazmis kritelerini ilgilenen yazsin ilgilenmeyen gocunup da olayi duygusalliga baglayip vicdan yapmaya calisip, arkasina birkac destekci toplayip yerden yre vurmasin yani....
Baktin begenmedin mi ilani cevap vermee...polemik yeri degilki.. Ne bir derdim var kosesi ne de akil isteyen var...
Gazetede bir ilan gorunce arayip da 'aaa ne bicim ilan ne bicim kriterler...' diyor musunuz?
Bazen de sirt muhalefet olmak icin ya da gocunuldugu icin cevap yaziyor insanlar, yapmayin bunu..
(bakici arkadasa: kadin bakici degil temizlik islerine yardimci ariyor, olayi dramatize etmeye luzum yok, elbet ucretini nasil verecegini insana nasil davranacagini biliyordur. Bir kilolu olmasin dedi diye yerden yere vurdunuzya pess..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?