Allah hepimizin iyiliğini versin gerçekten sağolun:))açıklamak zorunda olmadığınızı bilerek açıklama yaptığınız için teşekkürler, çok naziksiniz....bebek beklediğinize göre benden bi hayli küçük olmalısınız ben 42 yaşımda,17 yaşında oğlu,12 yaşında kızı olan bir anneyim.kınamak,eleştirmek,aşağılamak sözlerini hamileliğinizin getirdiği duygusallığa veriyorum çünkü abartmışsınız.kaldıki eğer saydıklarınızı yapmak istersem perdenin arkasında olmaya ihtiyacım olmaz.aradığım neydi derseniz İŞ.çünkü bende 12 yıllık sertifikalı ve referanslı ayrıca K.M.L çocuk gelişimi mezunu bir bakıcıyım.ilanınıza tesadüf etmemin yegane sebebi buydu:))eveet şimdi size tecrübelerime dayanarak bazı önerilerim olacak(kabul buyurursanız tabi)siz iş veren,ben iş arayan gözüyle bakıyoruz ya olaya:)öncelikle evinize küçük portatif bir merdiven alın(çünkü ne kadar zayıf olursa olsun insan boyu tavana ulaşamaz ee tabi koltuk tepelerinden takmıyorsanız perdeyi )sonra, yeni bir ilan vererek sıcacık bişeyler yazın hizmetli değilde arkadaş aradığınızı belirtin çünkü bizler sizlere hem yardım ediyor hem zamanla artık dertlerinizide anlattığınız kahve arkadaşı oluyoruz çünkü hiç bir evin işi akşama kadar sürmez(tabi bakingam sarayında oturmuyorsanız)dolayısıyla bizler ister şişman ister zayıf olalım evinizden önce kalbinizde yer almayı istiyoruz:)3.önerim alacağınız yardımcıda özellik ararken dikkatli olun öncelikle kendisi büyümüş , terli terli soğuk KOLA içmemeyi öğrenmiş olmalı, dikkat edin bu çok büyük sorun,eğer öyle yapmassa asla hastalanmaz,(biyoniğizdir bizlerde o bakımdan)sonrada böyle arkasından konuşulacak bişey kalmaz..... neyse melike anne:).....acizane benden size küçük abla tavsiyeleri:)yanınızda çalıştıracağınız insanların karakterlerini başlamadan tayin ve tetkik edemessiniz dolayısıyla karşınıza geldiğinde kalbinize hitap edeni alın,boşverin nasıl göründüğünü önce seveceğiniz biri olsun.ortak bir diliniz olsun çünkü onunla konuştuklarınızı asla kimseyle konuşmayacaksınız,sizi onun görmüş olduğu halinizle belki anneniz bile görmemiş olacak,parasnı asla eline vermeyin zarfa koyarak görebileceği bir yere koyun.alsın.çünkü herne sebeple yapıyorsa yapsın en zor olanı başkasının evini temizlemektir sonra onu evinize dahil edin ,hatalarını yüzüne söyleyerek düzeltmesine fırsat verin,onunda sizin gibi İNSAN ve ANNE olduğunu unutmayın,eğer çocukları varsa arada küçük hediyelerle onlarıda sevindirin(çünkü onlar çocuk ve sahip olmadıkları para sizde var),bu onu size yakın kılacaktır.....(çünkü biz çocuklarımızı sizin evinizi temizlemek yada bebeğinize bakarak para kazanmak için bırakıp sizin evinize geliyoruz)SEVGİLER Allah yar ve yardımcınız olsun......