- 16 Ocak 2016
- 957
- 297
batıkentte ikamet ediyorum ve maalesef şu anki eve gelen kadınla çok yüzgöz olduğum için laf geçirememeye başladım. geçen ilk defa bi başında durmadım, klozeti sürtmemiş bile ( açılmamış süngerden anladım ve nokta nokta pislikler duruyodu, ben sürtmek istesem zaten neden seni çağırayım ki? mutfak fayansları vs de ciflememiş. ben gittikten sonra farkettim tabi. nasılsa yumuşak yüzlüyüm laf etmiyorum diye. ve dediklerinizi nasıl yaptırıyorsunuz ya ben çok çekiniyorum. Kadın geliyo sohbet muhabbet ediyorum kahve falan yapıyorum sonra laf geçiremiyorum, kaale almıyorlar illa sert mi olmam gerek?Her seferinde 20-30 lira fazladan para veriyordum bide aman iyi yapsın diye.
Toz almak için bez ayırıyorum mesela bunla al bu iyi alıyor diye, sonra bi bakıyorum her yerin tozunu benim söylemediğim başka bir bezle alıyor, bu gibi durumlarda napıyorsunuz ? Duşakabini mesela aslaaaa kurulamıyor hep leke leke kalıyor. Bi banyo yıkayışı var kovayla su atıyor fayanslara sonra hep iz kalıyor defalarca annem aracılığyla söyledim ama aynı tas aynı hamam. Ben işteyken annem başında duruyordui geçen ilk defa haftasonu çağırdım ve sinirden kendi kendimi yedim yaptığı temizliği gördükçe.
Bi daha aynı kadını çağırmak istemiyorum, bana işini iyi yapan birini önerebilir misiniz?
Toz almak için bez ayırıyorum mesela bunla al bu iyi alıyor diye, sonra bi bakıyorum her yerin tozunu benim söylemediğim başka bir bezle alıyor, bu gibi durumlarda napıyorsunuz ? Duşakabini mesela aslaaaa kurulamıyor hep leke leke kalıyor. Bi banyo yıkayışı var kovayla su atıyor fayanslara sonra hep iz kalıyor defalarca annem aracılığyla söyledim ama aynı tas aynı hamam. Ben işteyken annem başında duruyordui geçen ilk defa haftasonu çağırdım ve sinirden kendi kendimi yedim yaptığı temizliği gördükçe.
Bi daha aynı kadını çağırmak istemiyorum, bana işini iyi yapan birini önerebilir misiniz?